Olemme sitoutuneet edistämään iholääketiedettä ja parantamaan herkkäihoisten ihmisten elämänlaatua
Herkän ihon terveydelle

Herkän ihon terveydelle

Olemme sitoutuneet edistämään iholääketiedettä ja parantamaan herkkäihoisten ihmisten elämänlaatua

Pyrimme kehittämään tietämystämme ihotautien hoidosta ja tarjoamaan ratkaisuja herkkäihoisten ihmisten elämänlaadun parantamiseksi. Teemme yhteistyötä yliopistojen, terveydenhuollon ammattilaisten ja potilasjärjestöjen kanssa. Yhdistämme asiantuntemuksemme näiden tahojen kanssa kehittääksemme innovatiivisia aktiivisia ainesosia ja tuotteitamme sekä tukeutumalla Avène-hydroterapiakeskuksen asiantuntijoihimme. Teemme yhteistyötä myös koulutuksen ja solidaarisuustoimien kautta. Olemme vakuuttuneita siitä, että yhdistämällä voimamme voimme jatkossakin tarjota entistäkin parempaa hoitoa herkimmille ihotyypeille.

av_instit-doctor-skin-patient-hdrvb 625*800

 

Herkän ihon hoitaminen yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa

 Jotta voimme tarjota herkälle iholle sopivia ratkaisuja, olemme luoneet läheiset suhteen ja useita yhteistyösuhteita ihotautilääkäreiden kanssa. Olemme työskennelleet yli 30 vuoden ajan ihotautilääkäreiden kanssa kehittääksemme tehokkaita, turvallisia ja hyvin siedettyjä ihonhoitotuotteita, jotka täydentävät terapeuttisia hoitoja. Tuemme myös solidaarisuustoimia, kuten tunnettujen ihotautilääkäreiden perustaman Euromelanoma-järjestön toimia ihosyövän ehkäisyssä. Teemme myös yhteistyötä jatkokoulutusohjelmissa ja kehitämme terveydenhuollon ammattilaisille suunnattuja palveluja, joilla on tavoitteenaan parantaa herkästä, allergisesta ihosta kärsivien ihmisten terveyttä ja elämänlaatua.

 

Side Onco Skin ja You Dermoscopy -sovellukset terveydenhuollon ammattilaisille, jotka ovat omistautuneet syöpiin liittyvään ihotautilääketieteeseen

Side Onco Skin: Olemme kehittäneet tämän mobiilisovelluksen yhteistyössä tohtori Vincent Sibaud'n kanssa (Institut Universitaire du Cancer -instituutti, Toulouse) ja professori Caroline Robertin kanssa (Institut Gustave Roussy -instituutti, Villejuif). Molemmat ovat erikoistuneita syöpiin liittyvään ihotautilääketieteeseen. Tämä sovellus tukee terveydenhuollon ammattilaisia hoitamaan ja neuvomaan potilaita, jotka kärsivät syöpähoitoihin (kemoterapia, kohdennettu hoito, immunoterapia ja sädehoito) liittyvistä iho-oireista. 

You Dermoscopy: Olemme tukeneet tämän Meeterin luoman mobiilisovelluksen kehittämistä yhteistyössä professori Giuseppe Argenzianon ja Unité du Cancer de la Peau -ihosyöpäyksikön kanssa. Tämän hauskalla tavalla suunnitellun sovelluksen avulla terveydenhuollon ammattilaiset voivat parantaa kykyään tunnistaa ihomuutoksia. Dermatoskopia tai dermoskopia on ihon pinnan mikroskooppista tutkimusta. Sitä käytetään ensisijaisesti pahanlaatuisten ihomuutosten (eli syöpäkasvainten) diagnosointiin.

av_lifestyle-woman-and-her-baby 577*753

 

Herkän ihon hoitaminen potilaiden rinnalla

Iholla on erittäin tärkeä rooli jokaiselle meistä.... Se heijastaa sitä, keitä me olemme, auttaa meidän tuntea ympäröivän maailman ja suojaa meitä siltä. Olemme sitoutuneet rauhoittamaan kaikkia ihotyyppejä panostamalla kaikille sopivaan ihonhoitoon ja auttaviin toimiin. Teemme yhteistyötä Avène-hydroterapiakeskuksen ihon terveyteen erikoistuneiden asiantuntijaryhmien kanssa sekä potilasjärjestöjen tai säätiöiden, kuten ekseemasäätiön ja Euroopan ihosyöpäsäätiön, kanssa tarjoamalla niille asiantuntemustamme tai tukeamme. 

Tutustu Avène-hydroterapiakeskuksen ja Association Ichtyose France -yhdistyksen väliseen kumppanuuteen

 

Ihon terveyteen liittyvät työpajat

Avène-hydroterapiakeskuksen hoidot ovat usein rauhallisia hetkiä, jolloin voit päästä jälleen käsiksi elämän suloisiin puoliin. Hoidot ovat myös tilaisuus luoda yhteys itsesi kanssa. Hoitojen lisäksi tiimimme järjestävät kylpylävierailijoille ja heidän seuralaisilleen ihon terveyteen liittyviä työpajoja. Tavoitteena on auttaa potilaita selviytymään paremmin sairautensa kanssa päivittäisessä elämässä ja antaa heille neuvoja, kuinka pidentää lähdevesihoitojen suotuisia vaikutuksia, ennaltaehkäistä oireiden pahenemista sekä vähentää ahdistusta ja stressiä. Työpajoissa on myös mahdollisuus tutustua muihin ihosairauksista kärsiviin potilaisiin.

Lisätietoja hydroterapiakeskuksesta

av_1709-02_72_stationthermale_avene_ateliers_enfants_hd 577x738
AD_LOGO_FONDATION-ECZEMA-PF_2021 577x505

 

Eau Thermale Avène ja Ekseemasäätiö

Eau Thermale Avène on yksi Laboratoires Pierre Fabre -säätiön perustajajäsenistä, joka on omistautunut yksinomaan ihottumalle (Ekseemasäätiö). Säätiön tehtävänä on helpottaa potilaiden elämää ihottuman kanssa. Se suunnittelee ja rahoittaa koulutushankkeita, joilla parannetaan potilaiden ja heidän perheidensä tietämystä sairaudesta. Se pyrkii saattamaan potilaat ja hoitajat yhteen, jotta voidaan vähentää epävarmuutta hoitoja valittaessa ja auttaa potilaita hallitsemaan ihottumaansa.

Palaa alkuun