Pitkäkestoista kosteutusta

Hydrance

Pitkäkestoista kosteutusta

Päivittäiset ulkoiset tekijät kuten urheilu, kaupunkiliikenne, saasteet, tai näyttölaitteet vaikuttavat haitallisesti ihoon kuivattamalla sitä. Lopputulos? Iho kiristää, menettää heleyttään ja näyttää joka aamu yhä väsyneemmältä. ​

Kosteutus on hyvän terveyden merkki ja edellytys ja olennainen osa päivittäistä ihonhoitorutiinia. Se takaa ihon heleyden, raikkauden ja mukavuuden tunteen.

Asiantuntevan ja kokonaisvaltaisen Hydrance-sarjamme tuotteet ovat aisteja hiveleviä. Ne tarjoavat pitkäkestoista kosteutusta kaikille kosteusköyhille herkille ihotyypeille.

HYDRANCE

STANDARDI

Hydrating Aqua Cream-in-Gel

  • Intensiivistä ja pitkäkestoista kosteutusta
  • Innovatiivinen vesigeeli koostumus

Tämä kosteuttava, rauhoittava ja puhdistava all-in-one -voide raikastaa ja kosteuttaa ihoasi. Voide mukautuu kaikkiin tarpeisiin ja elämäntyyleihin niin päivävoiteesta yönaamioksi kuin silmänympärysvoiteeksikin. Lupaus ihollesi: Se palauttaa ihon raikkauden ja kosteuttaa 24 tunnin ajan1. ​

STANDARDI
KLIINISESTI TODISTETTU TEHOKKUUS

Pelastava ihonhoitorutiini!

KolmitehoinenKosteuttaa, rauhoittaa ja puhdistaa
24 tuntiapitkäaikaista kosteutusta¹
97 %Erittäin raikas koostumus²

HYDRANCE

MONIPUOLISESTI SUOJAAVA KOSTEUTTAVA HOITOTUOTE

Hydrating Cream and Emulsion SPF 30

  • Monipuolisesti suojaava kosteuttava vaikutus
  • Koostumukset ovat miellyttäviä ja rauhoittavia

Näissä kahdessa täydellisessä päivittäiseen käyttöön tarkoitetussa ihonhoitotuotteessa yhdistyvät pitkäkestoisen kosteutuksen edut, SPF 30 -aurinkosuoja ja antioksidanttisuoja. Suojaa ihoa auringon haittavaikutuksilta ympäri vuoden (myös talvella) säilyttäen ihon kauneuden! ​

Tutustu Hydrating Cream SPF 30 -voiteeseenTutustu Hydrating Emulsion SPF 30 -voiteeseen
MONIPUOLISESTI SUOJAAVA KOSTEUTTAVA HOITOTUOTE

HYDRANCE

VAHVISTAVA JA KOSTEUTTAVA SEERUMI

Tehokkaasti kosteuttava seerumi; hyaluronihappoa ja B3-vitamiinia.

  • 48 TUNNIN KOSTEUTUS*
  • VAHVISTAA ihon suojakerrosta

Tämä seerumi tarjoaa lisäkosteutusta kasvoille. Seerumi kosteuttaa ihoa 48 tuntia* ja palauttaa kuivuneen ja herkän ihon tasapainon. Sisältää runsaasti hyaluronihappoa ja B3-vitamiinia. Kevyt ja raikas geelimäinen koostumus imeytyy hyvin eikä jätä ihoa tahmeaksi.

Tutustu BOOST Concentrated Hydrating Seerumiin
VAHVISTAVA JA KOSTEUTTAVA SEERUMI

TESTATTU JA HYVÄKSYTTY

Tämä tuote on aivan mahtava! Se kosteuttaa ihoani tahmaamatta, tuoksuu hyvältä ja on raikas ja kevyt. Paras kosteuttava geelivoide.

Justine, 20 vuotta
Samasta tuotesarjasta

EIKÄ SIINÄ VIELÄ KAIKKI...

Tutustu muihin hoitotuotteisiimme

Hydrance RICH Hydrating Cream

Hydrance RICH Hydrating Cream

Ravitseva - Kosteuttaa

Hydrance LIGHT Hydrating Emulsion

Hydrance LIGHT Hydrating Emulsion

Kosteuttaa

Hydrance BB-RICH Tinted Hydrating Cream

Hydrance BB-RICH Tinted Hydrating Cream

Tasoittaa ihon sävyä - Suojaa - Kosteuttaa

Hydrance BB-LIGHT Tinted Hydrating Emulsion

Hydrance BB-LIGHT Tinted Hydrating Em...

Tasoittaa ihon sävyä - Suojaa - Kosteuttaa

Etsin Hydrance-tuotetta

test

AINUTLAATUINEN YHDISTELMÄ AKTIIVISIA AINESOSIA

Sarjan keskiössä

Cohederm™

Cohederm™

Patentoitu, erittäin kosteuttava koostumus, jolla on kosteutta ”varastoiva” vaikutus.

