Ihonhoito herkälle iholle

Ihonhoito herkälle iholle

Haluatko hoitaa herkkää ihoasi ja tarjota itsellesi lempeän hyvinvointia edistävän hetken? Tutustu hoitotuotteisiimme: voide, naamio, herkän ihon kuorinta... kaikki tuotteemme on kehitetty hoitamaan herkkää ihoa hellävaraisesti.

Suodata tuotteet
Suodata tuotteet

5 tulokset "Ihonhoito herkälle iholle"

LUE LISÄÄ
LUE LISÄÄ

Mistä tietää, onko vartalon iho herkkä?

Luonnostaan herkkäihoiset tuntevat iholla kihelmöintiä, kiristystä ja kuumia aaltoja lapsuudesta lähtien. Tämä rakenteellinen herkkyys johtuu hauraammasta hydrolipidikalvosta, joka on altis ulkoisille haittatekijöille. Siihen voi liittyä myös kuiva iho, koska orvaskeden suojaava läpäisyeste ei kykene pidättämään kosteutta ihossa yhtä hyvin. Tällaista herkkyyttä esiintyy yleensä ohuella vaalealla iholla.

Ihoa ärsyttävät ja kuorivat tuotteet, kuten kotitalouksien pesuaineet, liian tiheä kuorinta, kova vesi suihkussa ja stressi voivat myös aiheuttaa iho-ongelmia kehon herkkäihoisissa osissa.

Huomaa: jos ihosi on kosketusherkkä ja kirkkaan punoittava tai jopa kutiava, se voi olla allergiaan tai atooppiseen ihottumaan taipuvainen. Kyse voi olla myös reaktiosta ärsyttäviin aineisiin.

Mitä vartalonhoitotuotteita kannattaa käyttää herkälle iholle?

Vartalon herkkä iho vaatii päivittäistä hoitoa. Omaksu siis ihonhoitorutiini, jossa on kolme vaihetta: suihku tai kylpy, kuorinta ja kosteutus. Kaikki nämä vaiheet on suoritettava mahdollisimman hellävaraisesti, jotta herkkää ihoa voidaan hoitaa.

Miten herkkä iho puhdistetaan?

Vinkkejä herkän ihon hoitamiseen suihkussa tai kylvyssä:

  • Varmista, että veden lämpötila on alle 37 °C, jotta iho ei kuivu.
  • Varmista niin ikään, ettet kylve yli kymmentä minuuttia.
  • Käytä hellävaraista, saippua-aineetonta puhdistusainetta, kuten Body Gentle Shower Geliätai kuivalle herkälle iholle Cold Cream Ultra-Rich Cleansing Baria.
  • Voit myös suihkuttaa kostutetulle ihollesi muutaman suihkauksen Body Skincare Oil -öljyä. Emulgoi se niin, että siitä tulee kevyttä maitomaista nestettä, joka ravitsee ja hoitaa ihoa.
  • Puhdistusrutiinin päätteeksi voit suihkuttaa herkille alueille Terveyslähdevettä, joka poistaa vesijohtovedestä jääneen kovan veden ja kloorijäämät.
  • Vältä vartalon herkän ihon hankaamista ja taputtele iho hellävaraisesti kuivaksi pyyhkeellä.

Käytä lopuksi herkälle iholle kehitettyä Body Deodorantia , joka tarjoaa 24 tunnin suojan hajuilta ja vähentää kosteutta. Sopii käytettäväksi myös karvojen ajelun tai vahauksen jälkeen.

Mitä vartalon kuorinta-ainetta kannattaa käyttää herkälle iholle?

Vartalon kuorinta auttaa palauttamaan herkän ihon pehmeyden ja hehkun. Valitse hellävarainen hoito, jossa on hienoja, pehmeitä rakeita, kuten Body Gentle Scrub. Sen kasvipohjaiset aktiiviset ainesosat kuorivat hellävaraisesti, kosteuttavat ja silottavat ihon pintaa.

Herkälle iholle tarkoitettua vartalon kuorinta-ainetta käytetään enintään kerran tai kaksi viikossa – tämä riittää sen tehon hyödyntämiseen.

Mitä vartalovoidetta kannattaa käyttää herkälle iholle?

Vartalovoiteilla ja -balsameilla kosteuttaminen on kolmas vaihe päivittäisessä herkän ihon hoitorutiinissa. Niiden käyttö on erittäin tärkeää ihon läpäisyesteen palauttamiseksi ja kuivumisen estämiseksi.

Jos ihosi on luonnostaan herkkä eikä kärsi mistään sairauksista, Body Moisturising Melt-In Balm auttaa saavuttamaan samettisen pehmeän ihon. Sen täyteläinen, tahmaamaton koostumus tarjoaa pitkäkestoista ja hellävaraista kosteutusta.

Valitse koko perheen herkälle ja kuivalle iholle ravitseva ja suojaava ihonhoitotuote Trixera Nutrition -sarjasta. Jos sinulla on kutinaa tai atooppisen ihottuman oireita, XeraCalm A.D. -sarjan voide ja balsami rauhoittavat ihoasi kutinaa vähentävien ainesosien ansiosta.

Palaa alkuun