Sisältö

Anti-aging-hoidot

Kosteuttava vai juonteita ehkäisevä? Juonteita ehkäisevä vai ikääntymistä ehkäisevä anti-aging? Seerumi vai kohdennettu hoitotuote? Ihonhoitotuotteiden viidakkoon voi hukkua, varsinkin jos etsit ihon ikääntymistä ehkäiseviä tuotteita. Seuraa siis opastustamme!

av_anti-age_femme_trentenaire_oeil_closeup_rides_1x1_v2 672x672

Kosteusvoiteesta anti-aging-tuotteisiin

Kuten tiedät, ihon tarpeet vaihtelevat iän myötä. Parikymppisenä hyvä kosteusvoide riittää. Se sekä kosteuttaa, ravitsee että suojaa sitä. Mutta kun ihon senesenssin (ihon normaali vanhenemisprosessi) ja oksidatiivisen stressin (joka nopeuttaa sitä) vaikutuksesta ensimmäiset iän merkit alkavat näkyä, voit harkita seuraavan askeleen ottamista ja anti-aging-tuotteen käyttämistä.

Mitä tarkoittaa ihon vanheneminen?

Miten valita sopiva anti-aging-hoitotuote?

Hienot juonteet ja heleyden katoaminen: näin ihon ikääntyminen ilmenee aluksi, useimmiten kolmekymppisenä. Jos haluat viivyttää juonteiden ilmestymistä ja ylläpitää heleää ihoa, käytä hoitotuotteita, joilla on antioksidanttinen ja ilmansaasteilta ehkäisevä vaikutus.

Jos haluat ehkäistä keski-iässä syntyviä syvempiä juonteita ja ihon kiinteyden heikkenemistä, käytä hoitotuotteita, jotka silottavat ja kiinteyttävät ihoa vahvistamalla sen rakennetta syvältä.

Sen lisäksi, että ikääntyvälle iholle ominaista volyymin vähenemistä ja ihon veltostumista hidastetaan, anti-aging-ihonhoitotuotteiden on myös oltava miellyttäviä.

Mitä eri vaikuttavia aineita ja koostumuksia on olemassa?

av_anti-age_femme_quinquagenaire_creme_visage_1x1_v1 672x672

YSTÄVÄN (JA ASIANTUNTIJAN) VINKKI

Oikeanlainen anti-aging-hoito toimii hyvin. Seerumin kanssa se toimii vieläkin paremmin!

Jos haluat kymmenkertaistaa anti-aging-hoitosi vaikutukset, aloita kauneusrutiinisi seerumilla! Nämä tuotteet ovat täynnä vaikuttavia ainesosia, jotka toimivat kohdennetusti: ne valmistavat ihosi vastaanottamaan anti-aging-tuotteita ja tehostavat niiden vaikutusta! Pieni vinkki: valitse aina seerumi samasta sarjasta kuin anti-aging-tuotteesi, jotta sen hyödyt olisivat mahdollisimman suuret.

Hyviä tapoja

ANTI-AGING-HOITO, PÄIVÄ JA YÖ

Anti-aging-hoidon tulee olla ympärivuorokautista!

 

Päivätuotteet

Antioksidanttinen, tasoittava, kiinteyttävä, elvyttävä... Päivätuotteilla on näkyvä vaikutus juonteisiin, ihon heleyden ja kiinteyden parantamiseen. Ihostasi tulee täyteläinen, heleä ja terve, varsinkin jos käytät sopivaa seerumia etukäteen.

Yötuotteet

Jos haluat perinpohjaisen ja tehokkaan anti-aging-rutiinin, älä laiminlyö yöhoitoa! Iho uudistuu parhaiten nukkuessasi. Tarpeidesi mukaan anti-aging-yöhoito voi auttaa puhdistamaan, uudelleenrakentamaan, kohottamaan ja muokkaamaan ihoasi koko kasvoilla, kaulalla ja dekolteella tai kohdennetuilla alueilla.

Palaa alkuun