Paljasta herkän ihon kauneus.
Les Essentiels

Les Essentiels

Paljasta herkän ihon kauneus.

Kaunis ja säteilevä iho on mahdollista, vaikka ihosi olisi herkkä. Se on oikeus jota pyrimme tarjoamaan herkille ihotyypeille, jotka ansaitsevat erityistä huomiota sekä oikeanlaisia hoitoja säilyttääkseen tasapainonsa ja elinvoimansa.

Päivittäiset haittatekijät ja oksidatiivinen stressi heikentävät ihoa ja sen vuoksi tarjoamme mukautettuja puhdistus- ja hoitoratkaisuja, jotka rauhoittavat, suojaavat ja ennen kaikkea saavat sinut tuntemaan olosi paremmaksi (herkässä) ihossasi.

Herkän ihon asiantuntijana Laboratoires Dermatologiques Avène on kehittänyt valikoiman puhdistus- ja meikinpoistoaineita sekä päivittäisiä ihonhoitotuotteita, jotka herättävät jokaisen herkän ihon luonnollisen kauneuden suojaavien ja energisoivien ominaisuuksiensa ansiosta. Samalla tuotteet ovat hyvin siedettyjä, yksinkertaisia ja miellyttäviä aisteille. Täydellinen valinta jokaiselle, joka haluaa keskittyä olennaiseen!

LES ESSENTIELS

VERTAILU

Micellar Lotion

 • 3-in-1: Puhdistaa – poistaa meikin – rauhoittaa
 • Kaikille herkille ihotyypeille. Kasvot – silmät – huulet

Ensimmäinen askel kauniiseen ja terveeseen ihoon on oikeanlainen päivittäinen puhdistus! Micellar Lotion poistaa meikin ja epäpuhtaudet hellävaraisesti. Se poistaa meikin ja puhdistaa (jopa saastehiukkaset) antaen pehmeyttä ja raikkautta. Tuotetta ei tarvitse huuhdella pois, se kunnioittaa herkkää ihoa ja rauhoittaa sitä korkean Avène Terveyslähdevesipitoisuutensa ansiosta.

Hellävarainen ihon puhdistus
VERTAILU
KLIINISESTI TODISTETTU TEHOKKUUS

Pelastava ihonhoitorutiini!

KolmitehoinenPuhdistaa, poistaa meikin ja rauhoittaa
98 %¹Ilmansaasteilta suojaava vaikutus
96 %²Iho on kosteutetumpi, kimmoisampi ja pehmeämpi

LES ESSENTIELS

SUOJAAVA JA RAVITSEVA PÄIVITTÄINEN HOITOTUOTE

Revitalising Nourishing Creams

 • Ravitsee tehokkaasti kuivaa tai erittäin kuivaa ihoa
 • Pitkäkestoista lievitystä epämukavuuteen

Runsaasti pehmittäviä öljyjä ja Avène Terveyslähdevettä sisältävät Revitalising Nourishing Creams -voiteet rauhoittavat ihoa sekä palauttavat sen mukavuuden ja kimmoisuuden. Koostumus on täyteläinen ja hyvin levittyvä. Tuloksena on raikas, heleä iho ympäri vuoden!

Tutustu Revitalising Nourishing Cream -voiteeseenTutustu RICH Revitalising Nourishing Cream -voiteeseen
SUOJAAVA JA RAVITSEVA PÄIVITTÄINEN HOITOTUOTE

LES ESSENTIELS

RAUHOITTAVA HOITO

Soothing Radiance Mask

 • Rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti.
 • Tekee ihosta kimmoisan, pehmeän ja kauniin heleän

Tämä täyteläinen koostumus kosteuttaa väsynyttä ja herkkää ihoa tehokkaasti. Koostumus sisältää runsaasti Avène Terveyslähdevettä sekä ravitsevia ja kosteuttavia ainesosia, jotka palauttavat ihon läpäisyesteen saaden ihon rauhoittumaan näkyvästi. Iho saa takaisin pehmeytensä ja heleytensä ja on samalla paremmin suojattu päivittäisiä ympäristön haittatekijöitä vastaan. 

Herkän ihon rauhoittaminen
RAUHOITTAVA HOITO

TESTATTU JA HYVÄKSYTTY

Tämä naamio on erinomainen. Löysin sen hiljattain, ja se on ihana lisä ihonhoitorutiiniini. Käytän sitä nykyään kaksi kertaa viikossa Avène Gentle Purifying Scrub -kuorintavoiteen jälkeen. Ihoni tuntuu ihanan pehmeältä, kun levitän sen kanssa pisaran terveyslähdevettä. Suosittelen sitä todella.

