Silottavat hoitotuotteet Silottavat hoitotuotteet

Haaveiletko sileästä, pehmeästä ja heleästä ihosta? Kasvojen ihoa silottava voide on paras valinta silottamaan ihoa, vähentämään juonteita ja antamaan kasvoille heleyttä.

2 tulokset "Silottavat hoitotuotteet"

LUE LISÄÄ
LUE LISÄÄ

Miten saada sileä iho?

Vuosien mittaan kollageenin ja elastiinin tuotanto vähenee, jolloin iho ohenee ja kestää huonommin ulkoisia haittatekijöitä. Onneksi hyvät käytännöt ja kasvojenhoitotuotteet voivat auttaa pitämään ihosi sileänä ja kasvosi hehkuvina.  

Noudata kasvojenhoitorutiinin keskeisiä vaiheitasileän ihon saavuttamiseksi:

  1. Poista meikki ja/tai puhdista kasvot epäpuhtauksien poistamiseksi.
  2. Kuori iho. Poistamalla kuolleen ihon kahdesti viikossa parannat ihon pintaa ja teet siitä sileän ja silkinpehmeän.
  3. Käytäkosteuttavia ja silottavia hoitoja , jotka on mukautettu ihosi tarpeisiin (juonteita ehkäisevä seerumi, silmänympärysvoidesilottava voide, kiinteyttävä voide jne.)

Kannattaa valita silottavia voiteita ja anti-aging-tuotteita, jotka sisältävät A- ja E-vitamiineja sekä hyaluronihappoa, jotka kirkastavat ihon sävyä ja tasoittavat ihon pintaa.

Olennaista on myös ehkäistä auringonvalon aiheuttamaa vanhenemista maltillisella auringonotolla ja tehokkaalla aurinkosuojalla.

Lopuksi pikku meikki viimeiseksi silaukseksi takaa täydellisen sileän ihon.  Käytä nestemäistä meikkivoidetta, kuten Couvrance Fluid Foundation Correctors -meikkivoiteita, jotka eivät korosta juonteita. Voit myös kirkastaa ja tasoittaa ihonsävyäsi 3-in-1-ihonhoitotuotteella, kuten sävytetyllä voiteella, , joka pitää ihon kosteutettuna. Voit myös tarvittaessa tuoda hieman väriä elinvoimansa menettäneeseen ihoon Sun ja Healthy Glow Mosaic Powders-mosaiikkipuutereilla.

Miten silottavaa voidetta käytetään?

Silottavan voiteen käyttö on ihonhoitorutiinin kolmas vaihe puhdistuksen ja kuorinnan jälkeen.

Ennen voiteen levittämistä voit tehostaa silottavan perusvoiteen hyötyjä ja parantaa ihosi heleyttä suihkuttamalla kasvoille Terveyslähdevettä. Hiero ihoa kevyesti pienin pyörivin liikkein pehmentääksesi ihoa. Kuivaa ylimääräinen vesi pyyhkeellä.

Smoothing Day Cream

Käytä aamuisin kosteuttavia ja suojaavia tuotteita, kuten seerumia ja silottavaa voidetta.

Jos ihosi pinta on epätasainen, valitse A-Oxitive Day Smoothing Water-Cream saadaksesi hehkuvan ja heleän lopputuloksen mukavuudesta tinkimättä. Jos haluat kasvovoiteen, jolla on välitön kiinteyttävä vaikutus, Physiolift Day Smoothing Cream silottaa olemassa olevia juonteita ja kiinteyttää kuivaa ihoa hyaluronihapon ansiosta. Normaalille tai sekaihollelaboratoriomme ovat kehittäneet kevyemmän koostumuksen: Physiolift Day Smoothing Emulsion.  Physiolift Protect Smoothing Protective Cream SPF 30 -voide tarjoaa silottavien ainesosien lisäksi korkean suojakertoimen auringon UV-säteitä vastaan.

Levitä näitä silottavia voiteita kahdessa vaiheessa. Hiero ensin silottavaa voidetta hellävaraisesti iholle. Painele sitten molempien kämmenien avulla kasvojasi kaulasta ohimoille imukupin tavoin. Ihosi näyttää kiinteämmältä ja heleämmältä.

Smoothing Night Cream

Yöllä ihosi on suojassa ulkoisilta haittatekijöiltä, joten hyödynnä unta ihon uudistamiseen ja hemmotteluun!

A-Oxitive Night Smoothing Water-Cream sopii hyvin myös yli kolmekymppisten naisten iltarutiineihin. Se auttaa korjaamaan juonteita ja kimmoisuuden menetystä unen aikana. Vaihtoehtona on A-Oxitive Night Peeling Cream, joka parantaa ihon pintarakennetta, vähentää epätasaisuuksia ja puhdistaa ihon läpäisyestettä.

Naisille, joilla on syvempiä juonteita Physiolift Smoothing Regenerating Night Balm kiinteyttää ihoa, vähentää juonteita ja rentouttaa kasvonpiirteitä.

Iltakauneusrutiini on hyvä tilaisuus hoitaa herkkää silmänympärysihoa silottavalla silmänympärysvoiteella. A-Oxitive-sarjasta löytyy A-Oxitive EYES Smoothing Eye Contour Cream. Tämä auttaa sinua heräämään raikkain ja kirkkain silmin. Physiolift-sarjasta Physiolift EYES Wrinkles, Puffiness, Dark Circles tasoittaa silmänympärysihoa ja täyttää juonteita.

Hyvin pieni määrä yhtä näistä paikallisesti silottavista voiteista riittää. Taputtele voidetta kevyesti sormenpäilläsi silmien ympärille keskittyen ”harakanvarvas” -juonteisiin.

Palaa alkuun