Tehokas hoitotuote ihon rauhoittamiseksi.
XeraCalm A.D

XeraCalm A.D

Tehokas hoitotuote ihon rauhoittamiseksi.

Kun kuiva iho aiheuttaa epämukavaa kutinaa aikuisilla ja etenkin lapsilla, kyse ei ole enää vain ihon kosteuttamisesta, vaan ihon läpäisyesteen toiminta ja ihon mukavuus on palautettava.

Lue lisää XeraCalm A.D. -ihonhoitotuotteistamme, jotka on suunniteltu erityisesti atooppiselle iholle, ja siitä, miten hyödynnämme asiantuntemustamme tuotteiden valmistamisessa.

XeraCalm A.D

SOS-ENSIAPUHOITO

Soothing Concentrate

  • Lopettaa kutinan* heti levityksen jälkeen
  • Sopii erittäin ärtyneille ja kutiseville alueille

Tämä SOS-hoitotuote on tarkoitettu voimakkaaseen paikalliseen kutinaan. Se vähentää välittömästi kutinan voimakkuutta ja ihon kuivuutta toistuvasti kutiavilla alueilla ja sopii niin kasvoille, vartalolle kuin silmäluomillekin. Koska voimakasta paikallista kutinaa voi esiintyä missä ja milloin tahansa, tuotteen pieni koko on kätevä pitää aina mukana.

Lievittää kutinaa

SOS-ENSIAPUHOITO
TODISTETTU TEHOKKUUS

Pelastava ihonhoitorutiini!

-69 %¹Kutinan välitön väheneminen*
75 %²Kosteutettu iho
-49 %³Näkyvien oireiden väheneminen atooppisesta ihosta kärsivillä henkilöillä jo 3 päivän kuluttua.

XeraCalm A.D

STANDARDI RAUHOITTAVASSA HOIDOSSA

Lipid-Replenishing Balm

  • Rauhoittaa kutinaa*
  • Ravitsee erittäin kuivaa ihoa

Helpotusta on tulossa!
Tämä päivittäiseen käyttöön soveltuva pehmittävä hoitotuote ravitsee ihoa stehokkaasti ja palauttaa sen mukavuuden. Tämä on paras keino kutinan lievittämiseen ja ihon mikrobiomin tasapainottamiseen!

Ravitse ehkäistäksesi oireita

STANDARDI RAUHOITTAVASSA HOIDOSSA

MUUTAMA SANA ASIANTUNTIJALTAMME

European Dermatology Forum on myöntänyt XeraCalm A.D. -ihonhoitotuotteille Emollient Plus -maininnan. Emollient Plus -tuotteet vähentävät atooppisen ihottuman leesioita ja vaikuttavat ihon mikrobiomiin atooppista ihottumaa sairastavilla potilailla.

TRI ARIADNA ORTIZ BRUGUESIhotautilääkäri ja Avène Dermatological Laboratoriesin lääketieteellinen johtaja

Etsin XeraCalm A.D. -tuotetta

Parempi tehokkuus

Atooppiselle iholle kehitetty aktiivinen ainesosa: I-MODULIA®
Kaksitoista vuotta kestäneen tutkimuksen myötä Avène Terveyslähdevedestä kehitettiin ensimmäinen ainutlaatuinen ja monitehoinen bioteknologinen aktiivinen ainesosa:
I-modulia®

Tämän patentoidun aktiivisen ainesosan ympärille on kehitetty XeraCalm A.D -tuotesarja. Se on erittäin innovatiivinen, tehokas ja erittäin turvallinen hoitosarja, joka soveltuu niin vauvojen, lasten kuin aikuistenkin kasvoille ja vartalolle. Tämä poikkeuksellinen aktiivinen ainesosa vaikuttaa suoraan atooppiseen ihottumaan liittyviin tekijöihin ja erityisesti kutinaan*.

av_xeracalm-ad_page-gamme-473-418
AV_XERACALM_A-D_2021_STERILE_COSMETICS_GIF_FRENCH

Jotta voimme säilyttää vain iholle hyödylliset ainesosat ja olla käyttämättä säilöntäaineita, laboratoriomme ovat kehittäneet ainutlaatuisen menetelmän: Sterile Cosmetics®. Tämän ainutlaatuisen tekniikan ansiosta tuote pysyy steriilinä ja pilaantumattomana koko sen käytön ajan.

