av_institutionnel_juliet_4016-2-16x9

Ihoanalyysi: mikä kasvojenhoitorutiini sopii minun tarpeisiini?

Kasvojen iho on dynaaminen ja ainutlaatuinen: selvitä asiantuntijoidemme avulla, mitä se todella tarvitsee, ja löydä itsellesi sopivin ihonhoitorutiini. Aloitetaanko?

TUNNE IHOSI

Miksi tehdä ihoanalyysi?

Ihosi on ainutlaatuinen, ja niin ovat myös sen tarpeet. Tästä syystä on usein vaikea ennustaa, sopivatko tietyt ihonhoitotuotteet sinulle, ennen kuin olet kokeillut niitä. Jotkin koostumukset voivat kohdistua tiettyyn ongelmaan, mutta ne eivät välttämättä sovi ihotyypillesi.

Ihoanalyysin avulla voit arvioida tarkasti, mitä kasvosi tarvitsevat, ja valita tuotteet, jotka todella tehoavat ihoosi. Asiantuntijamme opastavat sinua joka vaiheessa ja auttavat sinua määrittelemään ihosi ansaitseman rutiinin!

Hydroterapiakylpylässä toteutamme kausittain yli 1200 yksilöllistä hoito-ohjelmaa potilaillemme ja opetamme heille ihonhoitotekniikoita ihon terveyteen liittyvissä koulutustyöpajoissa. Verkkoanalyysin avulla haluamme jakaa tämän ihon hyvinvointiin liittyvän tuen mahdollisimman monien kanssa.

Joëlle NonniAvène-hydroterapiakeskus

Löydä ihonhoitorutiinisi

Miten analyysii toimii?

 • <p><strong>Selfie, joka analysoi ihosi kunnon &mdash;&nbsp;</strong>Kuvaus: teko&auml;lymme analysoi seitsem&auml;&auml; ihoindikaattoria, joiden avulla voit helposti arvioida ja n&auml;hd&auml; ihosi vahvuudet sek&auml; ensimm&auml;iseksi hoidettavat ongelmat.</p>
  Selfie, joka analysoi ihosi kunnon — Kuvaus: tekoälymme analysoi seitsemää ihoindikaattoria, joiden avulla voit helposti arvioida ja nähdä ihosi vahvuudet sekä ensimmäiseksi hoidettavat ongelmat.
 • <p><strong>Kahdeksan kysymyst&auml; tarpeidesi ymm&auml;rt&auml;miseksi</strong> &mdash; Kuvaus: Nopea ja asiantunteva kyselylomake, jonka tarkoituksena on selvitt&auml;&auml;, milt&auml; ihosi tuntuu, arvioida tottumuksiasi ja m&auml;&auml;ritell&auml; tavoitteet uudelle ihonhoitorutiinille.</p>
  Kahdeksan kysymystä tarpeidesi ymmärtämiseksi — Kuvaus: Nopea ja asiantunteva kyselylomake, jonka tarkoituksena on selvittää, miltä ihosi tuntuu, arvioida tottumuksiasi ja määritellä tavoitteet uudelle ihonhoitorutiinille.
 • <p><strong>Yksil&ouml;llinen hoito-ohjelmasi selitettyn&auml; &mdash; </strong>Kuvaus: L&ouml;yd&auml; suositellut tuotteemme ja neuvomme tehokkaampaa ihonhoitorutiinia varten.</p>
  Yksilöllinen hoito-ohjelmasi selitettynä — Kuvaus: Löydä suositellut tuotteemme ja neuvomme tehokkaampaa ihonhoitorutiinia varten.

Asiantuntijan analyysi

Algoritmimme ja ihotautiasiantuntijamme tarjoavat yksilöllistä tukea

1344

asiantuntijoidemme määrittelemää ihonhoitorutiinia

440

analyysiä keskimäärin päivässä

30

vuoden ajan dermatologista tutkimusta kaikille ihotyypeille

Onko sinulla kysyttävää?

Jotta voisimme ymmärtää ihosi tarpeet, pyydämme sinua vastaamaan seuraaviin kysymyksiin: 

 • Ikäsi,
 • ihotyyppisi (kuiva, normaali, rasvoittuva jne.),
 • ihosi herkkyys,
 • iho-ongelmat (juonteita, aknea, punoitusta jne.),,
 • mitä kaipaat (suojausta, rauhoitusta, kosteutusta jne.),
 • auringolle altistumisen määrä,
 • päivittäinen ihonhoito- ja meikkirutiinisi,
 • Ympäristön, jossa asut, saastumisaste.

Kaikki nämä tekijät ovat olennaisia, jotta voimme suositella sinun kasvoillesi parhaat tuotteet. Analyysin ohessa voit myös lähettää meille selfien (mieluiten ilman silmälaseja ja meikkiä), jota ohjelmistomme käyttää iho-ongelmiesi analysointiin. Tämä kuva säilytetään vain analyysin ajan.

Verkkoanalyysi ei tietenkään voi korvata asiantuntijan konsultaatiota. Se on kuitenkin tehokas väline, jonka avulla voit ymmärtää ihoasi paremmin ja valita sopivimmat ihonhoitotuotteet. Jos haluat ottaa askeleen pidemmälle, voit aina varata tapaamisen asiantuntijamme kanssa henkilökohtaista neuvontaa varten.

Ei, selfie ei ole pakollinen ihoanalyysiä varten. Voit halutessasi ohittaa tämän vaiheen. Asiantuntijakyselyyn antamasi vastaukset auttavat meitä löytämään sinulle parhaiten sopivan ihonhoitorutiinin. Kannustamme sinua kuitenkin ottamaan selfien.Kuvan avulla voimme tehdä tarkan analyysin ihosi tilasta ja nähdä sekä ymmärtää ihosi tarpeet.

Yleissääntönä on, että säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin on tarpeen niiden tarkoitusten saavuttamiseksi, joita varten ne on kerätty.

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin se on ehdottoman välttämätöntä suhteemme hoitamisen kannalta. Säilytämme kuitenkin henkilötietojasi suoramarkkinointitarkoituksiin kolmen vuoden ajan viimeisestä kanssakäymisemme päivämäärästä, jos et ole asiakas. Jos olet asiakas, säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin olemme sinuun yhteydessä myynninedistämistoimiemme kautta tai et kiellä markkinointiviestintäämme.

Turvallisuussyistä kerättyjä IP-osoitteita ei säilytetä yli 10 päivän ajan.

Kerättyjä yhteyslokeja säilytetään suostumuksellasi evästeiden ja muiden verkkosivustollamme käytettävien seurantaominaisuuksien avulla enintään kolmentoista (13) kuukauden ajan sovellettavien lakien ja asetusten mukaisesti. Lisätietoja alla kohdassa ”Evästeet”.

Saatamme joutua säilyttämään henkilötietojasi arkistossa jäljempänä määritellyn ajanjakson jälkeen lakisääteisten velvoitteiden noudattamiseksi tai jos se on tarpeen sovellettavan vanhentumisajan puitteissa oikeuksiemme puolustamiseksi. Kun henkilötietojasi ei enää tarvita oikeudellisten velvoitteidemme tai vanhentumisaikojen täyttämiseksi, varmistamme, että ne joko tuhotaan kokonaan tai muutetaan nimettömiksi.

Palaa alkuun