Pääse eroon punoituksesta. Tänään ja tulevaisuudessa.
Antirougeurs

Antirougeurs

Pääse eroon punoituksesta. Tänään ja tulevaisuudessa.

Punoitus liittyy yleensä ihon herkkyyteen. Se on yleisestä, ja vaikka se ei vakavaa, sen kanssa on usein vaikea elää. Laukaisevan tekijän vaikutuksesta ihon verisuonet laajenevat, jolloin kasvoihin virtaa verta, mikä aiheuttaa punoitusta. Olipa kyseessä sitten tilapäinen punoitus tai pysyvä punoitus, se saattaa koskettaa kaikkia naisia. Voit silti olla varma, että oikeilla hoidoilla sitä voidaan välttää.

Antirougeurs-sarjan myötä Avènen ihotautilaboratoriot tarjoavat herkälle iholle ainutlaatuisen ja sopivan ratkaisun ihon erityyppisiin punoituksiin.

ANTIROUGEURS

ASIANTUNTEVA HOITOMME

Antirougeurs DAY Soothing Cream ja Soothing Emulsion SPF 30

 • Vähentää punoitusta ja ihon reaktiivisuutta
 • Kosteuttaa ja suojaa ihoa päivittäin

Ratkaisu jokaiseen tarpeeseen! Laboratoires Dermatologiques Avène tarjoaa kaksi uutta tehokasta ja miellyttävää koostumusta, joilla on korkea suoja riippumatta siitä, onko sinulla normaali tai herkkä sekaiho vai kuiva tai erittäin kuiva iho.

 

Tutustu Soothing Cream SPF 30 -voiteeseen

Tutustu Soothing Emulsion SPF 30 -emulsiovoiteeseen

ASIANTUNTEVA HOITOMME
KLIINISESTI TODISTETTU TEHOKKUUS

Pelastava ihonhoitorutiini!

93 %Punoitus vähenee näkyvästi
98 %Iho on tehokkaasti rauhoittunut
24 tuntiaIho on kosteutettu koko päivän ajan

ANTIROUGEURS

ALL-IN-ONE-HOITO

Antirougeurs UNIFY Unifying Care SPF 30

 • Vähentää merkittävästi punoitusta, kosteuttaa ja suojaa ihoa
 • Sopii kaikille ihotyypeille ja useimmille ihonsävyille

Se ei ole vain pelkkä peittävä päivävoide, vaan Eau Thermale Avènen koko asiantuntemus kiteytyy tässä ainutlaatuisessa hoitotuotteessa, joka tarjoaa täydellisen tasapainon tehokkuuden ja kauneuden välillä: se rauhoittaa, kosteuttaa ja suojaa ihoa päivittäin sekä tarjoaa samalla pitkäkestoisen vaikutuksen punoitusta vastaan. Kaikki tämä erittäin luonnollisen sävyisessä koostumuksessa, joka saa välittömästi aikaan kauniilta näyttävän ihon.

 

Peittää punoitukseni

ALL-IN-ONE-HOITO

Etsin Antirougeurs-tuotetta

AINUTLAATUINEN YHDISTELMÄ AKTIIVISIA AINESOSIA

AINUTLAATUINEN YHDISTELMÄ AKTIIVISIA AINESOSIA

Valikoimamme keskiössä

 • <h4 class="">TRP-REGULIN&trade;</h4><p>Patentoitu aktiivinen ainesosa, joka v&auml;hent&auml;&auml; ihon reaktiivisuutta.</p><p> </p>
  TRP-REGULIN™Patentoitu aktiivinen ainesosa, joka vähentää ihon reaktiivisuutta.
 • <h4 class="">Pongamia&ouml;ljy</h4><p>Pierre Fabren kasvitieteelliseen asiantuntemukseen perustuva luonnollinen aktiivinen ainesosa, joka s&auml;ilytt&auml;&auml; ihon mikrobiomin tasapainon.</p>
  PongamiaöljyPierre Fabren kasvitieteelliseen asiantuntemukseen perustuva luonnollinen aktiivinen ainesosa, joka säilyttää ihon mikrobiomin tasapainon.
 • <h4 class="">Av&egrave;ne Terveysl&auml;hdevesi</h4><p>Rauhoittaa, vahvistaa ihon l&auml;p&auml;isyestett&auml; ja lievitt&auml;&auml; ep&auml;mukavuuden tunnetta.</p>
  Avène TerveyslähdevesiRauhoittaa, vahvistaa ihon läpäisyestettä ja lievittää epämukavuuden tunnetta.

Kattava hoito

Seuraavan sukupolven punoituksenhoitotuotteet

Laboratoires Dermatologiques Avène on kehittänyt täydellisen patentoidun tuotteen, jossa yhdistyvät kolme toisiaan täydentävää ja yhdessä vaikuttavaa ainesosaa:

– vaikuttaa ennaltaehkäisevästi punoitusta aiheuttaviin ja laukaiseviin tekijöihin.
– lievittää nopeasti kuumotuksen ja epämukavuuden tunteita.
– vähentää ja suojaa mikroverisuonia, joista punoitus johtuu.

Antirougeurs-valikoima on täydellinen yhdistelmä tehokkuutta ja turvallisuutta. Se on erittäin hyvin siedetty iholla ja silmänympärysalueella, kunnioittaa täysin ihon omaa mikrobiomia ja antaa päivittäisen suojan UVA- ja UVB-säteiltä, jotka ovat osittain vastuussa punoituksen syntymisestä ja pahenemisesta. Vihdoinkin kattava ja pitkäkestoinen ratkaisu punoitukseen taipuvaiselle iholle!