Audrey, 28 vuotta16.3.2019

Etsin Les Essentiels -tuotetta

AINUTLAATUINEN YHDISTELMÄ AKTIIVISIA AINESOSIA

AINUTLAATUINEN YHDISTELMÄ AKTIIVISIA AINESOSIA

Hoitovalikoimamme perustana

 • <h4 class="">Luonnollinen punainen hedelm&auml;uute</h4><p>Patentoitu aktiivinen ainesosa, joka palauttaa ihon l&auml;p&auml;isyesteen toiminnan ja antaa iholle elinvoimaa.</p>
  Luonnollinen punainen hedelmäuutePatentoitu aktiivinen ainesosa, joka palauttaa ihon läpäisyesteen toiminnan ja antaa iholle elinvoimaa.
 • <h4 class="">E-vitamiini</h4><p>Tehokas<strong> </strong>antioksidantti, jolla on s&auml;ilytt&auml;v&auml; vaikutus ja joka suojaa vapaiden radikaalien haitallisilta vaikutuksilta.</p>
  E-vitamiiniTehokas antioksidantti, jolla on säilyttävä vaikutus ja joka suojaa vapaiden radikaalien haitallisilta vaikutuksilta.
 • <h4 class="">Av&egrave;ne Terveysl&auml;hdevesi</h4><p>Sis&auml;lt&auml;&auml;<em> </em>rauhoittavia ja &auml;rsytyst&auml; ehk&auml;isevi&auml; ominaisuuksia.</p>
  Avène TerveyslähdevesiSisältää rauhoittavia ja ärsytystä ehkäiseviä ominaisuuksia.

AISTIEN HEMMOTTELUA

Hoitavat koostumukset on mukautettu herkkien ihotyyppien mukaan

 

Les Essentiels -ihonhoitotuotteiden galeeniset koostumukset täyttävät jokaisen herkän ihotyypin tarpeet miellyttävällä ja tehokkaalla tavalla. Kerromme kaiken tapauskohtaisesti. 

Kaikille herkille ihotyypeille

Radiance Serum

Raikas koostumus tarjoaa puuterimaisen vaaleanpunainen lopputuloksen ja Refinyl-voiteen silottavan vaikutuksen. Se sisältää myös väsymyksen merkkejä häivyttäviä ainesosia, jotka valaisevat hennosti ihoa.

 

AV_ESSENTIALS_17-texture_compo serum 2-png 473x284
AV_LESESSENTIELS_2019_SOUTHINGRADIANCEMASK_TEXTURE 417x242

Kaikille herkille ihotyypeille

Soothing Radiance Mask

Kevyt, öljytön koostumus sisältää runsaasti mattapuutereita ja jättää iholle huomaamattoman lopputuloksen. Poistaa väsymyksen merkkejä ja tekee ihosta näkyvästi kirkkaamman ja heleämmän.

 

(Erittäin) kuiva iho

Revitalising Nourishing Creams

Sinulla on kaksi vaihtoehtoa: vastustamaton hyvin levittyvä voide , jossa on rauhoittavia pehmittäviä öljyjä, jotka imeytyvät ihoon ja tekevät siitä täyteläisen tuntumatta rasvaiselta tai tahmealta; tai silottava voide, jossa on runsaasti pehmittäviä öljyjä, karitevoita ja ravitsevia vahoja, jotka jättävät iholle pehmeän satiinisen pinnan. 

av_les-essentiels_revitalizing-nourishing-creams_texture 396x319

USEIN KYSYTTYÄ

Onko sinulla kysymyksiä tai huolenaiheita? Olemme täällä tukenasi

Aloita hellävaraisella kuorinnalla hieromalla kasvoja ja kaulaa kevyin pyörivin liikkein. Liota sitten kaksi nenäliinaa lämpimässä vedessä ja levitä 10 minuutiksi kasvojen oikealle ja vasemmalle puolelle naamion tapaan. Levitä lopuksi paksu kerros kosteuttavaa ja rauhoittavaa naamiota, joka tunkeutuu ihoon ja suojaa sitä.

Se on mahdollista herkälle iholle sopivalla hellävaraisella tuotteella, jonka koostumuksen on oltava pehmeä ja miellyttävä. Herkälle iholle suosittelemme kuorintaa vain kerran viikossa. Hiero pyörivin liikkein painamatta liikaa ja huuhtele sitten puhtaalla vedellä. Kuivaa iho varovasti taputtelemalla pyyhkeellä.

Milk Cleanser -puhdistusmaito poistaa meikin erittäin hellävaraisesti kasvoilta ja silmistä. Hiero sitä kasvoille ja kaulalle pyörivin liikkein ja poista sitten voiteeseen tai veteen kastetulla vanulapulla. Vaihtoehtoisesti voit ottaa puhdistusmaitoa vanulapulle ja levittää sitä sitten kasvojen keskeltä ulospäin.
Halutessasi voit huuhdella sen pois vedellä. Jos haluat neutraloida vesijohtoveden kovuuden, voit käyttää puhdistuksen lopuksi kasvovettä tai suihkuttaa kasvoille terveyslähdevettä.

1Kliininen testi suoritettiin 24 koehenkilölle (yksi käyttökerta, testatut ilmansaasteiden aiheuttamat epäpuhtaudet välillä 0–80 µm, tulokset kolmen vanulapulla pyyhkäisyn jälkeen). 2Testi tehtiin iho- ja silmätautilääkärien valvonnassa 30 naiselle, joilla oli herkkä iho ja joista 82 %:lla oli myös herkät silmät.

Palaa alkuun