Ravitsevat voiteet Ravitsevat voiteet

Kasvojen kuivaa ihoa tulee ravita tehokkaasti. Ravitseva kasvovoide antaa sinulle oikeita ravintoaineita ja mukavuutta ihon kuivuuden ehkäisemiseksi pysyvästi.

2 tulokset "Ravitsevat voiteet"

LUE LISÄÄ
LUE LISÄÄ

Ihon kosteuttaminen vai ravitseminen: mitä eroja niillä on?

Kosteusvoiteet antavat iholle kosteutusta. Tämän kosteuden ansiosta iho pysyy kimmoisana ja heleänä. Iho kuivuu, kun siinä ei ole riittävästi vettä, mikä johtuu ihon läpäisyesteen heikentymisestä. Tämä johtuu todennäköisesti lämpötilan muutoksista tai ilmansaasteista. Se aiheuttaa epämukavuutta, kireyttä ja jopa punoitusta.

Ravitsevat voiteet antavat ihon rakenteelle tarvittavia lipidejä, jotta iho pystyy suojautumaan ulkoisilta haittatekijöiltä. Niitä suositellaan erityisesti tukemaan kuivaa ja erittäin kuivaa ihoa, jotka eivät eritä riittävästi talia muodostaakseen orvaskettä suojaavaa kalvoa. Tämä ihotyyppi on siis alttiimpi tuulelle, ilmansaasteille, kylmyydelle jne. Se kärsii yleensä kroonisesta kireydestä ja epämukavuudesta.

Ravitsevia voiteita käytetään siksi antamaan iholle kaikki puuttuvat ravintoaineet. Ihosta tulee jälleen pehmeä, kimmoisa, suojattu ja mukavantuntuinen.

Miten ravita kasvojen ihoa?

Voit antaa kasvoillesi tarvittavaa ravintoa ravitsevilla voiteilla ja tasapainoisella ruokavaliolla.

Syö mieluiten ruokia, joissa on runsaasti ”hyviä” rasvoja (rasvainen kala, mantelit, pähkinät, kananmunat) ja jotka sisältävät erityisesti omega-3-rasvahappoja. Myös hedelmät ja vihannekset ovat suositeltavia niiden hyödyllisen vitamiinipitoisuuden vuoksi.

Ota myös käyttöön kolmivaiheinen kasvojenhoitorutiini: puhdistus, kuorinta ja ravitseva voide. Jos sinulla on kuiva ja herkkä iho, käytä erittäin täyteläisiä puhdistusaineita, kuten Cold Cream Ultra-Rich Cleansing Bar-pesupalaa. Jos kärsit kutinasta, Xeracalm A.D. Lipid-Replenishing Cleansing Oil helpottaa sinua sen kutinaa ehkäisevien ainesosien ansiosta.

Ravitsevia kasvovoiteita tulisi käyttää vähintään kerran päivässä. Käytä niitä ensisijaisesti iltaisin, jotta edistät solujen uusiutumista unen aikana. Aamulla ne suojaavat ihoa ulkoisilta haittatekijöiltä ja antavat mukavuutta koko päiväksi.

Miten valita ravitseva kasvovoide?

Mikä voide kannattaa valita kuivalle ja herkälle iholle?

Eau Thermale Avène tarjoaa kolme sarjaa ravitsevia kasvovoiteita kuivan ja herkän ihon erityistarpeisiin:

  • Revitalising Nourishing Creams -voiteet väsyneelle, kuivalle ja herkälle iholle (väsyneet kasvonpiirteet, elinvoimansa menettänyt iho).
  • Hydrance UV Rich Hydrating Cream kuivalle ja erittäin kuivalle iholle.
  • Cleanance Hydra Soothing Cream epäpuhtauksiin ja ihottumiin taipuvaiselle iholle.
  • Trixera Nutrition -sarja kuivalle ja erittäin kuivalle kasvojen ja vartalon iholle.
  • Cold Cream Face Care tarjoaa ravintoa ja suojaa talvella, myös kostealla ja kylmällä säällä.

Mikä koostumus mihin aikaan päivästä?

Halutessasi tehokkaampaa hoitoa, sovita hoitovoiteen koostumus vuorokaudenajan mukaan. Käytä helposti imeytyvää, kevyttä koostumusta aamulla ja runsaampaa, erittäin ravitsevaa kasvovoidetta illalla. Käytä esimerkiksi:

Mikä ravitseva kasvovoide sopii kuhunkin vuodenaikaan?

Muista myös mukauttaa kauneusrutiinisi, ja siten myös ravitseva kasvovoiteesi vuodenajan mukaan. Talvella iho kaipaa lisäravintoa kylmää vastaan. Cold Cream -voideon täyteläisempi ja suojaa huonolla säällä.

Kesällä iho tarvitsee aurinkosuojaa estämään ihon kuivumisen ja suojautumaan UV-säteiltä. Kuivalle iholle kannattaa valita voidemainen koostumus.

Palaa alkuun