av_anti-age_femme_cinquantaine_radieuse_16x9_v1
Sisältö
Ihon ikääntyminen

IHOSI

TÄRKEÄÄ TIETOA

50 %

naisista käyttää anti-aging-hoitoja

90 %

naisista kokee ikääntymiseen liittyviä iho-ongelmia

Juonteet ovat huolenaihe joka toiselle naiselle

1. Arcane Research -tutkimus, helmikuu 2020
2. Arcane Research -tutkimus, helmikuu 2020
3. Arcane Research -tutkimus, helmikuu 2020

Entä jos ihon ikääntyminen asetetaan oikeaan perspektiiviin? 

Aloitetaanpa alusta. Ihon ikääntyminen alkaa melko varhain, noin 25–30-vuotiaana. Ajan myötä solut uusiutuvat hitaammin. Mitä siitä seuraa? Iho menettää elinvoimansa ja kuivuu, ja jos tähän ei vaikuteta, ensimmäiset juonteet alkavat ilmetä.

Ikään kuin tämä ei riittäisi, iho menettää vähitellen sävyään, kimmoisuuttaan ja kiinteyttään. Tämä johtuu sisäisistä ilmiöistä (hormonit, biologinen kello jne.), mutta myös ulkoisista ilmiöistä, kuten auringosta tai tupakoinnista. 

Ikääntyminen yleensä, ja erityisesti ihon ikääntyminen, on tietenkin väistämätöntä. Ajan vaikutusta on kuitenkin mahdollista hidastaa yksinkertaisella ja luonnollisella tavalla. Ihon ikääntymisen hyväksyminen ja ymmärtäminen auttaa meitä löytäämään sopivimmat anti-aging-hoidot sen tarpeisiin. Tapauksesta riippuen näillä hoidoilla voidaan ehkäistä uusien ikääntymisen merkkien ilmenemistä ja jopa vähentää niiden näkyvyyttä.
 

title

JAOTTELU

Mukautetun ihonhoidon ymmärtäminen paremmin

av_anti-age_femme_senior_4x5_v1 472X650

Ihon ikääntymisen ymmärtäminen

Ihon ikääntyminen on jokaisella erilaista. Iho reagoi sekä sisäisiin, henkilökohtaisiin tekijöihin että ulkoisiin, jotka ovat kaikki nykyään hyvin tunnettuja. Mitä iholle tapahtuu ajan myötä?

Tutustu
av_anti-age_femme_senior_visage_application_creme_4x5_v1 472X600

Ihon ikääntymisen ehkäiseminen

Hyvä uutinen on, että voit toimia ajoissa ja hidastaa ajan kulkua. Ei ole syytä yllättyä. Mukautetut hoitotuotteet, kosmeettiset rutiinit, hyvät päivittäiset elintavat... Kerromme sinulle kaiken. 

Tutustu

RATKAISUMME IHON IKÄÄNTYMISEN EHKÄISEMISEKSI

Eau Thermale Avène -ihonhoitotuotteet on suunniteltu auttamaan sinua viihtymään ihossasi
AV_ Physiolift_SPF30 - Serum-Night Balm - Eyes_eRetail_HD

PHYSIOLIFT

PhysioLift kohdistuu syntyneisiin juonteisiin, syviin uurteisiin ja kiinteyden menetykseen. Avène Terveyslähdevettä sisältävä sarja sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Tutustu valikoimaan
Palaa alkuun