Sisältö

Syövän jälkeinen hydroterapiahoito: erityinen hetki rauhoittumiseen ja yhteyden löytämiseen itsesi kanssa

Arvet, kipu, hyvin kuiva iho, sädehoidon aiheuttamat iho-oireet, fyysinen ja henkinen uupumus... syöpähoidot voivat jättää kehoon niin näkyviä kuin näkymättömiäkin jälkiä. Hydroterapiahoito tarjoaa helpotusta näillä kaikilla tasoilla Avènen-terveyslähdeveden etujen ansiosta.

Syövän jälkeisten hoitojen hyödyt

Muutaman viikon oleskelu rauhoittavassa ja huolehtivassa ympäristössä antaa potilaille mahdollisuuden rentoutua ja ottaa aikaa itselleen syöpähoitojen jälkeen. Tämän kylpyläjakson aikana voidaan lievittää hoitojen sivuvaikutuksia torjumalla ihon kuivuutta, kutinaa tai jopa arpien ja radiodermatiitin jälkivaikutuksia. Syöpähoitojen jälkeinen aika on myös hyvä mahdollisuus päästää irti ja saada takaisin ehtyneet voimat. Tämä rauhoittava tauko on aikaa hengähtää ja rauhoittua huolehtivien ammattilaisten hoivassa.

av_peau-cancer_cure-dermatologique_bain_1x1 472x472
av_peau-cancer_cure-dermatologique_douche_jets_1x1 472x472

 

Miksi dermatologinen hoito?

Syöpähoitoa saaneille potilaille on tarjolla monia hoitomuotoja. Avènen dermatologiset hoidot kohdistuvat ihoon kohdistuviin sivuvaikutuksiin. Leikkaus, sytostaattihoidot, sädehoito ja kohdennetut hoidot voivat jättää ihoon hyvin kivuliaita ja näkyviä jälkiä. Yksilölliset terveyslähdevesihoidot parantavat tuntuvasti erityisesti ihon kuivuutta, paksuuntumista ja halkeilua. Ne vähentävät punoitusta, häivyttävät arpia ja rauhoittavat ihoa.

Hydroterapiahoidot

Tämän kylvyn jälkeen iho tuntuu kuin olisit levittänyt hoitotuotetta. Mutta ei! Se on ainoastaan Avène-terveyslähdeveden ansiota, joka tekee ihosta pehmeän.

Isabelle, syöpähoitojen jälkeen kesäkuussa 2020

Lääkärin määräämä hoitojakso

Lääkäri, onkologi tai kirurgi voi määrätä hydroterapiahoitoa. He täyttävät kanssasi Cerfa-lomakkeen (numero 11139*02), jotta saat korvauksen sairausvakuutukseltasi. DO NOT APPLY IN FINLAND! Useimmat hoito-ohjelmat kestävät kolme peräkkäistä viikkoa, joihin sisältyy 18 hoitopäivää. Lähetä täytetty Cerfa-lomake sairausvakuutusyhtiöllesi saadaksesi vastauksen hoidon korvaamisesta neljän tai kuuden viikon kuluessa DO NOT APPLY IN FINLAND! Säilytä tämä lomake ja anna se hydroterapiakeskuksen hallintohenkilökunnalle ensimmäisenä hoitopäivänäsi. DO NOT APPLY IN FINLAND! Varaa hoitojakso ottamalla yhteyttä hydroterapiakeskukseen (tapaaminen kylpylälääkärin kanssa, hoidon järjestäminen ja majoitus).
Lyhyempiä, yhden tai kahden viikon hoitojaksoja, kuten SensiCurea, ei korvata.

Lisätietoa SensiCuresta

 

Milloin Avènen hoitoihin tulisi osallistua syövän jälkeen?

Hydroterapiahoitoja suositellaan syöpähoitojen päättymisen jälkeen. On tärkeää, että keskustelet lääkärisi (tai onkologin) kanssa, jotta hoidoille voidaan määrittää paras ajankohta. Kylpylälääkäri voi myös suositella erityisiä kosteuttavia hoitoja (dermokosmetiikkahoitoja, kuten esimerkiksi vartaloa muotoilevaa hierontaa tai päänahan kääreitä) sekä terveyteen liittyviä työpajoja, kuten sovellettua voimistelua tai ravintoneuvontaa.

av_peau-cancer_medecin_consultation_suivi_1x1 472x472

YSTÄVÄN JA ASIANTUNTIJAN VINKKI

Ota kaikki irti tukityöpajoista! Avène-terveyslähdevesi on hoidon tehokkuuden perustana, mutta kohdennetulla tuella ja neuvonnalla voidaan parantaa elämänlaatua. Avène-hydroterapiakeskuksen työpajat ja luennot ovat erikoistuneet juuri tähän. Ravintoneuvontaa ja urheilua käsittelevillä luennoilla opitaan teoriaa. Ryhmätyöpajoissa taas ohjataan ja harjoitellaan askel askeleelta sovellettuja ja yksilöllisiä liikunta-aktiviteetteja tai rentoutumistekniikoita. Niissä opetellaan myös meikkaamaan kasvojen väsymyksen merkkien poistamiseksi, nuorekkaan ihon aikaansaamiseksi tai arpien peittämiseksi.