Avène Terveyslähdevesi

AV_EAU-THERMALE_Representation-Eau_png 500x500

Pehmentävä, rauhoittava ja ihoärsytystä ehkäisevä.

Näytä lisää

Loputon kosteutuksen lähde

Laadukas patentoitu koostumus: Cohederm™

Iho koostuu 70-prosenttisesti vedestä, joten se tarvitsee kosteutta pysyäkseen kauniina ja puolustautuakseen päivittäisiltä ympäristön haittatekijöiltä.

Kaikki Hydrance-sarjan tuotteet sisältävät patentoidun Cohederm™-yhdisteen, jonka ainesosat vaikuttavat ihon kuivumisen aiheuttamiin stressitekijöihin. Tuotteen levittämisen yhteydessä vaikuttavien ainesosien verkosto hajoaa ja vapauttaa yhdisteen sekä Avène Terveyslähdeveden ominaisuudet. Yhdessä ne tunkeutuvat orvaskeden pintakerroksiin vapauttaen kosteutusta marrasketeen antaen pitkäkestoisen, rauhoittavan tunteen. 

 

av_hydrance_page-gamme 577x511

Hydrance-kosteusvoidetta on saatavana kahta eri koostumusta, mutta kumman valita? Olipa ihosi sitten rasvoittuva, kuiva tai normaali, kaikki ihotyypit tarvitsevat kosteutusta, mutta koostumuksen ja kosteutuksen määrän on oltava oikea, jotta iho ei kiiltäisi tai kiristäisi. Kummallakin tuotteella on omat vaikutuksena, joten valitse oikein! Löydä sinulle sopiva ihonhoitotuote...

 

Voide

Kuivan tai erittäin kuivan herkän ihon ravitsemiseen suosittelemme Rich Hydrating Cream -voidetta, jonka täyteläinen koostumus ravitsee ihoa tehokkaasti ja palauttaa sen mukavuuden ja kosteuden pitkäkestoisesti.

u5wa3z31qn5sj8kgcnn1dqmgbycmkyegqo3bqiy/
u5wa3z31qn5sj8kgcnn1dqmgbd8oqxwu9tmn4po/

Emulsiovoide

Jos sinulla on normaali tai sekaiho, valitse Light Hydrating Emulsion -emulsiovoide, joka antaa ihollesi mukavuutta ja kosteutusta jättämättä sitä tahmeaksi. Mikä on sen salaisuus? Ilmava, hyvin levittyvä koostumus, joka kosteuttaa kevyesti.

 

 

Meillä kaikilla on omat tarpeemme!

Täyteläinen BB-voide kuivalle tai erittäin kuivalle iholle tai kevyt nestemäinen voide normaalille tai sekaiholle.

u5wa3z31qn5seo3iftzqyqmmdd8oqxwu9tmn4po/

USEIN KYSYTTYÄ

Onko sinulla kysymyksiä tai huolenaiheita? Olemme täällä ihoasi varten

Kuivuminen on yhteydessä ihon läpäisyesteen toiminnan heikkenemiseen. Syyt: hormonaaliset muutokset, kylmä, tuuli, tupakointi jne. Jotta ihoa suojaava läpäisyeste ei vahingoittuisi, hellävarainen hygienia on tärkeää: käytä saippua-aineettomia puhdistustuotteita, vältä kuumaa vettä ja liian voimakasta hankausta. Käytä ihotyypillesi sopivaa kosteusvoidetta joka aamu, kosteuttavaa yönaamiota ja kosteuttavaa seerumia aina vuodenaikojen vaihtuessa.

Rutiinisi perustan tulee olla sama ympäri vuoden: hellävarainen puhdistus aamuin ja illoin, minkä jälkeen suihkaus Terveyslähdevettä, aamuisin kosteusvoide tai BB-voide, ja iltaisin kosteuttava tuote, epäpuhtauksia tai ikääntymistä ehkäisevä hoitotuote. Käytä lisäksi kerran tai kahdesti viikossa hellävaraista kuorintaa ja kosteuttavaa naamiota.
Mukauta rutiiniasi vuodenaikojen vaihtelun mukaan: lisää kosteuttava seerumi ja vaihda päivävoide SPF30-kosteusvoiteeseen aurinkoisella säällä.

Suosittelemme kasvojenhoitotuotteeksi Aqua-Gel -voidetta, jota voi käyttää kosteusvoiteena sekä päivällä että yöllä, silmänympärysvoiteena ja naamiona. Muista myös käyttää misellivettä, terveyslähdevesisuihketta ja BB-voidetta, jotta näytät hyvältä ja suojaudut samalla auringolta.

¹Hydraatiokinetiikka 24 tuntia yhden käyttökerran jälkeen. 22 koehenkilöä. 2 % tyytyväisiä, kuluttajakoe, 90 koehenkilöä, 18-60 vuotta (keski-ikä 43 vuotta), 21 päivän käyttö.

Palaa alkuun