Näin ollen XeraCalm A.D. tarjoaa atooppiseen ihottumaan taipuvaiselle iholle sen kaipaamaa hoitoa ja turvallisuutta.

LUE LISÄÄ

av_xeracalm_ad_pikedoo_programme 1800x800

”21 Anti-Itch Stories” -ohjelmamme

Oletko lasten vanhempi? Onko lapsesi vastahakoinen käyttämään kutinaa ehkäisevää voidetta?

Vaikka pehmentävän hoitotuotteen päivittäinen käyttö on välttämätöntä ihon rauhoittamiseksi, tätä rutiinia on joskus hyvin vaikea toteuttaa lapsilla. Tämän vuoksi asiantuntijamme ovat keksineet hauskan ja ainutlaatuisen tukipalvelun  , joka auttaa sinua päivittäisten kosteutusrutiinien toteuttamisessa.

Lapsesi pääsee seuraamaan ihottumasta kärsivän Pikédoon seikkailuja. Voitte kuunnella joka päivä 21 päivän ajan hahmon hellyttäviä seikkailuja samalla, kun kosteutat lapsesi ihoa. Tämä on juuri sopiva aika hyvien rutiinien opettamiseen hauskalla tavalla, ja samalla vietätte lapsen kanssa aikaa yhdessä!

Kuuntele tarinoita

av_xeracalm_ad_pikedoo_cremage_original

USEIN KYSYTTYÄ

Onko sinulla kysymyksiä tai huolenaiheita? Olemme täällä ihoasi varten

Lipid-Replenishing Balm ja Cream sopivat päivittäiseen käyttöön, sillä ne ehkäisevät ihon kuivumista ja kutinaa*. Soothing Concentrate taas sopii paikallisesti lievittämään voimakasta kutinaa*. Se on SOS-tuote, jota kannattaa aina pitää mukana! Valitse tuote ihotyyppisi tai vuodenajan mukaan: täyteläinen balsamivoide sopii erittäin kuivalle iholle ja cream vähemmän kuivalle iholle.

Rauhoita ja lievitä ihosi oireita nopeasti Avène Terveyslähdevedellä: suihkuta sitä nenäliinaan ja anna sen vaikuttaa kasvoillasi 10 minuutin ajan. Jos kasvot kutisevat*, levitä rauhoittavaa Soothing Concentrate -voidetta säännöllisesti, ja tarvittaessa myös silmäluomille. Jos iho on ärsyyntynyt, käytä suojaavaa korjaavaa voidetta kerran tai kaksi kertaa päivässä. Ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä voit kosteuttaa ja suojata ihoasi lipidejä palauttavalla voiteella vähintään kerran päivässä.

Yksinkertaiset mutta päivittäiset perustoimet rajoittavat ihon kuivumista ja palauttavat ihon läpäisyesteen. Tällä tavoin oireiden puhkeaminen vähentyy. Neuvomme:
Käytä hellävaraisia hygieniatuotteita ja puhdistusöljyä, käytä haaleaa vettä (32–34 °C) ja vältä yli 10 minuutin suihkuja tai kylpyjä. Kosteuta ja suojaa ihoa lipidejä palauttavalla voiteella vähintään kerran päivässä, vaikka ihosairaus vaikuttaisi olevan hallinnassa.

168 koehenkilön itsearviointi analogisella asteikolla. Koehenkilöillä oli atooppinen ihottuma ja/tai paikallisia kuivia, kutisevia alueita. Arvio kutinan tuntemuksista välittömästi Soothing Concentrate -tuotteen käytön jälkeen. 2Kosteutusindeksin arviointi 1 tunnin ja yhden käyttökerran jälkeen, 20 koehenkilöä. 3L-PO-SCORAD-arviointi, 49 atooppisesta ihosta kärsivää koehenkilöä, joilla oli paikallisia kuivia alueita ja kutinaa, sen jälkeen, kun Soothing Concentrate -tuotetta oli käytetty 4 kertaa päivässä 3 päivän ajan.

*ihon kuivuudesta johtuen

Palaa alkuun