Balsamit

Balsamit

Vartalobalsamien täyteläinen koostumus tekee ihosta kimmoisan ja miellyttävän tuntuisen. Valitse itsellesi ja perheellesi parhaiten sopiva vaihtoehto: helposti imeytyvä, kosteuttava tai ravitseva balsami.

Suodata tuotteet
Suodata tuotteet

1 tulos "Balsamit"

LUE LISÄÄ
LUE LISÄÄ

Mihin vartalobalsamia käytetään?

Vartalobalsamit korjaavat ja ravitsevat ulkoisten haittatekijöiden heikentämää ihoa. Saasteet, hormonaaliset vaihtelut, vaatteiden aiheuttamat hankautumat ja lämpötilan vaihtelut erityisesti talvella haittaavat ihon läpäisyesteen toimintaa ja heikentävät ihon hydrolipidikalvoa. Hydrolipidikalvo on välttämätön ihon kosteuspitoisuuden ylläpitämiseksi ja sen kuivumisen estämiseksi. Jos ihoa ei hoideta päivittäin, seurauksena voi olla epämukavuuden tunnetta, kiristystä, ärsytystä tai näppylöitä ja ihon ikääntymistä. Tämä koskee erityisesti kehon alttiita alueita, kuten käsiä, käsivarsia ja rintaa.

Iho on erityisen kovilla talvisin kylmyyden ja tuulen vuoksi. Kosteuttava vartalobalsami sekä kosteuttaa että ravitsee ihoa lipideillä, joita suojaavasta hydrolipidikalvosta puuttuu. Ihon kosteuttaminen auttaa myös ylläpitämään ihon flooran eli mikrobiston tasapainoa. Joillakin vartalobalsameilla on myös ärsytystä tai kutinaa vähentävä teho.

Balsami ja voide: mitä eroa niillä on?

Vartalobalsami on koostumukseltaan täyteläisempi ja pehmeämpi kuin vartalovoide tai emulsiovoide. Laboratoriomme kehittämät koostumukset sisältävät erittäin ravitsevia aktiivisia ainesosia, kuten luonnollisia öljyjä. Koostumuksen täydentävät muut aktiiviset ainesosat, kuten Terveyslähdevesi tai I-Modulia®, joilla on rauhoittavia ja pehmentäviä sekä ärsytystä ja kutinaa vähentäviä ominaisuuksia.

Balsami on siis ravitsevampi ja sen koostumus imeytyy tehokkaasti ihoon. Voit nopeuttaa imeytymistä lämmittämällä balsamin ensin käsissäsi.

Ravitsevan tehonsa ansiosta se on erityisen sopiva

  • kuivalle iholle tai vartalon karheisiin kohtiin, kuten kyynärpäihin, polviin ja jalkoihin.
  • Erittäin kuiva ja hilseilevä iho
  • Atooppinen iho, joka on altis ihottumalle ja kutinalle
  • Kylmyyden ärsyttämä iho

Mikä vartalobalsami kannattaa valita?

Vartalobalsamia valitessa on tärkeää arvioida ihosi läpäisyesteen kunto eli yksinkertaisemmin ihosi kuivuusaste.

Seuraavassa on lisävinkkejä:

  • Trixera Nutrition Nutri-Fluid Balm sopii koko perheen erittäin kuivalle iholle. Se levittyy helposti koko vartalolle ja imeytyy ravitsevan koostumuksensa ansiosta nopeasti. Se sisältää myös kolme lipidipitoista aktiivista ainesosaa, jotka torjuvat kuivuutta ja kosteusköyhyyttä. Iho saa takaisin kimmoisuutensa ja tuntuu jälleen miellyttävältä.
  • Xeracalm A.D. Lipid-Replenishing Balm on kehitetty herkälle iholle, joka on altis ihottumalle ja kutinalle. Tämä pehmentävä vartalonhoitotuote on suunniteltu palauttamaan ihon läpäisyesteen toiminta ja vähentämään kuivan ihon aiheuttamaa kutinaa. Hajusteeton ja säilöntäaineeton koostumus minimoi allergiariskin, ja iho jää pehmeäksi Avène Terveyslähdeveden ansiosta.
  • Body Moisturising Melt-In Balm kosteuttaa kuivaa ja herkkää ihoa tehokkaasti. Voiteen shea-voita sisältävä koostumus jättää ihon pehmeäksi ja sileäksi jopa 24 tunnin ajaksi. Sen täyteläinen koostumus ja rauhoittava tuoksu houkuttelevat sinua rentoutumaan ja hemmottelemaan itseäsi.

Miten vartalobalsamia käytetään?

Käytä balsamia osana päivittäistä vartalonhoitorutiinia. Puhdista ensin iho suihkugeelillä, joka soveltuu iho-ongelmillesi ja ihotyypillesi.

Kosteuttavia tuotteita tulisi myös levittää aamuin ja/tai illoin puhtaalle, kuivalle iholle.

Voit tehostaa balsamin vaikutuksia käyttämällä vartalon kuorinta-ainetta kerran viikossa. Se poistaa kuollutta ihoa ja siten valmistelee ihon kosteuttaviin ja ravitseviin hoitoihin.

Viimeistele hyvinvointirituaali suihkauksella Avène Terveyslähdevettä.

Levitä lopuksi balsamia koko vartalolle hieromalla pyörivin liikkein. Kiinnitä erityistä huomiota karheisiin tai kuiviin alueisiin.

Palaa alkuun