DIAGNOOSI

Löydä oikeat tuotteet ihollesi!

Haluatko tietää, miten hoitaa ihoasi päivittäin ilman asiantuntijan apua? Haluatko tietää, mitkä tuotteet sopivat ihotyypillesi? Eau Thermale Avène on tehnyt kovasti töitä tarjotakseen sinulle verkossa tehtävän ihodiagnoosin ihotyyppisi määrittämiseksi. Se vie vain muutaman minuutin. Ennen kuin saat testin käyttöösi, kerromme, miten ihotyyppisi määritellään.

av_visual-gif_application_cream 577x577

Ihodiagnoosi sinulle sopivaa hoitorutiinia varten

Saatat seisoa neuvottomana apteekin hyllyjen välissä ja satojen tuotteidenkeskellä.... On vaikea valita yhtä... Herkkä, yliherkkä, kuiva tai erittäin kuiva, kuivunut, rasvoittuva tai akneiho.... Jokaisella ihotyypillä on omat ainutlaatuiset ominaisuutensa, piirteensä ja tarpeensa. Ihosi tarvitsee sille sopivan tuotteen ja ihonhoitorutiinin. Me neuvomme sinua löytämään oikeat tuotteet ja rutiinit. 

 

Ihonhoitorutiinin tärkeimmät vaiheet

On tärkeää löytää ihotyypillesi sopiva ihonhoitorutiini, joka perustuu vaiheisiin ja tuotteisiin, joita voit käyttää päivästä toiseen. Ihotyypistäsi riippumatta ihonhoitorutiineissa on kolme keskeistä vaihetta: puhdistus, kosteutus ja suojaus. 

av_ trixera nutrition_cleansing gel_social_post_2_3282770202946_hd

Vaihe 1

Puhdista iho

Ihotyypistäsi riippumatta sinun ei pidä koskaan unohtaa kasvojen puhdistusta: se onVÄLTTÄMÄTÖNTÄ. Epäpuhtauksien poistaminen, jotta iho saisi happea, on ensimmäinen askel ihon hoidossa. Varsinkin jos asut kaupungissa ja iho altistuu ilmansaasteille päivittäin.

Tutustu tuotteisiimme

av_tolerance control_cream_social_3_post_3282770138801_hd

Vaihe 2

Kosteuta kasvot

Kun ihon pinta on puhdistettu epäpuhtauksista, kosteutus antaa sille mahdollisuuden uudistua. Tässä vesi ja öljy ovat avainasemassa. Päivittäinen kosteutus tarjoaa nämä kaksi tärkeää ominaisuutta. Valitse ihotyypistäsi riippuen enemmän tai vähemmän rasvainen koostumus, jotta voit palauttaa ihollesi mukavan tunteen ja alkuperäisen raikkauden.

Tutustu tuotteisiimme

av_sun care_fluid 50-_social_1_post_3282770112047_hd

Vaihe 3

Suojaa ihosi UV-säteiltä ympäri vuoden

Ihosi altistuu ympäri vuoden auringon UV-säteille ja niiden haitallisille vaikutuksille.... Tee ihosi suojaamisesta tapa käyttämällä päivittäin kasvojenhoitotuotetta, jossa on vähintäänkin matala suojakerroin. Jos kuitenkin altistat itsesi auringolle, käytä SPF 50+ -aurinkosuojaa, jotta vältyt ikäviltä yllätyksiltä!

Tutustu tuotteisiimme

av_xeracalm_cream_social_1_post_3282779405553_hd

Vaihe 4

Ravitse kehoa tehokkaasti

Vartalon iho unohtuu usein päivittäisessä ihonhoitorutiinissa, etenkin talviaikaan. Vartalon kosteuttaminen on kuitenkin aivan yhtä tärkeää. Suosittelemme kosteutusta suihkun jälkeen, kun iho on pehmeä, puhdas ja kuiva. Valitse enemmän tai vähemmän rasvainen koostumus ihotyypistäsi ja vuodenajasta riippuen.

