Hyvä suoja äärimmäistä kylmyyttä vastaan.
Cold Cream

Cold Cream

Hyvä suoja äärimmäistä kylmyyttä vastaan.

Kädet ja huulet ovat alueita, joilla on luonnostaan vähän suojaavia lipidejä.
Talvella nämä ihoalueet ovat jatkuvasti alttiina kylmälle ilmalle ja tuulelle, mikä tekee niistä entistäkin herkempiä. Siksi ne vaativat erityistä huolenpitoa, jotta ne eivät menetä mukavuutta ja pehmeyttä talvella.

Laboratoires Dermatologiques Avène on parantanut perinteisen Cold Cream -voiteen koostumusta ja lisännyt siihen ravitsevia, suojaavia ja pehmentäviä ominaisuuksia ja korvannut ruusuveden Avène Terveyslähdevedellä, jolla on tunnetusti rauhoittavia ja ärsytystä ehkäiseviä ominaisuuksia. Cold Cream sopii siten herkälle iholle ja tarjoaa sinulle täydellisen hoitotuotteen (ja valikoiman).

Cold Cream

TEHOKAS RATKAISU VAURIOITUNEILLE HUULILLE

Ravitseva huulivoide

 • Ravitsee ja suojaa kuivia ja erittäin kuivia huulia välittömästi
 • Pieni, mutta tehokas 

Herkät, kuivat, rohtuneet huulet... Kylmän sään myötä huulet joutuvat kovalle koetukselle.

Cold Cream Avène: Euroopan farmakopean ainesosien yhdistelmä rauhoittaa, ravitsee ja suojaa kuivia tai erittäin kuivia huulia, lievittää niitä ja takaa mukavuuden myös rankoissa olosuhteissa. Sen avulla huulesi eivät koskaan jää kylmän armoille.

TEHOKAS RATKAISU VAURIOITUNEILLE HUULILLE
TODISTETTU TEHOKKUUS

Pelastava ihonhoitorutiini!

6 tuntia¹kosteutusta
94 %²Täyteläinen koostumus
97 %²Pehmeät ja kosteutetut huulet

Cold Cream

SUOJAAVA JA KAUNISTAVA HUULIHOITO

Intense Nourishing Lip Balm

 • Ravitsee ja suojaa samalla korostaen huulia
 • Palauttaa hienon ja hauraan ihon kauneuden ja heleyden

Hyvin levittyvä, täyteläinen, rauhoittava... Intense Nourishing Lip Balm on täyteläinen voide, joka antaa huulillesi täysin uudenlaisen mukavuuden tunteen ja hienovaraisen heleän lopputuloksen! Täyteläinen, hyvin imeytyvä koostumus, miellyttävä tuoksu ja mukava matkakoko tekevät tästä tuotteesta uskomattoman kätevän. 

LEVITÄ HUULIVOIDETTA
SUOJAAVA JA KAUNISTAVA HUULIHOITO

Cold Cream

KYLMYYTTÄ EHKÄISEVÄ JA RAUHOITTAVA HOITO KUIVILLE KÄSILLE

Concentrated Hand Cream

 • Pitkäkestoinen kosteutus
 • Hyvin imeytyvä koostumus

Runsaasti kosteuttavia vaikuttavia ainesosia sisältävä Concentrated Hand Cream -käsivoide palauttaa kuivien käsien kimmoisuuden ja mukavuuden sekä suojaa niitä ulkoisilta ärsykkeiltä. Avène Cold Cream on ravitseva käsivoide, jossa on miedosti tuoksuva suojaava koostumus, joka imeytyy hyvin ja jättää kädet pehmeiksi. Voit pukea talvihansikkaat heti levityksen jälkeen!

Syvältä ravitseva vaikutus.
KYLMYYTTÄ EHKÄISEVÄ JA RAUHOITTAVA HOITO KUIVILLE KÄSILLE

TESTATTU JA HYVÄKSYTTY

Suosikkituotteeni! Äitini on aina käyttänyt sitä. Hän suositteli sitä minulle. Tämä voide on täydellinen, koska talvella käteni kuivuvat nopeasti ja kipeytyvät. Suosittelen sitä kaikille, joilla on kuiva iho, ja myös sen ihanan tuoksun ja pehmeyden vuoksi.

