Olemme mukana vauvan elämässä heidän ensimmäisistä päivistään lähtien.
Vauva

Vauva

Olemme mukana vauvan elämässä heidän ensimmäisistä päivistään lähtien.

Vauvan iho on hyvin herkkä. Koska iho on edelleen haavoittuva, se ei pysty täysin hoitamaan luonnollista puolustus- ja suojelutehtäväänsä. Sinun on otettava huomioon ihon herkkyys ja sitä ärsyttävät tuotteet, kova vesi, kylmyys ja tuuli sekä liian karheiden vaatteiden aiheuttama hankaus....

Cicalfate-, XeraCalm A.D-, Cold Cream-, Suncare- ja Thermal Spring Water -valikoimamme on hellävarainen. Tuottesarjat ovat hyvin siedettyjä, ne sopivat täydellisesti vauvasi ihon kaikkiin tarpeisiin, hygieniasta erityishoitoon. Lyhyesti sanottuna kaikki, mitä vauvasi herkkä iho tarvitsee.

VAUVA

ERITTÄIN KUIVA, KUTINALLE ALTIS IHO

XeraCalm A.D Lipid-Replenishing Cleansing Oil & Balm

  • Tehokas ratkaisu vauvojen ihon rauhoittamiseen
  • Räätälöidyt koostumukset on suunniteltu herkälle, kutisevalle iholle 

XeraCalm A.D -sarja on tarkoitettu kuivalle tai erittäin kuivalle vauvan iholle, joka on altis atooppiselle ihottumalle ja kutinalle, jo ensimmäisistä päivistä lähtien. Näissä ihonhoitotuotteissa on hyvä siedettävyys, ne sisältävät lipidejä täydentäviä ominaisuuksia ja ne vähentävät kutinaan välittömästi ja auttavat vahvistamaan vauvojen ihon läpäisyestettä.

Tutustu mukavuuden kannalta välttämättömiin tuotteisiimme
ERITTÄIN KUIVA, KUTINALLE ALTIS IHO
Ihosi

Ihosi

Vaippaihottuman ehkäisy ja hoito

Emme halua vaippaihottuman pilaavan ihania yhteisiä hetkiä, joita jaamme vauvamme kanssa hoitopöydällä...

Lue lisää
Ihosi

Ihosi

Miten tunnistaa ja hoitaa vesirokkoa?

Kun pikkulapsesi iho on vesirokon aiheuttamien täplien peitossa. Älä hätäänny. Jos noudatat oikeita hoito-ohjeita, vesirokko on pian vain ikävä muisto, josta ei jää arpia...

Lue lisää

VAUVA

VAUVAN VAIPPA-ALUEEN HOITO JA ÄRSYTYS

Cicalfate+ Repairing Protective Cream & Absorbing Repair Spray

  • Rauhoittaa välittömästi vauvan pieniä ärsytyksiä 
  • Korjaa orvaskeden 48 tunnin kuluttua1

Vauvojen iho on altis ihoärsytyksille ja punoitukselle. Cicalfate+-sarjan avulla hoidat vauvasi ihoa ensimmäisistä päivistä lähtien. Tuotesarja edistää ihon orvaskeden pintakerrosten korjautumista ja ehkäisee bakteerien leviämistä, mikä takaa pehmeän ja terveen ihon. 

Edistää paranemista
VAUVAN VAIPPA-ALUEEN HOITO JA ÄRSYTYS

VAUVA

AURINKOSUOJA

Intense Protect 50+

  • Erittäin turvallinen koostumus takaa parhaan mahdollisen suojan 
  • Erittäin vedenkestävän koostumuksen ansiosta voit nauttia kesästä täysin turvallisesti

Vauvasi iho on hyvin ohut, erittäin herkkä ja altis UV-säteilylle ja sinivalolle: Intense Protect 50+ -aurinkosuojavoide suojaa vauvasi ihoa 6:sta kuukaudesta alkaen. Uusi erittäin tehokas aurinkosuojamme takaa pitkäkestoisen aurinkosuojan, jotta lapsesi iho pysyy suojattuna. 

