Vauvojen hoitotuotteet

Vauvojen hoitotuotteet

Vauvan iho on herkkä ja ohut. Vauvan ihon hoitoon kehitetyt tuotteemme täyttävät erittäin tiukat laatu- ja siedettävyysvaatimukset. Hellävarainen vaihtoehto vauvasi hyvinvoinnista huolehtimiseen!

Suodata tuotteet
Suodata tuotteet

8 tulokset "Vauvojen hoitotuotteet"

LUE LISÄÄ
LUE LISÄÄ

Mitä tuotteita kannattaa valita vauvalle?

Mitä tuotteita kannattaa käyttää vauvan pesemiseen?

Pienten lasten kohdalla kannattaa välttää hoitotuotteita, jotka sisältävät allergisoivia, ärsyttäviä tai hormonitoimintaa häiritseviä aineita. Myös tavalliset saippuat ovat liian voimakkaita vauvan iholle.

Avène-laboratoriot ovat tätä varten kehittäneet kaksi vauvojen hygieniatuotesarjaa. Niiden koostumus on minimalistinen ja ne ovat hajusteettomia ja saippua-aineettomia, jotta niiden siedettävyys olisi erittäin hyvä:

  • soveltuu pesuun, kun vauvan iho on kuiva tai erittäin kuiva.
  • Xeracalm A.D -sarja poistaa epäpuhtaudet kutinasta ja ihottumasta kärsivien vauvojen vartalosta ja hiuksista.

Mitä tuotetta kannattaa käyttää vaipanvaihtoon?

Vauvan vaipat vaihdetaan ensimmäisten viikkojen aikana lähes kymmenen kertaa päivässä – ja sen jälkeen neljä–viisi kertaa päivässä. Erityisesti kehitettyjen ja erittäin hyvin siedettävien vauvanhoitotuotteiden valinta onkin tärkeää, jotta voit suojata pikkuistasi punoitukselta, ärsytykseltä javaippaihottumalta.

Avène Terveyslähdevesi on voiteita käytännöllisempi, ja se kosteuttaa ja rauhoittaa vauvan kasvoja ja vartaloa yhdellä kertaa. Eikä sitä tarvitse huuhdella pois! Tämä ihanteellinen tuote kulkee mukana vaippakassissa, joten voit käyttää sitä vaihtaessasi vauvasi vaippaa missä tajhansa. Jos lapsellasi on vaippaihottumaa, Cicalfate+ Repairing Protective Cream sopii erinomaisesti ärsytyksen vähentämiseen.

Kaada muutama tippa vanulappuun ja levitä hellävaraisesti käsivarsien ja jalkojen poimuihin .

Mitä vauvanhoitotuotetta kannattaa käyttää?

Vastasyntyneen iho ei ole vielä täysin kehittynyt, joten se on hyvin herkkä altistuessaan ulkoisille haittatekijöille ja sopimattomille kosmeettisille tuotteille.

Nuoren ihon läpäisyeste erittää myös vähemmän talia kuin aikuisilla, joten iho on altis kosteusköyhyydelle ja kuivumiselle.

Siksi vauvan ihoa täytyy kosteuttaa päivittäin hypoallergeenisella, hajusteettomalla ja parabeenittomalla voiteella. Vauvanhoitotuotteemme on myös suunniteltu pikkuisten yleisiin iho-ongelmiin:

Käytä sitä aamuin ja illoin ja pidä se vauvan hoitopöydällä. Voit käyttää tätä kosteuttavaa hoitotuotetta vauvan hierontaan , joka vahvistaa vauvan ja vanhemman välistä suhdetta .

Avène Terveyslähdevesi täydentää jokaista ihonhoitorutiinia, sillä se vaikuttaa ärsytystä ehkäisevästi ja vähentävästi.

Jos vauvan iho-ongelmat jatkuvat pitkään, suosittelemme kääntymään lastenlääkärin puoleen, jotta saat yksilöllistä neuvontaa iho-ongelmissa.

Mitä aurinkotuotteita kannattaa käyttää vauvoille?

Vauvoilla on ihonväristä riippumatta ohut ja hauras iho. Se on siksi suojattava mahdollisimman hyvin auringolta vaatteilla, hatulla ja sateenvarjolla.

Nuoren ihon melaniinipitoisuus on alhainen ja se on erityisen altis auringon UV-säteille. SPF 50+ -suojakertoimella varustetut auringonhoitotuotteet täydentävät vaatteiden suojaa altistumiselle herkillä alueilla.

Laboratoriomme ovat kehittäneet valikoiman . Saatavilla on erilaisia koostumuksia: emulsiovoide, suihke ja täyteläisempi voide

Jos iho on herkkä kosmeettisille tuotteille, kannattaa valita jokin . Ne eivät sisällä kemiallisia filttereitä ja sopivat koko perheelle, jopa vastasyntyneille.

Palaa alkuun