 

av_antirougeurs_page-gamme 577x506

Tehokkuuden ja turvallisuuden lisäksi Antirougeurs-sarja tarjoaa yllättäviä ja aisteja helliviä koostumuksia, jotka ovat nestemäisiä, raikkaita ja miedosti tuoksuvia, ja ne ottavat huomioon punoitukseen taipuvaisen ihon erityistarpeet. Koostumukset sisältävät valoa heijastavia helmiäispartikkeleita, jotka parantavat ihon heleyttä, ja vihreitä pigmenttejä, jotka peittävät punoitusta luonnollisesti. Peittävä tai rauhoittava punoitusta ehkäisevä hoitotuote on ennen kaikkea hoitotuote (jotta viihtyisit ihossasi!).

 

Nestemäinen, miedon tuoksuinen koostumus luonnollisessa nude-sävyssä. Ei raitoja tai jälkiä: mattapintainen, samettinen lopputulos.

Unifying Care

Nestemäinen, miedon tuoksuinen koostumus luonnollisessa nude-sävyssä. Ei raitoja tai jälkiä: mattapintainen, samettinen lopputulos.

Miedosti tuoksuva, hyvin levittyvä koostumus sisältää luonnollista alkuperää olevia ainesosia. Hyvin imeytyvä ja tahmaamaton koostumus.

Soothing Cream SPF 30

Miedosti tuoksuva, hyvin levittyvä koostumus sisältää luonnollista alkuperää olevia ainesosia. Hyvin imeytyvä ja tahmaamaton koostumus.

Kevyt ja miedon tuoksuinen koostumus, joka kosteuttaa ja imeytyy hyvin jättämättä tahmaavaa pintaa.

Soothing Emulsion SPF 30

Kevyt ja miedon tuoksuinen koostumus, joka kosteuttaa ja imeytyy hyvin jättämättä tahmaavaa pintaa.

Erittäin raikas geelimäinen koostumus, joka rauhoittaa ja suojaa ihoa välittömästi.

Soothing Mask

Erittäin raikas geelimäinen koostumus, joka rauhoittaa ja suojaa ihoa välittömästi.

Raikas, nestemäinen koostumus, joka puhdistaa hellävaraisesti ärsyttämättä ihoa liikaa.

Redness-Relief Refreshing Cleansing Lotion

Raikas, nestemäinen koostumus, joka puhdistaa hellävaraisesti ärsyttämättä ihoa liikaa.

USEIN KYSYTTYÄ

Onko sinulla kysymyksiä tai huolenaiheita? Olemme täällä sinua varten

Jos sinulla on herkkä ja punoittava iho, käytä meikinpoistossa sormiasi, sillä sormet ovat hellävaraiset eivätkä hankaa ihoa. 
On suositeltavaa käyttää pehmeää voidemaista koostumusta ja valita tuotteita, joissa ei ole mahdollisesti ärsyttäviä aineita. 
Jos olet tottunut poistamaan meikin vanulapulla, voit kastella vanulapun Avène Terveyslähdevedessä ennen kuin levität meikinpoistoaineen samalle vanulapulle. Näin saat taatusti välittömän, rauhoittavan ja raikkaan vaikutuksen!

Meikki on paras tapa peittää punoitus välittömästi. On kuitenkin syytä ottaa muutama asia huomioon lisäpunoituksen välttämiseksi.
– Valitse herkälle iholle sopivia ihonhoitotuotteita, jotka eivät sisällä ärsytystä aiheuttavia aineita, jotta punoitus ei lisäänny.
– Käytä lisäksi vihreää peitevoidetta. Vihreä on punaisen vastaväri ja peittää siten tehokkaasti punasävyiset ihon virheet.
– Valitse paljon pigmenttejä sisältävä korjaava meikkivoide, joka peittää punoituksen tehokkaammin. Sävyiksi kannattaa valita neutraaleja sävyjä, kuten beigen tai nuden sävyjä. Vaaleanpunaisilla sävyillä, jotka sisältävät punaisia pigmenttejä, voi olla vaikeampi peittää punoitusta.

Riittävä uni, säännöllinen liikunta ja tasapainoinen ruokavalio voivat auttaa ihoa torjumaan punoitusta luonnollisesti.
Tässä on muutamia vinkkejä:

– Syö hyvin: kyllä! Tietyt elintarvikkeet edistävät verisuonten laajenemista ja siten punoituksen syntymistä. Erityisesti mausteinen ja hapan ruoka tai liian tulinen ruoka! Merkitsemällä aterioidesi ainesosat ylös voit ymmärtää paremmin, mitkä elintarvikkeet tai juomat aiheuttavat punoitusta, ja vähentää niiden kulutusta tai jopa jättää ne pois ruokavaliostasi.

– Liikunta: tietenkin! Kehon ylikuumeneminen liiallisen liikunnan vuoksi voi kuitenkin aiheuttaa punoitusta. Hyödynnä päivän viileämpiä tunteja ulkoiluun, kuten aikaisin aamulla tai illalla, kun aurinko on matalammalla. Jaa tehokkaimmat harjoituskerrat useampaan lyhyempään jaksoon ja anna aikaa palautumiselle juomalla mahdollisimman paljon, jotta kehosi lämpötilasi laskee.

Palaa alkuun