Elodie, 27 vuotta11.10.2017

Etsin Cold Cream -tuotetta

AINUTLAATUINEN YHDISTELMÄ AKTIIVISIA AINESOSIA

AINUTLAATUINEN YHDISTELMÄ AKTIIVISIA AINESOSIA

Valikoimamme keskiössä

 • <h4 class="">Cold<strong> </strong>Cream<strong> </strong>Av&egrave;ne</h4><p>M&eacute;lange<strong> </strong>&eacute;quilibr&eacute;<strong> </strong>de cire d&rsquo;abeille, d&rsquo;huile, de corps gras et d&rsquo;Eau thermale Av&egrave;ne qui apporte nutrition, protection et confort.</p><p>&nbsp;</p>
  Cold Cream AvèneMélange équilibré de cire d’abeille, d’huile, de corps gras et d’Eau thermale Avène qui apporte nutrition, protection et confort. 
 • <h4 class="">Eau<strong> </strong>thermale<strong> </strong>d&rsquo;Av&egrave;ne</h4><p>Restitue<strong> </strong>ses<strong> </strong>propri&eacute;t&eacute;s adoucissantes, apaisantes et anti-irritantes.</p>
  Eau thermale d’AvèneRestitue ses propriétés adoucissantes, apaisantes et anti-irritantes.

KATTAVA RATKAISU KAIKKIIN HAASTEISIIN

Myyttinen koostumus, jolla on vertaansa vailla oleva tehokkuus

Vuosisatojen ajan käytetty Cold Cream on turvallinen vaihtoehto kuivalle iholle. Mikä on sen salaisuus? Suojaa ihon läpäisyestettä 100-luvulla luodun mehiläisvahan, manteliöljyn, ruusuveden ja booraksin seoksen ansiosta. Vaikka Cold Cream- koostumus voi vaihdella, sen tavoitteena on aina suojella ihoa käyttämällä kaikkein suojaavimpia ja ravitsevimpia ainesosia, joita luonnolla on tarjota.

Laboratoriomme ovat modernisoineet tätä ihonhoitotuotetta, jotta se soveltuu herkimmällekin iholle. Luonnollista alkuperää oleva koostumus sisältää mineraaliöljyä ja mehiläisvahaa, jotka vahvistavat ihon läpäisyestettä, sekä tietysti Avène Terveyslähdevettä, jolla on ihoa rauhoittavia ja pehmentäviä ominaisuuksia. 

Avène Cold Cream -valikoima tarjoaa täydellisen ja erittäin ravitsevan suojan huulille, käsille ja kuivalle iholle. Cold Cream -valikoima on testattu äärimmäisissä kylmissä olosuhteissa (jopa -25 °C), se kestää alhaisimpia lämpötiloja, tarjoaa mukavuutta ja ravitsee äärimmäisissä olosuhteissa.

 

av_packshot composition_cold cream_nature orte_still life product background_473x473

USEIN KYSYTTYÄ

Onko sinulla kysymyksiä tai huolenaiheita? Olemme täällä tukenasi

Cold Cream sopii koko perheen käyttöön: vauvoille, lapsille ja aikuisille. Runsaasti valkoista mehiläisvahaa sisältävä hoitotuote suojaa vauvan ihoa ulkoisilta haittatekijöiltä ja antaa välittömän mukavuuden tunteen.
Cold Cream Nourishing Lip Balm -huulivoide sopii ihanteellisesti yli kaksivuotiaiden lasten huulten suojaamiseen ulkoisilta haittatekijöiltä.

Perinteinen koostumus on uudistettu ja se sekä ravitsee tehokkaasti että tarjoaa erinomaisen aistillisuuden. Asiantuntemuksemme ansiosta tarjoamme ravitsevia mutta tahmaamattomia tuotteita, jotka sopivat täydellisesti päivittäiseen käyttöön.

Kyllä, sillä Cold Cream -huulivoiteet toimivat kosteuttavana ja suojaavana pohjana. Huulista tulee pehmeämmät, miellyttävämmät ja valmiit huulipunan levittämiseen, joka korostaa niitä entisestään!

¹Kosteutusindeksi mitattuna kosteusmittauksella (korneometria). Yksi käyttökerta.²% tyytyväisiä, 65 koehenkilöä. Vähintään kaksi käyttökertaa päivässä 21 päivän ajan.

Palaa alkuun