A-OXitive EYES Smoothing Eye Contour Cream

Pysyvä

Virkistävä - Kirkastava - Elvyttävä

Tämä silmänympärysihoa kosteuttava ja virkistävä silmänympärysvoide tekee silmistäsi selvästi raikkaammat ja säteilevämmät heti heräämisen jälkeen.

Ihoa silottava ja heleyttävä silmänympärysvoide

Puhdistava, tasoittava, kirkastava.

Pumppupullo

Voidaan käyttää Aikuisille

Ihotyyppi Kaikki ihotyypit

Tarvitaan Juonteiden ehkäisy

Valmistusmaa Ranska

KÄYTTÖ
KÄYTTÖ

Suojaa ja paljastaa ihosi heleyden päivästä toiseen.

Käyttötiheys

Kerran päivässä

Vinkkejä käyttöön

Levitä illalla herneen kokoinen määrä A-OXitive Eye Contour Cream -silmänympärysvoidetta nimettömän sormen kärkeen ja taputtele voide silmänympärysalueelle. Levitä tasaisesti kulmakarvojen alapuolelle ja taputtele varovasti alaluomelle.

KLIINISET TULOKSET
KLIINISET TULOKSET

Täydellinen päivä- ja yöhoitorutiini parhaan mahdollisen tehokkuuden varmistamiseksi.

AINESOSAT AINESOSAT

Ainutlaatuinen yhdistelmä vaikuttavia ainesosia, jotka auttavat torjumaan oksidatiivista stressiä ja palauttamaan ihon heleyden.

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM). BUTYLENE GLYCOL. POLYSORBATE 40. SQUALANE. CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. SORBITAN PALMITATE. 1,2-HEXANEDIOL. BHT. CAPRYLYL GLYCOL. CARBOMER. DISODIUM EDTA. OLEOYL DIPEPTIDE-15. OLEOYL TETRAPEPTIDE-31. RED 33 (CI 17200). RETINAL. SODIUM HYDROXIDE. TOCOPHERYL GLUCOSIDE. XANTHAN GUM

Kuluttajaa kehotetaan tarkistamaan tuotteen koostumus järjestelmällisesti ennen sen ostamista.

E-provitamiini

E-provitamiini

Pierre Fabre Dermocosmeticsin patentoitu aktiivinen ainesosa. E-vitamiinin vakaa muoto. Torjuu oksidatiivista stressiä estämällä vapaiden radikaalien muodostumista ja DNA:n hapettumista.

Retinaldehydi

Retinaldehydi

Retinoidihapon suora johdannainen, joka on tehokas aktiivinen ainesosa anti-age-tuotteissa. Häivyttää iholla olevia jälkiä vähentämällä hyperpigmentaatiota, ja edistää kollageenin ja elastiinin tuotantoa.

USEIN KYSYTTYÄ

Onko sinulla huolenaiheita tai kysymyksiä? Asiantuntijamme vastaavat sinulle.

Retinaldehydin, ikääntymistä ehkäisevän vaikuttavan ainesosan teho on kliinisesti todistettu ehkäisevän juonteita. Se on fotostabiili, eli se hajoaa UV-valon vaikutuksesta ja menettää siten osittain tehonsa. Siksi on suositeltavaa käyttää sitä illalla parhaan vaikutuksen aikaansaamiseksi. Aamulla suosittelemme Refreshing Eye Contour Care -hoitotuotetta, joka tekee silmänympärysihosta kirkkaan ja levänneen.

Jotta voisit valita oikean silmänympärystuotteen, sinun on tiedettävä, millaisia juonteita sinulla on. Suosittelemme A-OXitivea, jos sinulla on ensimmäisiä juonteita ja huomaat, että ihon kirkkaus on vähentynyt. PhysioLift-hoitotuote taas kannattaa valita, jos sinulla on syviä juonteita ja jos haluat hoitaa myös tummia silmänalusia ja turvotusta.

Suosittelemme levittämään ensin silmänympärysihon hoitotuotteen. Klassinen rutiini on seuraavanlainen:

1. seerumi
2. silmänympärystuote
3. ihonhoitotuote

love salmon-2x

KESTÄVÄ KEHITYS

Kestävä kehitys on perustava huolenaiheemme. Työskentelemme paremman huomisen eteen joka päivä.

Tutustu sitoumuksiimme ->

Palaa alkuun