Sisältö

Psoriaasi ja ihottuma: kylpylähoidot lapsille

Kylpylähoidot sopivat myös lapsille

Miten kylpylähoito vaikuttaa?

Jos lapsesi kärsii ihottumasta tai psoriaasista, kylpylähoito voi olla ratkaisu. Tulokset puhuvat puolestaan. Avène Terveyslähdevesi on rauhoittavaa, ärsytystä ehkäisevää ja kutinaa lievittävää. Tämä on todettu ensimmäisistä hoidoista lähtien! Kohtausten vakavuus, leesioalueiden tila, taudin voimakkuus, kutina ja unettomuus, paranevat merkittävästi. Pikkulapsesi elämänlaatu muuttuu merkittävästi, kun hänen ei tarvitse enää raapia niin paljon ja hän nukkuu yönsä levollisemmin. Yhtä tärkeää on myös se, että lapsesi ei enää mieti, tuijotetaanko häntä, ja hän pystyy osallistumaan enemmän ikätasonsa mukaisiin aktiviteetteihin. 

Muutos on uskomaton! Ja se on vain vettä – pelkkää puhdasta vettä! Sitä on vaikea uskoa!

Youngmi, 7-vuotiaan Yeramin äiti, Soul, Korea

Miten kylpylähoidot on sovitettu lapsille?

Ei hätää. Kylpylämme ovat täysin lapsiystävällisiä. Kylpylöidemme lääkärit suosittelevat hoitoja jopa pienimmille lapsille, kolmesta kuukaudesta alkaen! Lapsesi ei voi eksyä, sillä hänen on oltava perheenjäsenen seurassa. Kylpylä tarjoaa mahdollisuuden kolmen viikon mittaiseen yhteiseen kokemukseen. 

Klassisten hoitojen lisäksi lääkärimme laativat räätälöidyn ohjelman, johon kuuluu myös koulutustyöpajoja, jotta voitte lapsesi kanssa oppia ymmärtämään paremmin hänen sairauttaan. 

Eikä tässä kaikki! Hoitoihin osallistuminen yhdessä lapsen kanssa on erinomainen keino päästä eroon eristäytyneisyyden tunteesta. Voit tavata muita vanhempia ja keskustella tunteistasi ja ongelmistasi sekä jakaa vinkkejä muiden kanssa.

Miten hoidot toimivat?

 

1 Klassinen hoito

Hoitoihin kuuluu terveyslähdeveteen perustuvia hoitoja. Päivittäinen ohjelma kestää noin 1,5 tuntia. Se koostuu enintään neljästä terveyslähdevesihoidosta (vauvojen kylvyt, suihkut ja paikalliset suihkeet kasvoille, käsille tai päänahalle...)

2 Terveyskasvatus

Lapsesi on avainasemassa oman tilansa suhteen, joten hänen on ymmärrettävä se hyvin. Säännölliset lääkärintarkastukset, neuvonta ja työpajat auttavat lasta käsittelemään sairauttaan.

Lisätietoja on osoitteessa avencenter.com

 

YSTÄVÄLLISTÄ, ASIANTUNTEVAA NEUVONTAA

Mitä tuloksia voin odottaa lapseni saavan?

Tulokset ovat vakuuttavia. Lyhyellä aikavälillä, kolmen viikon hoidon aikana, voidaan jo havaita oireiden vähenemistä ja ihon paranemista. Pidemmällä aikavälillä myönteiset vaikutukset jatkuvat ja lisääntyvät seuraavien kuukausien aikana. Avènen lääkärit ovat osoittaneet, että elämänlaatu paranee merkittävästi kroonisissa ihottumissa kuuden kuukauden kuluttua hoidosta.

Miten valmistautua kylpylähoitoihin lapsen kanssa?

Kylpylävierailuun lapsesi kanssa on syytä valmistautua. 

Kylpylähoitoja voi määrätä lääkäri, lastenlääkäri tai ihotautilääkäri. He täyttävät korvaushakemuksen, joka sinun on lähetettävä sairausvakuutusyhtiöllesi.

Sitten voit ottaa yhteyttä kylpylään ja varaamaan ajan lääkärin konsultaatiolle ensimmäiselle hoitopäivälle. 

Muista myös varata majoitus.

Palaa alkuun