Lipidejä täydentävät hoitotuotteet Lipidejä täydentävät hoitotuotteet

Onko sinulla tai lapsellasi kuiva tai jopa erittäin kuiva iho, joka tuntuu joskus kireältä ja jopa kutisee? Palauta ihon läpäisyesteen toiminta lipidejä täydentävällä voiteella tai -balsamilla, jotta iho tuntuu jälleen mukavalta.

1 tulos "Lipidejä täydentävät hoitotuotteet"

LUE LISÄÄ
LUE LISÄÄ

Lipidejä täydentävä balsami: erittäin kuivan ja atooppisen ihon paras ystävä

Lipidejä täydentävä ihonhoitotuote palauttaa oikean lipidimäärän iholle. Sitä käytetään vahvistamaan ihon läpäisyestettä ja ylläpitämään hyvää kosteustasoa kuivalla ja erittäin kuivalla iholla. Nämä lipidejä täydentävät tuotteet vähentävät myös kutinaa, joka liittyy atooppiseen ihottumaan tai vanhuusiän, idiopaattiseen tai raskaudenaikaiseen pruritukseen tai iktyoosiin tai joka aiheutuu sädehoidosta tai kemoterapiasta jne.

Jos haluat täydentää lipidien määrää ärtyneellä iholla, paras valinta on täyteläinen koostumus voiteen, salvan tai palauttavan balsamin muodossa. Vartalolle suosittelemme Eau Thermale Avènen lipidejä täydentävää voidetta tai balsamia. Ne ovat juoksevampia ja levittyvät helpommin laajoille alueille. Salva on koostumukseltaan rasvaisempi, ja se sopii hyvin paikalliseen käyttöön.

Palauttava voide vai balsami: kumpi kannattaa valita?

Lipidejä palauttavan tuotteen koostumuksen tulisi sopia ihosi kuivuuden tasoon ja/tai vuodenaikaan.

Vaikeaan kuivuuteen tai talvisin Xeracalm A.D. Lipid-Replenishing Balmin täyteläinen mutta juokseva koostumus on hellävaraisempi ja ravitsevampi. Lisäksi se levittyy helposti koko vartalolle.

Xeracalm A.D. Lipid-Replenishing Cream sopii kohtalaisen kuivalle iholle, ja sillä on balsamin tavoin kutinaa vähentävä vaikutus

Tämä ihoärsytystä ja kutinaa vähentävä Eau Thermale Avène -tuotesarja tasapainottaa ihon mikrobiomia ja saa kutinan loppumaan jopa viidessä päivässä.

Jos ihosi on hyvin kuiva, mutta ei kutiava, Trixera Nutrition Nutri-Fluid Balm auttaa myös korjaamaan ihon läpäisyestettä. Kasvilipidejä sisältävä koostumus on erittäin ravitseva mutta juokseva, joten balsami levittyy koko vartalolle miellyttävästi ja kätevästi. Cold Cream -sarja hoitaa myös kehon, kasvojen, käsien ja huulten erittäin kuivaa ihoa talvella.

Miten lipidejä täydentävää voidetta käytetään?

Lipidejä täydentäviä Avène-voiteita tulee käyttää iholle, joka on pesty erittäin hellävaraisella ja täyteläisellä puhdistusaineella. Tähän tarkoitukseen sopivat Xeracalm A.D Replenishing Cleansing Oil ja saman sarjan Ultra-Rich Cleansing Bar.

Laita voidetta ensin kämmenelle, ennen kuin levität sitä vartaloon. Hyödynnä koko kämmenala, jotta voit levittää tuotetta mahdollisimman hellävaraisesti. Käytä leveitä vetoja hankaamatta ihoa, jotta se ei ärsyyntyisi ja alkaisi kutista uudelleen.

Lipidejä täydentäviä voiteita ja balsameja tulisi käyttää vähintään kerran päivässä ihon kuivuuden vähentämiseksi ja yleis- tai ihotautilääkärin suositusten mukaisesti.

Ennen kuin levität lipidejä täydentävää palauttavaa balsamia, voit aloittaa hoidon suihkuttelemalla Terveyslähdevesisuihkettamme, joka rauhoittaa ihoa. Tästä voi olla hyötyä erityisesti ennen nukkumaanmenoa.

Voimakkaaseen paikalliseen kutinaan auttaa Xeracalm A.D. Soothing Concentrate , joka rauhoittaa ihoa välittömästi. Sitä voidaan käyttää niin usein kuin on tarpeen.

Lopuksi vielä vinkki ihon pitkäkestoiseen rauhoittamiseen: aseta Avène Terveyslähdevedellä kasteltu harsotaitos ongelma-alueelle noin kymmeneksi minuutiksi.

Palaa alkuun