Sisältö

Kiinteyden menetys ja heleyden puute: mitä ratkaisuja voidaan käyttää?

Ajan myötä iho menettää kiinteyttään tai kosteuttaan. Nämä ihon ikääntymisen merkit ovat sekä epämiellyttävän tuntuisia että näköisiä. Asiantuntijamme neuvovat, miten voit pitää ihosi hehkuvana mahdollisimman pitkään.

av_anti-age_schema_peau-jeune_peau-vieille_1x1_v2 472X472

Miksi kasvot menettävät kiinteyttään? 

Tiedätkö, mikä verinahka eli dermis on? Se on ihon toinen kerros, joka sijaitsee orvaskeden eli epidermiksen alla. Se on vastuussa ihon lujuudesta ja kimmoisuudesta. Vuosien mittaan ihon rakenne muuttuu ja se menettää kimmoisuuttaan. Rasvakudos häviää, eikä se enää tue ihoa. Tämän vuoksi kasvojen täyteläisyys ja ulkonäkö muuttuvat. 

A = nuori iho 
B = ikääntynyt iho 
Lisätietoja ihon ikääntymisestä

Miten kiinteyttää kasvojen ihoa luonnollisesti?

Kasvojen ihoa on stimuloitava, jotta se saisi takaisin kiinteyttään. 

• Aloita ihonhoitorituaalisi aamuisella puhdistuksella. Tämä ensimmäinen vaihe poistaa kuollutta ihoa ja helpottaa solujen uudistumista
• Käytä sitten hoitotuotetta, joka sisältää runsaasti hyaluronihappoa (aktiivinen ainesosa, joka tunnetusti ehkäisee ihon kiinteyden menetystä), lisätäksesi ihosi täyteläisyyttä. Se myös auttaa ehkäisemään juonteiden syntymistä... ja täyttämään olemassa olevia juonteita. 
• Viimeistele silottavalla ihonhoitotuotteella. Taputtelemalla sormenpäillä aktivoit verenkiertoa ja kiinteytät ihoa. 

Neuvojamme anti-aging-hoitotuotteista

av_anti-age_visage_closeup_pommettes_creme_1x1_v1 472X472

YSTÄVÄN (JA ASIANTUNTIJAN) VINKKI

Kasvojen alaosien veltostuminen: mitä tehdä?

Iän myötä iho veltostuu. Tämä voi vaikuttaa erityisesti leukalinjaan, mikä saa sinut näyttämään surulliselta. Voit palauttaa kiinteyden puristelemalla leukalinjaa peukalon ja etusormen välissä useita minuutteja. Tämä edistää verenkiertoa ja kiinteyttää ihoa. Ihonhoidossa kannattaa turvautua juonteita ehkäisevään voiteeseen, joka kiinteyttää ihoa ja leukalinjaa.
Ota vielä askel pidemmälle

Miksi ihoni näyttää menettäneen elinvoimansa?

Ikääntyminen voi aiheuttaa heleyden katoamista. Solujen uusiutuminen häiriintyy, verenkierto hidastuu... Ei siinä kuitenkaan vielä kaikki. 

Onko termi ”exposome” sinulle tuttu? Kaikki pienet ulkoiset tekijät vaikuttavat kehoosi. 

Syylliset heleyden puutteeseen ovat hyvin tiedossa: tupakointi, alkoholi, huono ruokavalio tai unen puute voivat nopeasti saada ihon menettämään elinvoimansa. Jotta se saisi takaisin kirkkautensa, sinun on kiinnitettävä huomiota elintapoihisi. Nukkumalla riittävästi, pitämällä huolta riittävästä vitamiinen saannista ja liikkumalla säännöllisesti. 

Hyvät tavat ihollesi

av_anti-age_femme_senior_visage_soleil_1x1_v1 472X472

OIKEAN PÄIVITTÄISEN RUTIININ OMAKSUMINEN

Miten elvyttää elinvoimaansa menettänyttä ihoa luonnollisesti?

 

Valmistele ihoasi

Ihoosi kertyy joka päivä saastehiukkasia, jotka saavat ihosi menettämään heleyttään. Poista siis päivän päätteeksi meikkisi misellivoiteella. Rauhoita sitten kasvojen ihoa hienolla suihkauksella Terveyslähdevettä.
 

Elinvoimakuuri

Ota sitten käyttöön oikeat ihonhoitotavat. Tee todellinen elinvoimakuuri eli runsaasti C-vitamiinia sisältävä seerumi, joka palauttaa ihosi heleyden. Levitä muutama tippa kasvoillesi aamuin ja illoin. Hieromalla kevyesti aktivoit ihosi verenkiertoa. Koska elinvoimansa menettänyt iho koskee myös silmiesi aluetta, elvytä piirteitäsi sille sopivalla hoitotuotteella. Käytä elvyttävää, ravitsevaa voidetta, joka täyttää ihosi vitamiineilla. Auta ihoasi palauttamaan heleytensä yön aikana uudistavalla hoidolla. 
 

Samasta tuotesarjasta

RATKAISUMME IHON IKÄÄNTYMISEEN

Eau Thermale Avène -ihonhoitotuotteet ihon ikääntymisen merkkien vähentämiseksi

A-OXitive SERUM Antioxidant Defense Serum

A-OXitive SERUM Antioxidant Defense S...

Suoristava - Kosteuttaa - Ihon täyteläisyyttä edistävä

PhysioLift DAY Smoothing Cream

PhysioLift DAY Smoothing Cream

Suoristava - Lisää hehkua - Ihon täyteläisyyttä edistävä

Palaa alkuun