Ihanteellinen suoja lapsille
AURINKOSUOJA

MUUTAMA SANA ASIANTUNTIJALTAMME

Vauvojen iho on paljon hauraampi kuin meidän. Ihon läpäisyesteen toiminta ei ole vielä paras mahdollinen, vaan sen läpäisevyys on suurempi ja pH vähemmän hapan.... Siksi se vaatii mukautettua hoitoa ja tuotteita, joilla on hyvä siedettävyys.

Etsin vauvalle suunnattua tuotetta

VAUVASI HYVINVOINNIN PUOLESTA

Vauvan iho vaatii kaiken huomiosi (ja paljon lempeyttä)

Laboratoires Dermatologiques Avène on aina keskittänyt asiantuntemuksensa turvallisuuden ja tehokkuuden takaamiseen ja ollut rinnallasi huolehtimassa pienten lasten (ja myös aikuisten!) herkästä ihosta.

Vauvojen iho on ohuempi, läpäisevämpi, hauras, herkkä ja haavoittuva. Siksi se tarvitsee entistä enemmän huomiota. Olemme kehittäneet heidän herkälle iholleen erityisesti sopivia rauhoittavia ihonhoitotuotteita farmaseuttisten standardien mukaisesti.

Tuotteemme sisältävät ainutlaatuista Avène Terveyslähdevettä ja

  • ne sisältävät vain iholle tarpeelliset ainesosat, jotka
  • valitaan niiden hellävaraisuuden ja hyvän siedettävyyden vuoksi.
  • Ne ovat alkoholittomia ja parabeenittomia
  • ja ne on testattu lastenlääkäreiden ja ihotautilääkäreiden valvonnassa.

Kun koostumuksen turvallisuus ja terveellisyys ovat taattuja, voit huoletta hemmotella lastasi. Huolehdimme kaikesta vauvojen ihon terveyden ja mukavuuden takaamiseksi heti heidän syntymästään lähtien. .

 

av_bebe_page-gamme 2

USEIN KYSYTTYÄ

Onko sinulla kysymyksiä tai huolenaiheita? Olemme täällä tukenasi

Vauvan iho on paljon herkempi kuin meidän ihomme:
Ihon eri kerrokset ovat ohuempia: ihon läpäisyesteen toiminta ei ole vielä parhain mahdollinen.
Ihon läpäisevyyden seurauksena vauvalla on usein kuivan ihon ongelmia.
Ihon pH-arvo on vähemmän hapan, mikä voi altistaa ihon ärsytykselle.
Melaniinin tuotanto on hyvin vähäistä, mikä tekee ihosta hyvin alttiin UV-säteille.

Terveyslähdevesisuihke-, Cicalfate-, XeraCalm A.D-, TriXéra Nutrition-, Intense Protect 50+- ja Cold Cream -sarjamme on testattu lastenlääkäreiden ja ihotautilääkäreiden valvonnassa, ja ne soveltuvat täydellisesti vauvan ihon erityistarpeisiin.
Nämä tuotteet on valmistettu mahdollisimman vähäisillä ainesosilla, jotta ne tarjoaisivat pehmeimmän tuloksen ja niillä olisi täydellinen siedettävyys. Niiden koostumukset ovat taatusti alkoholittomia, väriaineettomia ja parabeenittomia, ja niissä hyödynnetään luonnollista alkuperää olevien ainesosien ainutlaatuisia ominaisuuksia: Avène Terveyslähdevesi.

Jos vaippa-alue punoittaa, pese vauvan peppu miedolla tuotteella, jossa on fysiologinen pH-arvo, kuten XeraCalm A.D:llä. Käytä Replenishing Cleansing Oil -puhdistusöljyä ja kuivaa sitten huolellisesti.
Käytä sitten hieman Avène Terveyslähdevesisuihketta vahvistamaan rauhoittavaa vaikutusta.
Levitä lopuksi Cicalfate+ Repairing Protective Cream -voidetta, joka rauhoittaa ja edistää ärtyneen ihon korjautumista. Jos kyseessä on hautumisesta johtuva punoitus, käytä Cicalfate+ Absorbing Repair Spray -suihketta.
Jos olet epävarma, kysy neuvoa lääkäriltäsi tai apteekista.

¹Sieto- ja tehokkuustutkimus ihotautilääkäreiden, lastenlääkäreiden ja gynekologien valvonnassa, 248 koehenkilöä, joilla pinnallista ihoärsytystä, 2 käyttökertaa päivässä 21 päivän ajan.

Palaa alkuun