Tutustu tuotteisiimme

 

Mikä on paras ihonhoitorutiini kullekin ihotyypille? 

Oma vaiheittainen rutiinini
Ymmärrä herkkää ihoasi paremmin

Ymmärrä herkkää ihoasi paremmin

Ihosi ominaisuudet: Tunnetko usein pistelyä, kireyttä ja epämukavuutta? Onko sinulla ohut, vaalea ja herkkä iho, joka punoittaa helposti?

Silloin sinulla on herkkä iho. Toisin sanoen iho reagoi helposti ulkoisiin tekijöihin, jotka liittyvät säähän, elintapoihin ja sopimattomiin kosmetiikkatuotteisiin.

Sinun tarpeesi: Syväkosteutus herkälle iholle sopivilla tuotteilla, joiden siedettävyys on hyvä.

Tutustu herkälle iholle sopiviin tuotteisiin.
Samasta tuotesarjasta

Ihonhoitorutiini

Herkästä ihosta huolehtiminen

Avène Terveyslähdevesisuihke

Avène Terveyslähdevesisuihke

Rauhoittava - Auttaa ihon suojakerrosta - Rauhoittaa

Intense Protect 50+

Intense Protect 50+

Suojaa - Kosteuttaa

Ymmärrä yliherkkää ihoasi paremmin

Ymmärrä yliherkkää ihoasi paremmin

Ihosi ominaisuudet: Reagoiko ihosi liikaa joihinkin aineisiin tai tilanteisiin, ja alkaa punoittaa tai kuoriutuu joskus? Onko iholla myös epämukavuutta, kuten pistelyä, kireyttä tai kuumotusta? 

Tässä tapauksessa sinulla on yliherkkä tai allerginen iho, joka reagoi voimakkaasti päivittäisiin haittatekijöihin, kuten säähän, kemikaaleihin, stressiin tai sopimattomiin kosmetiikkatuotteisiin. 

Sinun tarpeesi: Tuotteet, joiden siedettävyys on korkea ja jotka eivät sisällä hajusteita tai säilöntäaineita, rauhoittavat ihon epämukavuutta ja korjaavat ihonsuojamuuria.

Tutustu yliherkälle ihollesi sopiviin tuotteisiin.
Ymmärrä rasvoittuvaa ihoasi paremmin

Ymmärrä rasvoittuvaa ihoasi paremmin

Ihosi ominaisuudet: Näyttääkö ihosi kiiltävältä? Onko ihosi pinta epätasainen ja ovatko ihohuokoset suuria? Eikö meikkisi kestä?

Silloin sinulla on rasvoittuva iho. Tämä johtuu siitä, että iho tuottaa liikaa talia talirauhasten liikatoiminnan vuoksi. Tiettyjen sairauksien, kuten aknen, lisäksi rasvoittuva iho voi johtua hormonaalisesta epätasapainosta, sopimattomista kosmetiikkatuotteista, stressistä tai epätasapainoisesta ruokavaliosta. 

Sinun tarpeesi: Epäpuhtauksien poistaminen ja talintuotannon säätely puhdistamalla iho säännöllisesti hellävaraisilla puhdistusaineilla ja käyttämällä kevyttä, mattapinnan jättävää kosteusvoidetta.

Tutustu rasvoittuvalle ihollesi sopiviin tuotteisiin.
Ymmärrä akneihoa paremmin

Ymmärrä akneihoa paremmin

Ihosi ominaisuudet: Erittääkö ihosi liikaa talia? Onko siinä näppylöitä tai mustapäitä? Ovatko epäpuhtaudet tulehtuneita tai kivuliaita? 

