Sisältö

Hyvät tottumukset ikääntymisen ehkäisemiseksi: vinkkimme

Investoi ihollesi sopiviin ihonhoitotuotteisiin. Ja yhdistä ne hyviin ihonhoitotapoihin ! Aurinko, liikunta, uni, ruokavalio, hieronta... Seuraavassa on muutamia vinkkejä, kuinka voit ehkäistä ikääntymistä omaksumalla hyvät elintavat!

av_anti-age_pictos_declencheurs-2_1x1_v1 672x672

Vältä oksidatiivista stressiä: suojaudu auringolta... ja kävele!

Ihon vanheneminen on osittain geneettisesti ohjelmoitua. Se on kuitenkin myös seurausta elintavoistamme johtuvasta oksidatiivisestä stressistä, jota vastaan on mahdollista toimia.

Ihon ympärivuotinen suojaaminen auringolta on siis ensimmäinen hyvä tapa, joka kannattaa omaksua, sillä aurinko on ihon ikääntymisen kannalta sen tärkein kiihdyttäjä, jonka jälkeen tulevat ilmansaasteet.

Oksidatiivinen stressi johtuu myös unenpuutteesta, psykologisesta stressistä, liikunnan puutteesta... Vain 30 minuutin päivittäinen kävely raittiissa ilmassa voi riittää vähentämään näitä vaikutuksia: stimuloit verenkiertoa, puhdistat kehoasi, poistat myrkkyjä, vähennät stressiä ja nukut paremmin. Ihostasi tulee terve ja heleä. Voit kiittää meitä etukäteen!

Mitä tarkoittaa ihon vanheneminen?

Hyviin elintapoihin kuuluu myös oikenlaatiinen nesteytys... ja ruokavalio!

Ravitset ihoasi kosteuttamalla sitä päivittäin oikeanlaatuisella ihonhoitotuotteella. Miksi et siis ravitsisi sitä myös sisältäpäin? Kaksi litraa vettä päivässä (noin kahdeksan lasillista) antaa sinulle heleämmän ja täyteläisemmän ihon sekä vähentää turvotusta tai tummia silmänalusia.

Jotta ihosi voisi paremmin vastustaa oksidatiivista stressiä, suosi aina... Antioksidanttipitoisia ravinnonlähteitä. Yksinkertaisesti sanottuna, syö hedelmiä ja vihanneksia, ne auttavat hyvien elintapojen ylläpitämisessä, ja valinnanvaraa on paljon: sitrushedelmät, kiivit, kaali tai persilja sisältävät C-vitamiinia, oliivi- tai saksanpähkinäöljy E-vitamiinia, punaiset hedelmät polyfenoleja...

Ihon ulkonäön parantamiseksi on myös mahdollista käyttää ravintolisiä. Kysy kuitenkin ensin neuvoa lääkäriltäsi.

Mitkä ovat ihon vihollisia?

av_anti-age_femme_boire_verre-d-eau_1x1_v1 672x672

YSTÄVÄN (JA ASIANTUNTIJAN) VINKKI

Tutustu ihon kronobiologiaan omaksuaksesi hyviä tapoja

Ihon kronobiologia tarkoittaa ihonhoitorutiinien tahdistamista ihon omaan rytmiin. Iho käy läpi neljä vaihetta päivän aikana: herätessään se tarvitsee kosteutusta; päivällä se tuottaa liikaa talia kohdatessaan useita ympäristön haittatekijöitä; illalla se on rasittunut ja himmeä; kun taas yöllä se uudistuu kolme kertaa nopeammin kuin päivällä.

Kauneudenhoitotuotteiden valitseminen ihon tarpeiden ja vuorokaudenajan mukaan on siis erittäin suositeltavaa. Voit käyttää päivävoiteita, seerumeita ja yövoiteita... ja muistathan poistaa meikkisi huolellisesti ennen niiden levittämistä.

Lisätietoja anti-aging-hoitotuotteista

NEUVOJA IHONHOITOTUOTTEIDEN KÄYTTÖÖN

Voit parantaa hoitotuotteidesi vaikutusta muutamalla yksinkertaisella keinolla.

Kuppaustekniikka

Aloita levittämällä päivä- tai yövoidetta, aseta kämmenet iholle kupin muodossa ja ”kuppaa” nopeaan tahtiin. Tämä kuppaustekniikka aktivoi ihon mikroverenkiertoa ja antaa iholle raikkaan ilmeen; sitä voidaan käyttää niin kasvoille kuin kaulalle ja dekolteellekin.

Kasvojen ja kaulan muotoileva hieronta iltaisin

Ota yövoidetta sormillesi, levitä se kasvoille ja kaulalle ja tasoita kasvojen keskeltä ulospäin. Taputtele sitten nopeaan tahtiin sormenpäilläsi kasvoja, kaulaa ja dekolteeta ja puristele ihoa kevyesti peukalon ja etusormen välissä. Pitele ihoa juonteiden kohdalla peukalon ja keskisormen välissä. Ja lopuksi, tee kuppaustekniikka etenemällä kaulasta ylöspäin.

 

Palaa alkuun