av_instit-thermal-water-skin5-hdrvb-square 1440*579
Avène Terveyslähdeveden edut

KOOSTUMUS Avène Terveyslähdeveden edut

Avène Terveyslähdeveden edut, jotka juontavat sen alkuperästä

Veden hoitavien ominaisuuksien syiden ymmärtämiseksi käynnistettiin laaja tutkimusohjelma. Tutkijat ovat alkaneet ymmärtää sen tehokkuuden syitä palatessaan terveyslähdeveden alkuperään.

Avènen alueelle syntyy sisävesiä, jotka ovat peräisin merten haihtumisesta. Tämä puhdas vesi sekoittuu merihiukkasten ja mineraalisuolojen kanssa ennen kuin se laskee takaisin 1 500 metrin syvyyteen niin kutsutulle Avènen valuma-alueelle Haut-Languedocin luonnonpuiston sydämessä. 

av_instit-thermal-water-skin-hdrvb-square

Alkuperäinen mineraaliperintö tarjoaa runsaasti etuja iholle

Miksi tämä vesi on hyväksi kaikille herkille ihotyypeille? Tämä johtuu siitä, että se on luonnostaan 100-prosenttisen puhdasta ja sisältää hyvin vähän mineraaleja. Sen pH on neutraali, ja sen ionitasapaino koostuu bikarbonaatista, kalsiumista ja magnesiumista, mikä on erinomainen ihon tasapainon ja sietokyvyn kannalta. Sen ainutlaatuinen ja muuttumaton mineraalien ja hivenaineiden koostumus sekä natriumin ja rikin kaltaisten mahdollisesti ärsyttävien aineiden puuttuminen tekevät siitä sopivan kaikille herkille ihotyypeille, jopa kaikkein reaktiivisimmille ja hauraimmille.

  • <span class="ezstring-field">av_instit-thermal-water-skin3-hdrvb-square</span>
  • <span class="ezstring-field">av_protection-env-avene_brand-website_the-brand_ratio-4-3</span>
  • <span class="ezstring-field">av_instit-postcancer-hydrotherapy-scar-hdrvb-square</span>

Erityinen biologinen perintö

Vesi saa mineraalipitoisuutensa muinaisesta kalliosta, jossa se joutuu kosketuksiin myös ilmiömäisen Aquaphilus Dolomiae -bakteerin kanssa. Bakteerin nimi viittaa veteen ja Varvedin dolomiittiin, kallioon, josta vesi saa ainutlaatuisen ja muuttumattoman koostumuksensa. Tämä mikro-organismi on niiden vaikuttavien aineiden lähde, jotka antavat Avène Terveyslähdevedelle sen rauhoittavat, tulehdusta ehkäisevät ja korjaavat ominaisuudet.

av_aquadolomiae_microscope_website 600x600

20-gouttes_logo_eta le don d_apaiser_ft carre

Avène Terveyslähdeveden puhtaus ja muuttumaton koostumus tekevät siitä sekä ainutlaatuisen että arvokkaan ainesosan.

av_instit-thermal-water-skin6-hdrvb-square 472x580

Iholle olennainen koostumus

Sen alhainen mineraalipitoisuus (markkinoiden alhaisin), kalsium- ja magnesiumtasapaino, runsas piidioksidipitoisuus ja monet hivenaineet tekevät siitä välttämättömän hoidon kaikille herkille ja allergisille ihotyypeille.

Nykyään yli 150 kliinistä ja farmakologista tutkimusta todistavat, että se vaikuttaa tehokkaasti ihon herkkyyteen. Siitä julkaistaan säännöllisesti kansainvälisiä julkaisuja lääkäreille, farmaseuteille ja ihotautien tutkijoille.

Tutustu Avène Terveyslähdeveteen

7,5

Neutraali pH

7,5

2 660 mg/l

Alhainen mineraalipitoisuus

2 660 mg/l

14 mg/l

Runsaasti piidioksidia

14 mg/l

Alhainen natriumpitoisuus

= 2

Ca2+/Mg2+ -suhde

= 2

Laaja valikoima hivenaineita

Ihotautilääkärin valvonnassa tehdyn lähdevesihoidon päätteeksi näimme Milenan ihossa selvää parannusta. Olemme päättäneet jatkaa hoitoja kotona, kunnes palaamme tänne ensi vuonna!

ErikaMilenan äiti. Milena, neljä ja puoli vuotta, kärsii atooppisesta ihottumasta
av_instit-child-patient-doctor-hdrvb-square 720*720 crop
av_thermal spring water_spray_eretail_6_post_3282779003131_hd 600x600

Avène Terveyslähdeveden päivittäiset hyödyt

Terveyslähdevesisuihkeen avulla voit nauttia kaikista Avène Terveyslähdeveden luonnollisesti rauhoittavista ominaisuuksista kotona täysin hygieenisesti. Sitä voidaan käyttää kaikissa kauneudenhoitorutiineissa ja milloin tahansa päivän aikana. Virkistää ihoa aamulla kuivattamatta sitä, rauhoittaa vahauksen tai parranajon aiheuttamaa polttavaa tunnetta, parantaa ihonhoitovoiteiden vaikutusta, toimii meikinkiinnitystuotteena, virkistää sinua treenin jälkeen tai lämpötilojen noustessa.... Käyttötapoja on monia. Löydät tämän uskomattoman hellävaraisen, rauhoittavan tunteen kaikista Laboratoires Dermatologiques Avènen hoitotuotteista.

Tutustu Avène Terveyslähdeveden tehokkuuteen

 

Avène Terveyslähdeveden hyödyt ihosairauksien hoidossa

Rauhoittavien, ärsytystä lievittävien ja tulehdusta ehkäisevien ominaisuuksiensa ansiosta Avène Terveyslähdevettä suositellaan ihosairauksiin.

Yksinään käytettynä, dermatologisten hoitojen tai reseptilääkkeiden täydentäjänä se auttaa lievittämään ärsytystä, palovammojen jälkivaikutuksia ja arpien aiheuttamaa kutinaa, vähentää syöpähoitojen jälkeisiä ei-toivottuja ihovaikutuksia ja aknen paikallishoitoihin liittyviä vaikutuksia, mikä parantaa merkittävästi potilaiden jokapäiväistä elämänlaatua.

title

Vähentynyt kutina

–91

lääkehoito + terveyslähdevesisuihke¹.

–64

lääkehoito yksinään¹.

¹Multisentrinen tutkimus, 30 koehenkilöä, joilla oli silmäluomien ihottuma, jaettuna kahteen ryhmään, 9 allergologista ihotautikeskusta. 6 viiden sekunnin suihketta päivässä 7 päivän ajan.
p &lt; 0,05 seitsemän päivän jälkeen.

Kärsin psoriaasista kyynärpäissä, jaloissa ja alaselässä. Ennen laikut olivat tulehtuneet ja raavin niitä paljon. Terveyslähdevesi teki minulle ihmeitä. Kolmessa/neljässä päivässä ihoni voi paljon parempi kuin ennen.

Palaa alkuun