Ihonhoito herkälle iholle

Ihonhoito herkälle iholle

Ihon herkkyys voi olla luonnollista, pitkäaikaista tai satunnaista ja aiheuttaa epämukavuutta ja kiristystä. Tutustu herkän ihon hoitorutiineihimme herkän ihosi hoitamiseksi.

Suodata tuotteet
Suodata tuotteet

28 tulokset "Ihonhoito herkälle iholle"

IHOSI
IHOSI

Herkkyyttä, yliherkkyyttä, allergioita... monilla on herkkä iho, mutta eriasteisesti.

 • 1 (current)
 • 2
 • 1 (current)
 • 2
LUE LISÄÄ
LUE LISÄÄ

Mistä tiedät, onko kasvojesi iho herkkä?

Herkkä iho reagoi liiallisesti useisiin ympäristön haittatekijöihin (lämpötilanvaihtelut, tuuli, kova vesi, kloori jne.) tai sopimattomaan kosmetiikkaan. Kutina, punoitus, kireys ja päivittäinen epämukavuus ovat  kasvojen herkän ihon tyypillisiä oireita.

Ihon herkkyys johtuu vaurioituneesta hydrolipidikalvosta ja ihoa suojaavasta läpäisyesteestä, joka ei enää täytä tehtäväänsä. Vauriot voivat olla seurausta ulkoisista ja/tai sisäisistä tekijöistä, kuten ilmasto-olosuhteista, tupakoinnista tai stressistä, tai ne voivat johtua yksinkertaisesti vain perimästäsi (herkkä ja vaalea iho tai kuiva iho).

Jos punoituksen lisäksi iholla esiintyy kutinaa, ihosi on todennäköisesti atooppinen ja/tai allergiaan taipuvainen (ihottuma, allergiset reaktiot jne.).

Ihonhoito herkälle iholle

Mikä meikinpoistoaine kannattaa valita herkälle iholle?

Jos sinulla on herkkä kasvojen iho, sinun on poistettava meikkisi joka ilta. Miten poistaa meikki vahingoittamatta herkkää ihoa?

Käytä ensinnäkin kasvojenpuhdistusaineita, joita ei tarvitse huuhdella pois, kuten Micellar Lotion tai 3-in-1 Makeup Remover-tuotteita, tai jopa Tolérance EXTRÊME Cleansing Lotion -puhdistusvoidetta. Nämä tuotteet poistavat meikin, puhdistavat ja rauhoittavat herkkiä kasvoja yhdellä vaiheella.

Vesijohtoveden kloori- ja kalkkipitoisuus voi ärsyttää ihoa entisestään . Jos pidät veden virkistävästä tunteesta, viimeistele puhdistusrutiinisi Terveyslähdevesisuihkeella tai Gentle Toning Lotion -voiteella, joka poistaa kovan veden jäämät kasvoiltasi.

Herkkä iho voi myös hyötyä kasvojen kuorinnasta, joka poistaa kuollutta ihoa ja elvyttää ihoa. Gentle Exfoliating Gel poistaa epäpuhtaudet ja palauttaa ihon heleyden ärsyttämättä sitä. Käytä sitä kerran tai kahdesti viikossa puhdistuksen jälkeen ja viimeistele kauneusrutiini rauhoittavalla Avène Terveyslähdevesisuihkeella.

Mikä kasvoseerumi kannattaa valita herkälle iholle?

Eau Thermale Avène on kehittänyt kaksi seerumia, jotka on suunnattu kahteen yleiseen kasvojen herkän ihon ongelmaan:

Mikä kasvovoide kannattaa valita herkälle iholle?

Herkälle iholle on tärkeää valita tuotteita, jotka sisältävät mahdollisimman vähän ainesosia ja joissa ei ole parabeeneja.

Laboratoriomme ovat suunnitelleet kosteuttavia hoitotuotteita, jotka on mukautettu herkän ihon erilaisiin tarpeisiin:

 • Hydrance-sarjan voiteet kosteuttavat, suojaavat ja heleyttävät herkkää ihoa.
 • Tolérance Extrême -voidekeskittyy tärkeimpään, eli kosteutukseen, ja se sisältää seitsemän keskeistä ainesosaa, joita ihosi tarvitsee.
 • Refreshing Mattifying Fluid kiristää ihohuokosia ja parantaa normaalin tai herkän sekaihon pintaa.
 • Jos ihosi on altis toistuvalle tai jatkuvalle punoitukselle, Antirougeurs-sarja tarjoaa päivä- ja yötuotteita, jotka vähentävät ja ehkäisevät punoitusta.

Mikä kasvonaamio kannattaa valita herkälle iholle?

Kasvojen kosteuden täydentäminen ja tehokas rauhoittaminen kerran viikossa on olennainen osa herkän ihon hemmottelua!

Eau Thermale Avène tarjoaa erilaisia kasvonaamioita, jotka hoitavat herkistynyttä ihoasi:

 • Soothing Radiance Mask herkälle ja väsyneelle kasvojen iholle (väsyneet kasvonpiirteet, elinvoimansa menettänyt iho).
 • Tolérance Extrême Mask -naamiossa on minimalistinen koostumus ja steriili pakkaus.
 • Antirougeurs Calm Redness-Relief Soothing Mask hoitaa ja virkistää herkkää ihoa, joka kärsii ihottumasta sekä rauhoittaa kasvojen kuumotusta.

Mikä meikkivoide kannattaa valita kasvojen herkälle iholle?

Jotta herkkä iho sietäisi meikkiä, meikin koostumuksen on oltava turvallisesti valmistettu, jotta se ei aiheuta reaktioita tai näppylöitä. Laadukas koostumus tarjoaa myös luonnollisen ja kestävän lopputuloksen.

Compact Foundation Creams ja Fluid Foundation Correctors Couvrance-sarjasta on kehitetty ilman hajusteita ja ne sisältävät aurinkosuojan, jotta ne tarjoaisivat parhaan mahdollisen siedettävyyden herkälle ja jopa yliherkälle iholle.

Palaa alkuun