Pitkäkestoista kosteutusta
Hydrance

Hydrance

Pitkäkestoista kosteutusta

Pitkäkestoista kosteutusta

Iho kuivuu altistuessaan päivittäin erilaisille ulkoisille haittatekijöille (urheilu, julkinen liikenne, saasteet, näyttölaitteet jne.). Lopputulos: Iho tuntuu kiristävältä, menettää heleyttään ja näyttää joka aamu väsyneemmältä. ​

Kosteutus on olennainen osa päivittäistä rutiinia. Se takaa ihon heleyden, raikkauden ja mukavuuden ja on myös hyvän terveyden merkki ja edellytys.

Asiantuntevan ja yhtenäisen Hydrance-sarjamme tuotteet ovat aisteja hiveleviä. Ne tarjoavat pitkäkestoista kosteutusta kaikille kuivumisesta kärsiville herkille ihotyypeille.

HYDRANCE

VERTAILU

Hydrating Aqua Cream-in-Gel

 • Intensiivistä ja pitkäkestoista kosteutusta
 • Innovatiivinen vesigeelimäinen koostumus

Tämä all-in-one voide kosteuttaa, rauhoittaa ja puhdistaa (detox-vaikutus iholla). Ihosi kylpee raikkaudessa ja kosteutuksessa. Voide mukautuu kaikkiin tarpeisiin ja elämäntyyleihin niin päivävoiteesta yönaamioksi kuin silmänympärysvoiteeksikin. Mitä se lupaa? Se palauttaa ihon raikkauden ja kosteuttaa 24 tunnin ajan1. ​

VERTAILU

KLIINISESTI TODISTETTU TEHOKKUUS

Pelastava ihonhoitorutiini!

Kolmitehoinen

Kosteuttaa, rauhoittaa ja puhdistaa

24h

pitkäaikaista kosteutusta¹

Erittäin raikas koostumus²

KLIINISESTI TODISTETTU TEHOKKUUS

Pelastava ihonhoitorutiini!

KolmitehoinenKosteuttaa, rauhoittaa ja puhdistaa
24hpitkäaikaista kosteutusta¹
97 %Erittäin raikas koostumus²

HYDRANCE

MONIPUOLISESTI SUOJAAVA KOSTEUTTAVA HOITOTUOTE

Hydrating Cream and Emulsion SPF 30

 • Monipuolisesti suojaava kosteuttava vaikutus
 • Koostumukset ovat miellyttäviä ja rauhoittavia

Näissä kahdessa täydellisessä päivittäisessä ihonhoitotuotteessa yhdistyvät pitkäkestoisen kosteutuksen edut sekä SPF 30 -suoja että antioksidanttisuoja. Suojaa ihoa auringon haittavaikutuksilta ympäri vuoden (myös talvella) säilyttäen ihon kauneuden! ​

Tutustu Hydrating Cream SPF 30 -voiteeseenTutustu Hydrating Emulsion SPF 30 -voiteeseen
MONIPUOLISESTI SUOJAAVA KOSTEUTTAVA HOITOTUOTE

HYDRANCE

UUDEN SUKUPOLVEN BB-VOITEET

Sävytetty kosteusvoide ja -emulsiovoide SPF 30 -suojakertoimella

 • Ihon sävyyn mukautuva nude-sävy sopii useimmille ihonsävyille
 • Silkkinen, pitkäkestoinen koostumus

Nämä kaksi sävytettyä BB Radiance -tuotetta kosteuttavat, tasoittavat ihon sävyä ja valaisevat hennosti ihoa. Pitkäkestoinen huomaamaton lopputulos häivyttää virheet ja tekee ihosta raikkaan ja heleän! Entä muuta? SPF 30 -suojakerroin suojaa ihosi luonnollista kauneutta päivittäin.

Tutustu Tinted Hydrating Cream SPF 30 -voiteeseenTutustu Tinted Hydrating Emulsion SPF 30 -voiteeseen
UUDEN SUKUPOLVEN BB-VOITEET

TESTATTU JA HYVÄKSYTTY

Sävyttävä BB-voide on erittäin helppo levittää ja se jättää jälkeensä puhtaan lopputuloksen. Erittäin miellyttävä koko päivän ajan. Suosittelen sitä todella.

Delphine, 18 vuotta2.5.2020
Samasta tuotesarjasta

EIKÄ SIINÄ VIELÄ KAIKKI...

Tutustu muihin hoitotuotteisiimme

Hydrance INTENSE Rehydrating Serum

Hydrance INTENSE Rehydrating Serum

Kosteuttaa

Hydrance RICH Hydrating Cream

Hydrance RICH Hydrating Cream

Ravitsee - Kosteuttaa

Hydrance LIGHT Hydrating Emulsion

Hydrance LIGHT Hydrating Emulsion

Kosteuttaa

Etsin Hydrance-tuotetta

Ainutlaatuinen vaikuttavien ainesosien yhdistelmä

Ainutlaatuinen vaikuttavien ainesosien yhdistelmä

Valikoimamme keskiössä

 • <h3>Cohederm&trade;</h3><p>Patentoidulla yhdistelm&auml;ll&auml; on kosteutta pid&auml;tt&auml;v&auml; vaikutus ja eritt&auml;in kosteuttava teho.</p>
  Cohederm™Patentoidulla yhdistelmällä on kosteutta pidättävä vaikutus ja erittäin kosteuttava teho.
 • <h3>Av&egrave;ne Terveysl&auml;hdevesi</h3><p>Sis&auml;lt&auml;&auml; rauhoittavia ja &auml;rsytyst&auml; ehk&auml;isevi&auml; ominaisuuksia.</p>
  Avène TerveyslähdevesiSisältää rauhoittavia ja ärsytystä ehkäiseviä ominaisuuksia.

