av_peau-cancer_patiente_16x9
Sisältö

Ihosi syövän aikana

title

TÄRKEÄÄ TIETOA

yli 380 000

uutta syöpätapausta vuosittain Ranskassa¹

Yli 9 potilasta 10:stä

rintasyövän vuoksi hoidetusta potilaasta kokee ihoon kohdistuvia sivuvaikutuksia²

Silti yksi kolmesta potilaasta

ei tunne saavansa riittävästi tietoa mahdollisista sivuvaikutuksista

1.Fondation ARC pour la recherche sur le Cancer [Ranskalainen syöväntutkimussäätiö]

2. Tutkimus: ”Iho-ongelmien esiintyvyys rintasyöpähoitoa saavilla potilailla” – Brazilian Society of Dermatology (Brasilian ihotautilääkäriyhdistys)

3. Ranskan kansallinen syöpäinstituutti

Syöpähoidot ovat tehostuneet jo useiden vuosien ajan, ja ne tarjoavat potilaille uusia näkymiä ennusteen, taudin etenemisen ja elämänlaadun suhteen. Näihin innovaatioihin liittyy kuitenkin usein sivuvaikutuksia. 

Kuivuutta, ärsytystä, kutinaa... Joihinkin syöpähoitoihin liittyy monenlaisia ihoon, hiuksiin ja kynsiin kohdistuvia haittavaikutuksia. Kukin vaikutus riippuu huomattavasti käytetystä hoitomuodosta. 
Nämä ongelmat voivat aiheuttaa epämukavuutta ja vaikuttaa merkittävästi elämänlaatuun sekä fyysisesti että psyykkisesti. 
Oletko jäänyt neuvottomaksi kyseisessä tilanteessa? Nykyään on saatavilla monia helppokäyttöisiä dermokosmeettisia ratkaisuja, joiden avulla näitä iho-ongelmia voidaan hallita. 

Sitoumuksemme on auttaa sinua vähentämään ja lievittämään syöpähoitojen sivuvaikutuksia, tukea sinua elämäsi uudelleenrakentamisessa hoitojen jälkeen ja palauttaa itsetuntosi. 

title

PERUSTEELLINEN KATSAUS

Ihosi hoitojen aikana

av_peau-cancer_femme_application-produit_bras_1x1 472x629

Ihosi syöpähoitojen aikana

Leikkaus, sädehoito, sytostaatit ja kohdennetut hoidot voivat heikentää ihoa. Punoitus, ärsytys, ihottuma, hiustenlähtö, kuivuus, kutina... Vaikka suurin osa näistä epämukavuuksista häviää itsestään hoitojen jälkeen, hoidon aikana ihoasi on hemmoteltava näiden haittavaikutusten ehkäisemiseksi ja torjumiseksi. Miten hoitaa ihoa päivittäin? Millaista rutiinia olisi noudatettava hoitojen vaikutusten lieventämiseksi? Noudata neuvojamme mukavuutesi ja hyvinvointisi palauttamiseksi. 

Ihosi hoitojen aikana
av_peau-cancer_victoire_1x1 472x375

Elämä syöpähoitojen jälkeen

Miten rakentaa elämäsi uudelleen syövän jälkeen? Hoitojen päättyminen merkitsee siirtymävaihetta, joka ei ole aina helppoa, säännöllisen seurannan ja uuden vaiheen alkamisen välillä. Me autamme sinua selviytymään uudesta elämänvaiheestasi mahdollisimman hyvin antamalla neuvoja ihon hygieniakäytännöistä ja hydroterapian hyödyistä, jotka auttavat sinua rakentamaan itsesi uudelleen syöpähoitojesi päättymisen jälkeen, sekä mahdollisesti jatkuvien sivuvaikutusten hallinnasta sekä työhön tai parisuhteeseen palaamisesta. 

Elämä hoitojen jälkeen?
AV_post-cancer-patient-woman 472x375

Sitoumuksemme

Eau Thermale Avène on auttanut ihonhoidossa jo 30 vuoden ajan. Tavoitteenamme on auttaa sinua parantamaan elämänlaatuasi. Tämä on erityisen tärkeää syövän hoidossa. Eau Thermale Avène on sitoutunut tukemaan potilaita ja terveydenhuollon ammattilaisia onkologian alalla sekä paikallisesti että sosiaalisessa mediassa.

Tuotemerkin sitoumukset

Dermokosmetiikan ratkaisut ihon hoidossa syövän aikana

Eau Thermale Avène -ihonhoitotuotteet on suunniteltu auttamaan syöpähoidon jatkamista siten, että se vaikuttaa vähemmän ihon mukavuuteen ja elämänlaatuun
av_tolerance_control_soothing-skin-recovery-balm_front_40ml_3282770138856
Eau Thermale Avène tarjoaa erilaisia työkaluja, joista saat tietoa ja tukea koko hoitojakson ajan aina diagnoosista hoitoon... ja sen jälkeen. Tehtävämme on tarjota sinulle kestävää helpotusta ja palauttaa itseluottamuksesi. Tolérance CONTROL -valikoima
Palaa alkuun