Meikki

Meikki

Couvrance on luonut täydellisen kevyen meikkituotteen, joka sopii herkälle ja yliherkälle iholle, jotta saat luonnollisen meikin riippumatta siitä, kuinka vakavia ihon virheitä sinulla on. Tämä hienovarainen meikki korostaa herkimpiäkin kaunottaria!

1 tulos "Meikki"

LUE LISÄÄ
LUE LISÄÄ

Missä järjestyksessä meikkaat?

Meikkituotteiden valinta on tärkeää luonnollisen ja terveen hehkun aikaansaamiseksi, mutta tärkeää on myös se, missä järjestyksessä kutakin kauneustuotetta käytetään. Tässä on muutamia suosituksia jokapäiväiseen meikkiin luonnollisen kauneutesi esiintuomiseksi.  

Ennen meikkaamista on noudatettava joitakin tärkeitä sääntöjä: älä koskaan unohda poistaa meikkiä herkältä iholtasi yöksi ja ota käyttöön yksinkertainen mutta tehokas päivittäinen ihonhoitorutiini ihosi puhdistamiseksi ja kosteuttamiseksi aamuin illoin. Varmistaaksesi ihosi täydellisen puhdistuksen ja kunnioittaaksesi sen tarpeita ja herkkyyttä, valitse aina ihotyypillesi sopiva meikinpoistoaine tai puhdistusaine. Oikeat tuotteet poistavat yövoiteen jäämät, talin ja hien sekä valmistelevat ihosi kauneustuotteita varten.

Levitä puhdistuksen jälkeen tavanomaiset kasvojenhoitotuotteet, jotka on mukautettu tarpeisiisi: anti-aging-seerumi, päivävoide, silmänympärystuotejne. Kevyesti sävytetty kosteusvoide sopii erinomaisesti meikkivoiteeksi. Se korjaa huomaamattomasti pieniä ihon virheitä. Vaaleanvihreä vähentää kasvojen punoitusta. Persikanpunainen antaa luonnollisen terveen hehkun. Hohtavat sävyt kirkastavat ihoa. 

Suosittelemme seuraavia vaiheita yksinkertaisen ja luonnollisen meikin aikaansaamiseksi. Vaiheet voidaan tietenkin mukauttaa sinulle, ihollesi ja elämäntyylillesi sopivaksi.

  1. Korjaa ja kirkasta ihonsävyä.
  2. Paranna ilmettä.
  3. Lisää ripaus väriä huulille samalla kun hoidat niitä.

Lisätietoja saat alla olevista luonnonkosmetiikkavinkeistämme.

Miten meikata luonnollisesti?

Luonnollinen kasvojen meikki

Kevyen meikin aikaansaamiseksi häivytä ihon virheet -korjauspuikolla. Käytä väriä, joka peittää pienet ihon virheet: vihreä punoitukseen, keltainen sini-violetteihin silmänalusiin, korallinvärinen pigmenttiläiskiin. Tätä meikkituotetta voidaan häivyttää ja taputella iholle sormenpäällä tai siveltimellä. Viimeistele meikki korjaamalla ihon virheet ja tasoittamalla ihonsävyä ihotyypillesi sopivalla meikkivoiteella ja sävyllä, joka sopii ihosi sävyyn:

  • Couvrance Fluid Foundation Corrector peittää keskivaikeat virheet herkällä iholla.
  • Couvrance Compact Foundation Cream Comfort korjaa ja tasoittaa vakavia ihon virheitä kuivalla iholla sen täyteläisen, silkinpehmeän koostumuksensa ansiosta.
  • Couvrance Compact Foundation Cream -voiteen mattapuuterimainen koostumus tarjoaa hyvän peittävyyden normaalista sekaihoon ja sitä voidaan käyttää vartalomeikkinä.

Jos haluat 2-in-1-vaikutuksen, harkitse myös sävytettyjä päivävoiteita tai jopa sävytettyä aurinkovoidetta, kuten Tinted Compact SPF 50. Tämä mineraalimeikkivoide on kehitetty ilman kemiallisia filttereitä tai hajusteita, mikä takaa erinomaisen siedettävyyden herkästi reagoivalle iholle sekä korkean aurinkosuojan.

Kiinteä meikkivoide levitetään meikkisienellä. Korjaa ihon virheitä huomaamattomasti levittämällä meikkivoidetta sienellä kasvoille ja kaulalle ja tasoittamalla sitten keskeltä kohti kasvojen reunoja. Tarvittaessa voit lisätä sienellä hieman meikkivoidetta ja taputella sitä tietyille alueille peittävyyden parantamiseksi. Tummien silmänalusien ja varjoalueiden häivyttämiseen Couvrance Conceal Brush on ihanteellinen huomaamattoman beigen värinsä ja pitkäkestoisuutensa ansiosta.

Kiinnittääksesi meikkisi levitä Translucent- tai Brightening Mosaic Powder -mosaiikkipuuteria halutun lopputuloksen mukaan ja korosta sitten kasvojasi Healthy Glow- tai Sun Mosaic Powder -mosaiikkipuutereilla levittämällä niitä kevyin vedoin poskille, poskipäille, otsan yläosaan, leuan kärkeen ja kaulalle. Se on parempi kuin poskipuna, sillä sen erittäin pehmeä koostumus korostaa piirteitäsi ja luo luonnollisen meikin.

Luonnollinen silmämeikki

Luonnollisen näköisten kauniiden silmien saamiseksi ei tarvitse käyttää runsaasti kosmetiikkatuotteita. Hienovarainen meikki saadaan aikaan tehostamalla silmiä kahdella vaiheella:

  • Piirrä ja muotoile kulmakarvat kulmakynällä, esimerkiksi Couvrance Eyebrow Pencil-kulmakynällä.
  • Korosta ja taivuta ripsiäsi Couvrance High Tolerance Mascara-ripsivärillä.

Luonnollinen huulimeikki

Eau Thermale Avène tarjoaa luonnollisen ja minimalistisen meikkivaihtoehdon huulillesi yhdistämällä huulipunan värin, huulivoiteen kosteutuksenja huulikiillon kiillon yhteen kauneustuotteeseen. Lip Perfector Balms hoitaa herkkiä huulia ja antaa niille erittäin naisellisen lopputuloksen. Saatavana on kolme väriä, jotka sopivat ilmeeseesi ja toiveisiisi.

Palaa alkuun