av_tolerance control_social_7_post_3282770138801_hd  1440*579
Kolmen postbioottisen vaikuttavan ainesosan lähde

AQUAPHILUS DOLOMIAE Kolmen postbioottisen vaikuttavan ainesosan lähde

Yli 12 vuoden työn jälkeen Pierre Fabre Researchin tutkijat havaitsivat, että on olemassa muutakin terveyslähdevettä kuin kivennäisvettä. He löysivät ainutlaatuisen ja toistaiseksi tuntemattoman mikro-organismin salaisuudet.
He nimesivät sen Aquaphilus Dolomiae -nimiseksi mikroflooraksi, joka liittyy ympäristön poikkeukselliseen puhtauteen. Nämä bakteerit, joita ei esiinny missään muussa ekosysteemissä maailmassa, ovat aktiivisten ainesosien lähde ja vaikuttavat osaltaan Avène Terveyslähdeveden tehokkuuteen.

I-modulia®, ensimmäinen kutinaa ehkäisevä postbioottinen aktiivinen ainesosa

Avène Terveyslähdevesi on tunnettu ihoa rauhoittavasta ja ärsytystä ehkäisevästä vaikutuksestaan, mikä johtuu osittain sen ainutlaatuisesta biologisesta ominaisuudesta: Aquaphilus Dolomiae. Tämä mikrofloora on eristetty ja sitten monistettu biotekniikan avulla, ja se on ensimmäisen ärsytystä ehkäisevän postbioottisen aktiivisen ainesosan lähde: I-modulia®

Se rauhoittaa kutinaa, sillä on mitattavia vaikutuksia ihottumaan ja se lievittää atooppista ihottumaa. Se on XeraCalm A.D -sarjan perustana. Tämä ihonhoitosarja on suunniteltu nimenomaan lievittämään kutinaa ja saamaan sen katoamaan viiden päivän kuluttua.

  • <span class="ezstring-field">av_instit-doctor-skin-patient-hdrvb-square</span>
  • <span class="ezstring-field">av_thermal spring water spray - xeracalm soothing concentrate_social_1_post_3282779003131_328277-1-jpg_368x460</span>
  • <span class="ezstring-field">av_instit-children-hydrotherapy-center hdrvb-square_368x460</span>

[C+-Restore]™ – korjaava ainesosa herkälle iholle

Avène Terveyslähdeveden parantavat ominaisuudet on tieteellisesti todistettu ja osoitettu laboratoriossa. Yrittäessään ymmärtää sen korjaavaa vaikutusta tutkijat eristivät ja patentoivat [C+-Restore]™-ainesosan Avène Terveyslähdeveden mikrobiomista. Se on uuden sukupolven ainutlaatuinen postbioottinen aktiivinen ainesosa, joka edistää ihon korjautumista ja on Cicalfate+ -sarjan perustana.

Yhdistettynä antibakteeriseen kupari/sinkki-yhdisteen sekä rauhoittavaan ja ärsytystä ehkäisevään Avène Terveyslähdeveteen, se auttaa korjaamaan ärtynyttä herkkää ihoa jopa 48 tunnin ajan.

av_thermal spring water_spray_social_13_post_3282779003131_hd

Työskentelemme päinvastaiseen suuntaan kuin lääkkeiden luomisessa, eli aloitamme molekyylistä ja testaamme sen vaikutusta. Se on kiehtova ja perusteellinen analyysi.

D-Sensinose™, innovaatio ihon ylireaktiivisuuden hallitsemiseksi

Avène Terveyslähdevedellä on rauhoittavia ja ärsytystä ehkäiseviä ominaisuuksia sen ainutlaatuisen mineraalisen ja biologisen ominaisuutensa ansiosta. Tutkijamme ovat kehittäneet tästä vedestä ainutlaatuisen ja patentoidun postbioottisen aktiivisen ainesosan: D-Sensinose™. Se hoitaa kaikkia ihon yliherkkyyksiä, ja se on aktiivisena ainesosana Tolérance CONTROL -ihonhoitosarjassamme. Se rauhoittaa välittömästi yliherkkää ihoa ja hillitsee pysyvästi reaktiivisuutta. Iho rauhoittuu 30 sekunnissa. Ihoa suojaava läpäisyeste palautuu 48 tunnissa.

 

Tämä on Aquaphilus Dolomiaen -mikroflooran kolmas postbioottinen aktiivinen ainesosa.

Katia Ravard-HelfferEau Thermale Avènen innovaatioprojektipäällikkö
Palaa alkuun