Rauhoittamaan ihoa ja helpottamaan elämää
Herkän ihon terveydelle

Herkän ihon terveydelle

Rauhoittamaan ihoa ja helpottamaan elämää

Avène Terveyslähdeveden hyödyt ovat olleet jo pitkään selvillä. Yli 30 vuoden tutkimuksemme ovat tieteellisesti osoittaneet terveyslähdeveden rauhoittavat ominaisuudet. Käytämme tätä ainutlaatuista aktiivista ainesosaa ja dermatologista asiantuntemustamme herkän ihosi hoitoon Avène-hydroterapiakeskuksessa. Terveyslähdevesi on myös tärkeä osa ihonhoitotuotteissamme ihosi rauhoittamiseksi ja elämäsi helpottamiseksi.

HISTORIAMME ALKULÄHTEILLÄ

Historiamme alkulähteillä luonto ja ihminen kohtaavat. Avène Terveyslähdevettä on käytetty kautta aikojen. Vuonna 1990 perustetun ja herkälle iholle tarkoitetun Eau Thermale Avène -tuotemerkkimme sydän on Avène Terveyslähdevesi ja sen ainutlaatuinen aktiivinen ainesosa. 

Lue lisää historiastamme

 

Avène-hydroterapiakeskus

Hydroterapiakeskus sijaitsee vain kivenheiton päässä Haut-Languedocin luonnonpuiston lähteestä. Hydroterapiakeskus on omistettu ihotautilääketieteelle. Siellä yhdistyvät tieteellinen tutkimus sekä hoitojen toteutukset lääketieteellisessä valvonnassa. Potilaat hyötyvät henkilökohtaisesta hoito-ohjelmasta ja asiantuntijatiimin vetämistä työpajoista, jotka antavat potilaille työkaluja jokapäiväisen elämänsä helpottamiseen.
Tauko veden ja luonnon helmassa auttaa akkujesi lataamisessa.

AV_instit-water-labo-science-hd

 

Taustalla vaikuttava tiede
Avène Terveyslähdevesi

Avène Terveyslähdeveden hyödyt on tieteellisesti todistettu. Yli 150 perustutkimusta ja kliinistä tutkimusta sekä yli 50 julkaisua kansainvälisissä lääketieteellisissä lehdissä todistavat terveyslähdeveden rauhoittavat, ärsytystä ehkäisevät ja pehmentävät ominaisuudet.
Veden ainutlaatuisesta mikrofloorasta on kehitetty innovatiivisia postbioottisia aktiivisia ainesosia, jotka tarjoavat herkimmänkin ihon tarpeisiin sopivia ratkaisuja.
Yli 30 vuoden aikana hankitun asiantuntemuksen ja tietämyksen pohjalta tutkimusryhmämme jatkavat tämän ainutlaatuisen veden tutkimista.

 

Back to top