Heleyttävät hoitotuotteet

Heleyttävät hoitotuotteet

Väsyneet kasvot ja samea, harmaa tai huono ihonväri ovat kaikki merkkejä väsyneestä ihosta. Heleyttävien tuotteiden avulla saat raikkaan ja terveen hehkun iholle. Tavoitteena terve hehku!

Suodata tuotteet
Suodata tuotteet

4 tulokset "Heleyttävät hoitotuotteet"

LUE LISÄÄ
LUE LISÄÄ

Millainen on samea iho?

Samean ihon merkkejä ovat harmaa sävy, epätasaisuus ja väsyneiltä näyttävät kasvot. Väsynyt ilme voi aiheutua ohuista juonteista, varjoista tai pigmenttimuutoksista tietyillä kasvojen alueilla. Auringolle altistuminen tekee niistä yleensä tummempia.

Väsyneet silmät ja ”huono iho” ovat merkkejä, joita voi hoitaa tuotteilla, jotka on nimenomaisesti kehitetty palauttamaan samean ihon heleys.

Samean ihon syyt

Huono unen laatu, talvinen ilmasto, hormonaalinen epätasapaino, väsymys ja stressi voivat tehdä ihon sameaksi ja väsyneeksi. Myös muut ulkoiset tekijät, kuten tupakointi, saasteet tai huono ruokavalio, voivat vaikuttaa asiaan. Kaupunkien tukahduttavat ilmansaasteet sisältävät myrkkyjä ja vapaita radikaaleja, jotka kuormittavat kasvojen ihoa.

Solujen uusiutuminen hidastuu, verenkierto hidastuu ja epäpuhtaudet kerääntyvät. Kaikki tämä tekee ihosta entistäkin epätasaisemman ja tummentaa ihon sävyä.

Miten saavuttaa terve hehku?

Samea iho saa elinvoimaa terveellisistä elämäntavoista ja heleyden palauttamiseen tähtäävästä ihonhoitorutiinista, joka on mukautettu samealle iholle.

Ensinnäkin on omaksuttava hyvät elämäntavat:

 • Säännöllinen ja riittävä uni
 • Terveellinen ja tasapainoinen ruokavalio, jossa on runsaasti vitamiineja ja kivennäisaineita
 • Säännöllinen liikunta kudosten hapettamiseksi

Mitä tulee hoitotuotteisiin, seuraavassa on terveen hehkun palauttamiseen tähtäävän kauneusrutiinin vaiheet:

 1. Poista meikki aina käyttämällä Micellar Lotionia. Tämä hoitovesi paitsi poistaa silmä- ja kasvomeikin, myös puhdistaa ilmansaasteet iholtasi. Se jättää ihon raikkaaksi ja kosteutetuksi.
 2. Rauhoita kasvojen ihoa hienolla suihkauksella Terveyslähdevesisuihketta.
 3. Jos haluat täydellisen elinvoimaisen näköisen ihon, käytä Radiance Serum-seerumia. Levitä muutama tippa kasvoille aamuin ja illoin ja hiero iholle pyörivin liikkein.
 4. Ravitse ihoa ja kirkasta ilmettäsi -hoitotuotteen avulla. Applikaattorikärjen avulla voit torjua väsymyksen merkkejä silmänympärysiholla: turvotusta, tummia silmänalusia tai juonteita. Ja heräät aamulla kirkkain silmin!
 5. Kosteuta sameaa ihoa aamuin ja illoin kuivalle iholle tarkoitetulla Revitalising Nourishing Cream-voiteella. Tätä voidetta on saatavilla myös täyteläisemmällä koostumuksella , joka soveltuu erittäin kuivalle iholle. Tämä tärkeä hoitotuote vahvistaa ihosoluja ja ravitsee ihoa vitamiineilla. Vapauta siis itsesi väsymyksen merkeistä ja saa terve hehku kasvoillesi!

Jos sinulla on seka- tai rasvainen iho, Refreshing Mattifying Fluid suojaa ja piristää ihoa sekä torjuu väsymyksen merkkejä. Ihosta tulee selvästi kirkkaampi ja heleämpi.

Kokeile vielä kahta viikoittaista täsmähoitoa, jotka auttavat sääntelemään solujen uusiutumista ja antavat elinvoimaa väsyneelle iholle:

 • Gentle Exfoliating Gel poistaa kuolleet ihosolut hellävaraisesti. Se silottaa ihon pintaa tehden siitä tasaisemman, jotta kasvot saavat terveen hehkun.
 • Soothing Radiance Mask sisältää runsaasti Avène Terveyslähdevettä ja kosteuttavia, ravitsevia aktiivisia ainesosia. Se vapauttaa kasvot sameudesta palauttaen terveen sävyn ja hehkun iholle .

Parhaan tuloksen saat käyttämällä molempia tuotteita peräkkäin vähintään kerran viikossa.

Miten meikin avulla voi korjata sameaa ihoa?

Harmaata ihonsävyä voi korjata myös meikillä. Seuraavassa on muutamia laboratorioidemme neuvoja, joiden avulla saat terveen hehkun meikin ansiosta muutamassa minuutissa:

 1. Korjaa kasvojen ikävät varjot korjauspuikolla. Keltainen puikko peittää sinertävät tummat silmänaluset. Korallinsävyinen korjauspuikko puolestaan neutralisoi ruskeita läiskiä ja väsyneiden silmien tummia alusia .
 2. Fluid Foundation Correctorin avulla saat tasaisemman sävyiset kasvot. Valoa korjaavan pigmenttiyhdisteen ansiosta se tasoittaa ja heleyttää väsynyttä ihoa hillitysti ja luonnollisesti.
 3. Healthy Glow Mosaic Powderviimeistelee lopputuloksen. Levitä pieni määrä tuotetta siveltimen kärjellä amorinkaaren yläpuolelle ja kasvojen sivuille. Tuote kirkastaa sameaa ihoa välittömästi tuottaen heleän ja hehkuvan lopputuloksen.
Palaa alkuun