Loputon kosteutuksen lähde

Laadukas patentoitu koostumus: Cohederm™

Iho koostuu 70-prosenttisesti vedestä, joten se tarvitsee kosteutta pysyäkseen kauniina ja puolustautuakseen päivittäisiltä ympäristön haittatekijöiltä.

Kaikki Hydrance-sarjan tuotteet sisältävät patentoidun Cohederm™-yhdisteen vaikuttavia ainesosia, jotka vaikuttavat ihon kuivumisen aiheuttamaan stressiin. Tuotteen levittämisen yhteydessä vaikuttavien ainesosien sekoitus hajoaa ja vapauttaa yhdisteen ja Avène Terveyslähdeveden ominaisuudet. Yhdessä ne tunkeutuvat orvaskeden pintakerroksiin vapauttaen kosteutusta marrasketeen antaen pitkäkestoisen, rauhoittavan tunteen. 

 

av_hydrance_page-gamme 577x511

Hydrance-kosteusvoiteesta on saatavana kaksi versiota. Kumman valitsisit? Olipa ihosi sitten rasvoittuva, kuiva tai normaali, kaikki ihotyypit tarvitsevat kosteutusta, mutta koostumuksen ja kosteutuksen määrän on oltava oikea, jotta iho ei kiillä tai kiristä. Kummallakin tuotteella on omat vaikutuksena, joten valitse oikein! Löydä sinulle sopiva ihonhoitotuote...

 

Voide

Kuivan tai erittäin kuivan herkän ihon ravitsemiseen suosittelemme Rich Hydrating Cream -voidetta, jonka täyteläinen koostumus ravitsee ihoa tehokkaasti ja palauttaa sen mukavuuden ja kosteuden pitkäkestoisesti.

u5wa3z31qn5sj8kgcnn1dqmgbycmkyegqo3bqiy
u5wa3z31qn5sj8kgcnn1dqmgbd8oqxwu9tmn4po

Emulsiovoide

Jos sinulla on normaali tai sekaiho, valitse Light Hydrating Emulsion -emulsiovoide, joka antaa ihollesi mukavuutta ja kosteutusta jättämättä sitä tahmeaksi. Mikä on sen salaisuus? Ilmava, hyvin levittyvä koostumus kosteuttaa ja tuntuu kevyeltä.

 

 

Jokaisella on omat tarpeensa!

Täyteläinen BB-voide kuivalle tai erittäin kuivalle iholle tai kevyt nestemäinen voide normaalille tai sekaiholle.

u5wa3z31qn5seo3iftzqyqmmdd8oqxwu9tmn4po
USEIN KYSYTTYÄ

Onko sinulla kysymyksiä tai huolenaiheita? Olemme täällä tukenasi

Kuivuminen on yhteydessä ihon läpäisyesteen toiminnan heikkenemiseen. Syyt: hormonaaliset muutokset, kylmä, tuuli, tupakointi jne. Jotta ihoa suojaava läpäisyeste ei vahingoittuisi, hellävarainen hygienia on tärkeää: käytä saippua-aineettomia puhdistustuotteita, vältä kuumaa vettä ja liian voimakasta hankausta. Käytä ihotyypillesi sopivaa kosteusvoidetta joka aamu, kosteuttavaa yönaamiota ja kosteuttavaa seerumia aina vuodenaikojen vaihtuessa.

Rutiinisi perustan tulee olla sama ympäri vuoden: hellävarainen puhdistus aamuin ja illoin, minkä jälkeen suihkaus terveyslähdevettä, aamuisin kosteusvoide tai BB-voide ja iltaisin kosteuttava tuote, epäpuhtauksia tai ikääntymistä ehkäisevä hoitotuote... Käytä lisäksi kerran tai kahdesti viikossa hellävaraista kuorintaa ja kosteuttavaa naamiota.
Mukauta rutiiniasi vuodenaikojen vaihtelun mukaan: lisää kosteuttava seerumi ja vaihda päivävoide SPF30-kosteusvoiteeseen aurinkoisella säällä.

Suosittelemme kasvojenhoitotuotteeksi Aqua-Gel -voidetta, jota voi käyttää kosteusvoiteena sekä päivällä että yöllä, silmänympärysvoiteena ja naamiona. Muista myös käyttää misellivoidetta, terveyslähdevesisuihketta ja BB-voidetta, jotta näytät hyvältä ja suojaudut samalla auringolta.

¹Hydraatiokinetiikka 24 tuntia yhden käyttökerran jälkeen. 22 koehenkilöä. ²% tyytyväisiä, kuluttajakoe, 90 koehenkilöä, 18–60 vuotta (keski-ikä 43 vuotta), 21 päivän käyttö.

Back to top