Rauhoittaa herkimmänkin ihon
Avène-hydroterapiakeskus

Avène-hydroterapiakeskus

Rauhoittaa herkimmänkin ihon

Avène-hydroterapiakeskus on omistautunut ihotautien hoitoon, keskuksella on käytössään tehokkaita lääketieteellisillä laitteita, ja siellä harjoitetaan tieteellistä ja innovatiivista hydroterapiaa ihosairauksien hoitamiseksi.

Avène-hydroterapiakeskuksen terveellisessä ja suojaisassa ympäristössä pääset nauttimaan ainutlaatuisen veden tehokkaista, tieteellisesti todistetuista ominaisuuksista.

Syitä lähteä Avènen lähdevesihoitoihin

Avène-hydroterapiakeskukseen saapuu potilaita kaikkialta maailmasta. He kärsivät ihosairauksista, kuten atooppisesta ihottumasta, psoriaasista, iktyoosista, kroonisesta kutinasta ja kyhmykutinasta, epämiellyttävistä arvista, palovammojen jälkivaikutuksista, ihon ja limakalvojen peitteistä, suun limakalvojen ongelmista, hiuspohjan sairauksista tai jopa syöpähoitojen jälkeisistä sairauksista. Luettelo ei ole tyhjentävä, ja muitakin sairauksia voidaan hoitaa lääkärisi ja lähdevesihoidoista vastaavan lääkärin neuvottelujen mukaan. 

AV_instit-bath-hydrotherapy-center-avene-hd

Räätälöidyt hoidot

Koska jokainen sairaus on yksilöllinen, lähdevesihoidoista vastaava lääkäri laatii saapuessasi yksilöllisen hoito-ohjelman hoitojaksoasi varten (hoitojaksot voivat olla yhden, kahden tai kolmen viikon pituisia).

Tämä sisältää peruslähdevesihoidot: kylvyt, suihkut ja suihkeet sekä terveysjuomat. Ihon tarpeiden mukaan voidaan tarjota täydentäviä lähdevesihoitoja, kuten erityisiä suihkuja tai jopa lähdevesipakkauksia, vedenalaista hierontaa, paikallisia suihkeita sekä erityishoitoja, kuten kääreitä tai kosteuttavia vartalonmuotoiluhoitoja, kosteuttavia kasvohoitoja ja päänahanhoitoja.

AV_instit-local-pulverization-hydrotherapy-center-hd

Räätälöity tuki

Hoidot Avènen keskuksessa ovat usein rauhallisia hetkiä ja antavat mahdollisuuden nauttia elämän suloisista puolista. Kyse on rauhan tekemisestä itsensä ja muiden kanssa...

Siksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden osallistua työpajoihin ja konferensseihin, jotta saat tietoa, kuinka selviytyä paremmin sairautesi kanssa. Näin voit ryhtyä oikeisiin ennaltaehkäiseviin toimenpiteisiin lähdevesihoitojen myönteisten vaikutusten pidentämiseksi, oireiden pahenemisen ehkäisemiseksi tai yksinkertaisesti ahdistuksen ja stressin vähentämiseksi. Hyödynnä näitä hetkiä, jotka ovat otollisia keskustelulle ja kokemuksien jakamiselle.

AV_workshop-make-up-Avene-hydrotherapy-center

Työpajamme:

hygienia ja kosteutus, raapimisen ehkäiseminen, rentoutuminen ja lääketieteellinen meikki.

Konferenssimme:

Avènen lähdevesiterapia, ihotautien hoito, ruokavalio ja ravitsemus.

Uusia työpajoja tai konferenssiaiheita tarjotaan säännöllisesti.

Avène-hydroterapiakeskus: lasten valtakunta

Tiedämme Avènella, että lasten krooniset ihosairaudet, kuten atooppinen ihottuma ja ekseema, vaikuttavat merkittävästi lasten jokapäiväiseen elämään ja myös heidän perheisiinsä.

Avènen kylpylähoitoja voi pitää tilaisuutena luoda uudenlainen yhteys lapsen kanssa uudessa, ainutlaatuisessa ja rauhoittavassa ympäristössä. Joka neljäs kylpylävieras on lapsi, ja jopa pikkulapset kolmen kuukauden ikäisistä alkaen ovat tervetulleita lähdevesikylpyihin! Koska jokainen sairaus on ainutlaatuinen, lapsestasi huolehditaan heti hänen saavuttuaan yksilöllisellä hoito-ohjelmalla, jonka keskuksen lääkäri on suositellut. Voit olla lapsesi mukana erityisissä työpajoissa ja oppia yhdessä selviytymään sairauden kanssa jokapäiväisessä elämässä.
 

AV_instit-hydrotherapy-treatment-compress-kid-hd

Aquacert® -sertifioitu hydroterapiakeskus

Vuodesta 2010 lähtien Avène-hydroterapiakeskuksella on ollut Aquacert HACCP thermalisme® -sertifikaatti. Sertifikaatti todistaa hoitojen yhteydessä käytettävän lähdeveden terveysturvallisuuden. 

av_certification-aquacert-avene-center

Näkyvät ja pitkäkestoiset tulokset

Räätälöidyn hoito-ohjelman avulla saavutetaan näkyviä parannuksia hoitojakson loppuun mennessä ja sen tavoitteena on tehostaa ja vähentää ihoon kohdistuvia ei-toivottuja vaikutuksia. 

Merkittävä parannus hoidon alun ja lopun välillä1

Avène teki kahdeksan hoitokautta kestäneen tutkimuksen, joka perustui yli 10 000 atooppisesta ihottumasta tai psoriaasista kärsivän potilaan tietoihin.

¹. J Eur Acad Dermatol Venereol. 2011 helmikuu; 25 täydennystä 1:30-4.

Atooppinen ihottuma −42 %

atooppisen ihottuman SCORAD-arvioinnin (SCORing Atopic Dermatitis) väheneminen 3 viikon hoidon jälkeen

av_treatment-result-da-d0d18 1:1
av_treatment-result-psoriasis-d0d18  473*473

Psoriaasi −54 %

PASI-indeksin (psoriaasin pinta-ala- ja vaikeusasteindeksi) ja psoriaasin laajuuden väheneminen 3 viikon hoidon jälkeen

Todistettu teho lyhyellä ja keskipitkällä aikavälillä 2

Perinnöllisen iktyoosin yhteydessä tehtiin tutkimus, johon osallistui 44 potilasta.

². Br J Dermatology 2011;165(6):1087-94

Perinnöllinen iktyoosi −31 %

pitkän aikavälin iktyoosipisteiden väheneminen (6 kuukautta)

av_treatment-result-ictyosis-d0d18  473*473

Hoitojen sivuvaikutusten väheneminen iholla lähdevesihoidon jälkeen3

³. Eur J Cancer Care. 2017;e12735.

AV_instit-postcancer-hydrotherapy-massage-hd 473*473

Syöpähoidon jälkeinen hoito

Tuoreessa tutkimuksessa tutkittiin 70 naista, joilla rintasyöpä oli remissiossa syöpähoidon jälkeen.

Kuivuus ja kutina (NCI CTAE -asteikko) ja lymfaturvotus (EORTC BR23 -asteikko) vähenevät 3 viikon kuluttua

KUIVUUS: −100 %.
KUTINA: −61 %.
LYMFATURVOTUS: −43 %:

Palaa alkuun