Sisältö

Juonteita, kiinteyden ja heleyden menetystä: miten ehkäistä ihon ikääntymistä?

”Ennaltaehkäisy on paras parannuskeino”... Oletko kuullut tätä sanontaa? Tämä pätee myös ihon suojaamisessa ikääntymiseltä. Noudattamalla oikeita elintapoja ja tottumuksia voit viivyttää iän merkkien, kuten juonteiden, ilmenemistä. Anti-aging-hoito, terveelliset elämäntavat... tässä asiantuntijamme neuvoja.

Ihon ikääntyminen: mitä tekijöitä on otettava huomioon?

Vaikka se on huomaamatonta, ihon ikääntyminen alkaa jo 25-vuotiaana. Sinun on siis toimittava nyt. Mutta miksi? Koska ihon ikääntymiseen liittyy useita tekijöitä.

  • Sisäiset tekijät, kuten genetiikka, joita ei voi muuttaa;
  • Ulkoiset tekijät (aurinko, ruokavalio jne.), jotka edistävät vapaiden radikaalien vapautumista ja nopeuttavat ihon vanhenemista. Näihin tekijöihin voidaan vaikuttaa omaksumalla hyvät elintavat ja oikealaisen ihonhoidon.

Oikeat rutiinit vaihe vaiheelta.

av_anti-age_femme_laver_visage_1x1_v1 720x720

Ensimmäinen vaihe: ihon hygienia

Kasvojen hoitaminen auttaa niitä pysymään nuorekkaana pidempään. Ja koskaan ei ole liian aikaista aloittaa. Kolme päivittäistä hoitotapaa auttaa sinua pitämään ihosi raikkaana:

  • Puhdistaminen. Poista aamulla ylimääräinen tali ja kuolleet ihosolut ihotyypillesi sopivalla ihonhoitotuotteella. Viimeistele puhdistus viikoittaisella kuorinnalla (vaikkapa viikonloppuisin rentouttavan oman hetken aikana) poistaaksesi kuolleet solut ja stimuloidaksesi solujen uusiutumista.
  • Meikinpoisto. Meillä on usein huono tapa laiminlyödä tämä vaihe.. Se on kuitenkin perustavanlaatuista, jotta ihomme voisi hengittää ja estää sitä kuivumasta liian nopeasti... ettei juonteita alkaisi muodostua.
  • Kosteuttaminen. Iho menettää kosteuttaan ikääntyessään. Päivittäinen kosteuttaminen elvyttää ihoasi, suojaa sitä ulkoisilta haittatekijöitä... ja viivästyttää ikääntymisen merkkejä!

Keskity ”ihon vihollisiin”

Mukauta elämäntyyliäsi

Ihomme ikääntyminen on myös läheisesti yhteydessä elintapoihimme. Jotkin käyttäytymismallit nopeuttavat prosessia, kun taas toiset estävät sitä.

Voit olla varma, että syylliset tunnistetaan hyvin: aurinko nopeuttaa ikääntymistä, tupakointi edistää ihon elastisten kuitujen tuhoutumista ja näin sen kimmoisuuden menetystä, stressi välittää vapaita radikaaleja, sekä huono ruokavalio, saasteet, unenpuute ja istumatyö.

Näihin kaikkiin tekijöihin voidaan vaikuttaa.

Hyviä hoitoneuvojamme ihon ikääntymisen estämiseksi

av_anti-age_pictos_declencheurs_1x1_v1 720x720

MUUTAMA SANA ASIANTUNTIJALTAMME

Kehomme ja ihomme koostuvat suurelta osin vedestä, joka on välttämätöntä solujen ja ihon uusiutumisjaksolle. Ihon kosteuttaminen on siis välttämätöntä. Se on ensimmäinen ”ase” ennenaikaista ikääntymistä vastaan ja kaiken anti-aging-hoidon perusta. Kosteutus on avain kauniiseen ihoon ja iän vaikutusten hidastamiseen.

Aline StennevinTieteellinen ja lääketieteellinen asiantuntija
av_dermabsolu_recontouring-mask_1_post_3282770145564_hd 720x720

Mitä anti-aging-hoitoja minun tulisi käyttää?

Juonteiden ja kasvojen veltostumisen torjumisessa anti-aging-hoidot pitävät nykyään kaikki lupauksensa. Mutta sinun on valittava tuotteet oikein. Seerumien, päivävoiteiden ja yövoiteiden valikoima on laaja.

Mitä tuotteita käyttää ensimmäisiä juonteita vastaan? Entä mitä tuotteita käyttää jo ilmestyneisiin juonteisiin? Entä mitä ihon kiinteyden menetyksessä? Mitä tuotteita tulisi käyttää 30-vuotiaana tai 50-vuotiaana? 

Tietoa anti-aging-ihonhoidosta

RATKAISUMME IHON IKÄÄNTYMISEEN

Eau Thermale Avène -ihonhoitotuotteet on suunniteltu auttamaan sinua viihtymään ihossasi
av_physiolift_smoothing-cream_front_30ml_3282770049312

PhysioLift DAY Smoothing Cream

Tämä hoitotuote tasoittaa jo vakiintuneita juonteita ja kiinteyttää ihoa. Seerumin jälkeen levitettynä se tekee ihmeitä herkälle ja ohuelle iholleni. Discover PhysioLift DAY Smoothing Cream

VASTAUKSIA KYSYMYKSIISI

Autamme sinua erottamaan faktat fiktiosta

Se ei riitä. Auringon UV-säteet vaikuttavat ihoon myös talvella tai pilvisellä säällä. Ihannetapauksessa sinun pitäisi siis suojata ihosi ympäri vuoden. Mutta älä huoli, sinun ei tarvitse levittää aurinkovoidetta joka aamu. Monissa kosmetiikkatuotteissa on nykyään UV-filttereitä.

Vaikka kuorinta-aineet ovatkin tehokkaita, ne voivat olla iholle liian voimakkaita. Tällaista tuotetta tulisi käyttää vain kerran tai kahdesti viikossa, ei sen enempää. Hellävarainen hoito on tärkeää herkälle iholle.

Kyllä, tietenkin. Yhden tuotteen vaikutus voi tehostaa toisen tuotteen vaikutusta. On kuitenkin suositeltavaa käyttää saman sarjan tuotteita. Vaikuttavat ainesosat on tutkittu ja kehitetty toimimaan yhdessä ja tehostamaan toistensa vaikutusta.

av_anti-age_jeune-femme_miroir_premieres-rides_9x16_v1

Ihon ikääntymisen ymmärtäminen

Juonteiden ymmärtäminen

av_anti-age_femme_senior_visage_soleil_9x16_v1

Ihon ikääntymisen ymmärtäminen

Muut ihon ikääntymisen merkit

Palaa alkuun