Siinä tapauksessa kärsit akneihosta. Talirauhaset tuottavat liikaa talia, tukkeutuvat ja kehittävät kystia ja mustapäitä. Aknea esiintyy pääasiassa nuoruusiässä, mutta sitä voi esiintyä myös aikuisilla, erityisesti hormonaalisen epätasapainon vuoksi.

Sinun tarpeesi: Puhdista ihosi säännöllisesti (aamuin ja illoin) hellävaraisilla puhdistusaineilla, jotta iho ei ärsyyntyisi, ja käytä ihollesi sopivia tuotteita, jotka eivät tuki ihohuokosia. Jos sinulla on vaikea akne suosittelemme, että käännyt ihotautilääkärin puoleen.

Tutustu akneiholle sopiviin tuotteisiin.
Kuivan ihon ymmärtäminen

Kuivan ihon ymmärtäminen

Ihosi ominaisuudet: Tuntuuko ihosi kireältä suihkun jälkeen tai kasvojen iho karhealta, kireältä ja kihelmöivältä? 

Sitten sinulla on kuiva iho. Kuivuus on merkki siitä, että ihostasi puuttuu lipidejä (rasvoja) ja että ihon suojamuuri on heikentynyt eikä enää suojaa kunnolla päivittäisiltä haittatekijöiltä (hankaus, kylmyys, ilmansaasteet jne.).
Kuivalle iholle on ominaista erityisesti pehmeyden menetys, hieman hilseilevä iho, kireys ja ennenaikaiset juonteet. 

Sinun tarpeesi: Ravitseva voide korjaa ihon lipidikerrosta ja palauttaa sen mukavuuden ja kimmoisuuden.

Tutustu kuivalle ihollesi sopiviin tuotteisiin.
Ymmärrä paremmin erittäin kuivaa ihoa

Ymmärrä paremmin erittäin kuivaa ihoa

Ihosi ominaisuudet: Onko ihosi hilseilevä? Puhumattakaan siitä, että tunnet epämukavuutta ja pistelyä, mikä voi olla kiusallista tai kivuliasta. Kuoriutuuko iho tietyiltä kasvojen alueilta, kuten poskilta, nenän sivuilta, silmäluomilta tai otsalta? 

Silloin sinulla on erittäin kuiva iho. Ihon suojamuuri on siinä tapauksessa vaurioitunut. Ihoa on rauhoitettava ja korjattava tuotteilla, joilla on täyteläinen koostumus. Erityisesti talvella tämä on tärkeää, sillä kylmä sää voi saada ihon halkeilemaan.

Sinun tarpeesi: Käytä koostumukseltaan täyteläistä tuotetta, kuten voiteita, ihon suojamuurin korjaamiseksi.

Tutustu erittäin kuivalle iholle sopiviin tuotteisiin.
Ymmärrä sekaihoa paremmin

Ymmärrä sekaihoa paremmin

Ihosi ominaisuudet: Onko ihollasi taipumus rasvoittua T-alueelta (otsa, nenä, leuka)? Vaikuttavatko poskien ja leuan alue kuivilta tai normaaleilta? Tuntuuko sinusta siltä, ettet hallitse ihoasi ja että täydellisen hoidon löytäminen on vaikeaa? Sitten sinulla on sekaiho.

Sinun tarpeesi: Käytä erityisesti sekaiholle kehitettyjä tuotteita, jotka: 
– hoitavat T-aluetta kuten rasvoittuvaa ihoa vähentämällä kiiltoa ja rasvaisuutta sekä luomalla mattapintaisen vaikutuksen.
– tarjoavat kosteutta ja mukavuutta alueille, jotka tuntuvat kireiltä.
– vältä liian voimakkaita kuorivia hoitoja, jotka ovat liian aggressiivisia kasvojen kuiville osille ja stimuloivat talintuotantoa rasvoittuvilla osilla.

Tutustu sekaiholle sopiviin tuotteisiin.

 

Mistä meidät löytää?

Apteekit neuvovat sinua

Etsi jälleenmyyjä

Palaa alkuun