Tukityöpajamme

 

Hydroterapiahoidot ovat hoito-ohjelman perusta

Avènen-terveyslähdevesi rauhoittaa, ehkäisee ärsytystä ja lievittää kutinaa. Se on perusta syövän jälkeisille hoidoille. Hoitojaksosi alussa kylpylälääkäri laatii sinulle päivittäisen, noin 1,5 tunnin mittaisen hoito-ohjelman maanantaista lauantaihin. Suihkut, vesihierontakylvyt, suihkeet ja kääreet rauhoittavat ja antavat ihollesi pitkäkestoista helpotusta. Avènen-terveyslähdevettä voidaan käyttää myös juomavetenä, ja näin hyödyntää sen ominaisuuksia myös sisäisesti.

av_peau-cancer_cure-thermale_1x1 472x472
av_peau-cancer_soins-dermocosmetiques_massage_1x1 472x472

 

 

Dermokosmetiikkahoidot: hellävaraisia ja täydentäviä

Erityiset kosteuttavat hoidot ovat hoitojakson aikana valinnaisia, mutta ne voivat tukea hyvinvointia ja pidentää Avène-terveyslähdeveden vaikutuksia. Kaikissa näissä hoidoissa käytetään samasta vedestä valmistettuja pehmentäviä aineita, jotka ravitsevat, rauhoittavat ja pehmentävät ihoa sekä tarjoavat rentouttavia hetkiä.

Vastaamme kysymyksiisi

Autamme sinua erottamaan faktat fiktiosta

Tämä hoito sopii hyvin ihosyövän jälkeen. Terveyslähdevesipohjaiset ja kosteuttavat hoidot parantavat ihon mukavuutta ja arpien ulkonäköä, ja yhdistettynä fysioterapeutin hierontaan, ne parantavat ihon kimmoisuutta ja ehkäisevät kudosten kiinnikkeitä.

SensiCure sopii erinomaisesti ”yksinkertaisten” sivuvaikutusten hoitamiseen, kuten lievästi kuivan, kimmoisuutensa menettäneen ihon hoitoon. Sädehoidon sivuvaikutusten, tulehtuneiden arpien, kiinnikkeitä muodostavien arpien tai ennen rintojen rekonstruktiota hydroterapiahoito antaa kuitenkin parempia tuloksia.

Ei lainkaan. Hoitoja suositellaan kaikille potilaille. Avène-hydroterapiakeskukseen ovat tervetulleita myös miehet, vaikka harvempi mies osallistuukin syöpähoitojen jälkeisiin hoitoihin.

Syövän jälkeinen Avène-hydroterapiahoito vaikuttaa erittäin tehokkaasti ihoon kohdistuviin sivuvaikutuksiin hoitamalla ihoa hellävaraisesti ympäristössä, jossa sinua hoidetaan erityishuolella ja osaamisella. Lisäksi se auttaa palaamaan normaaliin elämään hoidon päättymisen jälkeen. Tämä on erittäin tärkeä hetki rakentaa itsesi uudelleen.

Samasta tuotesarjasta

Ratkaisumme ihon rauhoittamiseksi

Eau Thermale Avènen ihonhoitotuotteet on suunniteltu auttamaan sinua viihtymään jälleen ihossasi

Tolérance CONTROL Restorative Soothing Cream Sterile Cosmetics®

Tolérance CONTROL Restorative Soothin...

Kosteuttaa - Rauhoittaa - Vahvistaa ihon suojakerrosta

Tolérance CONTROL Restorative Soothing Balm Sterile Cosmetics®

Tolérance CONTROL Restorative Soothin...

Kosteuttaa - Rauhoittaa - Vahvistaa ihon suojakerrosta

XeraCalm A.D Lipid-Replenishing Balm

XeraCalm A.D Lipid-Replenishing Balm

Ravitseva - Rauhoittava - Kosteuttaa - Ravitsee - Rauhoittaa

Avène Terveyslähdevesisuihke

Avène Terveyslähdevesisuihke

Rauhoittava - Auttaa ihon suojakerrosta - Rauhoittaa

Palaa alkuun