Hellävarainen päivittäinen puhdistus- ja hoitorutiini.
Vartalo

Vartalo

Hellävarainen päivittäinen puhdistus- ja hoitorutiini.

Herkkä, joskus kuiva tai kuivunut iho tarvitsee päivittäistä hoitoa. Mutta kuten tiedämme, aina ei ole helppoa löytää aikaa itsellesi. Silti olisi tärkeää varata omaa aikaa, jotta voit aloittaa tai päättää päivän oikealla tavalla.

Jotta päivittäinen ihonhoitorutiinisi olisi merkityksellinen hetki, Laboratoires Dermatologiques Avène on kehittänyt tehokkaan hygienia- ja ihonhoitovalikoiman, joka myös hellii aistejasi.

TESTATTU JA HYVÄKSYTTY

Tämän hemmottelevan tuotteen täydellinen koostumus jättää ihon täydellisen pehmeäksi ja miedon tuoksuiseksi. Suosittelen sitä lämpimästi.

Nathalie, 50 vuotta13.10.2019

Body

24 TUNNIN SUOJAUS

24h Deodorant²

  • Pitkään kestävää raikkautta
  • Sopii ajetulle tai vahatulle iholle

Se ei ole vain deodorantti, vaan todellinen ihonhoitotuote. Ihon luonnollista fysiologiaa kunnioittaen 24Hr2 Deodorant suojaa hajuilta ja rajoittaa kosteutta. Sen koostumuksella on hyvä siedettävyys eikä se jätä jälkeensä valkoisia tai keltaisia tahroja. Se jättää ihon pehmeäksi, kosteutetuksi ja suojatuksi, jotta voit nauttia päivästäsi täysin luottavaisin mielin. 

24 TUNNIN SUOJAUS

Etsin Body-tuotetta

AINUTLAATUINEN YHDISTELMÄ AKTIIVISIA AINESOSIA

AINUTLAATUINEN YHDISTELMÄ AKTIIVISIA AINESOSIA

Valikoimamme keskiössä

  • <h4 class="">Rauhoittava oleo-yhdiste</h4><p>Av&egrave;ne Terveysl&auml;hdeveden ja kolmen luonnollisen kasvi&ouml;ljyn yhdistelm&auml; kosteuttaa ja rauhoittaa herkk&auml;&auml; ihoa hell&auml;varaisesti.<br> </p>
    Rauhoittava oleo-yhdisteAvène Terveyslähdeveden ja kolmen luonnollisen kasviöljyn yhdistelmä kosteuttaa ja rauhoittaa herkkää ihoa hellävaraisesti.

Koska olemme sitoutuneet menemään vieläkin pidemmälle voidaksemme tarjota herkälle iholle parasta ihonhoitoa, olemme kehittäneet uuden aktiivisen ainesosan: rauhoittavan oleo-yhdisteen. Se on yhdistelmä Avène Terveyslähdeveden rauhoittavia ominaisuuksia ja kolmen luonnollisen kasviöljyn (karitevoin, camelinaöljyn ja safloriöljyn) ravitsevia, uudistavia ja antioksidanttisia ominaisuuksia. 

Camelinaöljy, karitevoi ja safloriöljy täyttävät ihon tarpeet, koska ne sisältävät runsaasti välttämättömiä rasvahappoja. Ihon läpäisyeste vahvistuu ja iho saa takaisin mukavuutensa ja kosteustasapainonsa. 

Tämän kasviöljykolmikon alkuperä ja laatu ovat täydellisesti valvottuja, sillä ne ovat osa Pierre Fabre Botanical Expertise -toimintamallia, joka takaa niiden tehokkuuden ja turvallisuuden sekä eettiset ja vastuulliset tuotantotavat.

Tulokset
3luonnolliset kasviöljyt
94 %³käyttäjien mielestä iho on pehmeä käytön jälkeen
0 %Pahvipakkaukset

USEIN KYSYTTYÄ

Onko sinulla kysymyksiä tai huolenaiheita? Olemme täällä tukenasi

Suosittelemme Body-sarjan hoitorutiinia pehmeän ja mukavan ihon saamiseksi. Puhdista iho hellävaraisesti lämpimällä vedellä ja Body Gentle Shower Gel -suihkugeelillä. Taputtele kuivaksi ja levitä Body Moisturising Melt-In Balm -vartalovoidetta päivittäin ja erityisesti kuivimmille alueille. Kuori ihosi lisäksi kerran viikossa hellävaraisesti Body Gentle Scrub -kuorintavoiteella. Tämä jälkeen ihosi tuntuu jälleen mukavalta ja pehmeältä!

Body-sarjan tuotteita voivat käyttää sekä naiset että miehet. Tuotteet sisältävät Avène Terveyslähdevettä ja luonnollisia kasviöljyjä, jotka pehmentävät ja rauhoittavat kaikkia herkkiä ihotyyppejä, jopa miesten ihoa!

Body 24Hr Deodorant -deodorantin koostumus on kehitetty kaikille ihotyypeille, myös herkimmille. Sen tiukasti testattu koostumus on taatusti turvallinen lääkehoidoista herkistyneelle iholle.

¹Orvaskeden pintakerrosten kosteusindeksin arviointi, 19 koehenkilöä, 1 käyttökerta. ²24 tuntia: haistelutesti, 20 koehenkilöä.
³Kuluttajakäyttötesti. Vähimmäistyytyväisyysprosentti kaikille Body-sarjan tuotteille.
*Biohajoava koostumus OECD301B-standardin mukaisesti. 

Palaa alkuun