LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE -SIVUSTON LAKISÄÄTEISET ILMOITUKSET

Toimittaja

PIERRE FABRE DERMO-COSMETIQUE

Yksinkertaistettu osakeyhtiö, jonka pääoma on 22 987 907,05 euroa
Pääkonttori osoitteessa 45 Place Abel Gance – 92100 BOULOGNE, Ranska
RCS (kaupparekisterinumero) Nanterre 319 137 576
EU:n alv-tunniste: FR42319137576
Sähköposti: contact.avene@pierre-fabre.com; Puhelin: +33 (0) 563 588 800

 

Kustannusjohtaja

PIERRE FABRE DERMO-COSMETIQUE

 
Kehittäjä

SMILE
Yksinkertaistettu osakeyhtiö, jonka pääoma on 814 314,88 euroa
20 Rue des Jardins 
92600 Asniers sur seine
RCS (kaupparekisterinumero) Nanterre 378 615 363 363

 

Isäntä

PLATFORM.SH
Yksinkertaistettu osakeyhtiö, jonka pääoma on 510 747,00 euroa
131 Boulevard de Sébastopol
75002 Pariisi, Ranska
RCS (kaupparekisterinumero) Paris B 521 496 059
Sähköposti: customercare@platform.sh; Puhelin: +33 (0) 140 093 000

 

Luotto

Suunnittelu, luominen: WIDE 
Konsepti, toimituksellinen sisältö, valokuvat/videot: PIERRE FABRE DERMO-COSMETIQUE

 

 

LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE -VERKKOSIVUSTON YLEISET KÄYTTÖEHDOT

 

1. ARTIKLA – YLEISTEN KÄYTTÖEHTOJEN TARKOITUS

Näiden yleisten käyttöehtojen (jäljempänä ”käyttöehdot”) tarkoituksena on määritellä PIERRE FABRE DERMO-COSMETIQUE (jäljempänä ”PFDC”) omistaman tavaramerkin LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE® (jäljempänä ”LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE”) verkkosivuston käyttöehdot, jotka käyttäjien (jäljempänä ”Käyttäjät”) katsotaan hyväksyneen pelkästään vierailemalla tällä verkkosivustolla. 

Jos käyttäjät eivät halua hyväksyä näitä ehtoja, LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE pyytää heitä poistumaan verkkosivustolta.
 
Näihin käyttöehtoihin sovelletaan Ranskan lakia, ja niitä voidaan muuttaa milloin tahansa ja ilman ennakkoilmoitusta. Verkkosivustoa saa käyttää ja tarkastella ainoastaan henkilökohtaisiin, ei-kaupallisiin tarkoituksiin.
 
Yleisesti ottaen käyttäjä ei saa käyttää verkkosivustoa tai sen osaa mihinkään laittomaan tarkoitukseen (tekijänoikeudet) tai toimintaan, joka on kielletty näissä käyttöehdoissa.
 
Käymällä verkkosivustolla käyttäjä sitoutuu noudattamaan vierailupäivänä voimassa olevia käyttöehtoja.
 
Käyttöehtoja sovelletaan kaikkiin käyttäjiin, jotka vierailevat verkkosivustolla.

 

2. ARTIKLA – VERKKOSIVUSTON KUVAUS

Verkkosivusto on käytettävissä ainoastaan verkossa seuraavassa osoitteessa: 
https://www.eau-thermale-avene.fr ja vain Euroopan alueen Ranskassa (Korsika mukaan lukien) asuville käyttäjille.
 
Verkkosivusto on luotu tarjoamaan sinulle tietoa LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE:sta (tuotekuvaukset, neuvot, kilpailut, uutiskirjeet jne.) sekä esittelemään LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE:n valikoimia. Verkkosivusto tarjoaa erityisesti sopimuksenulkoista tietoa LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE:sta, jonka tarkoituksena on jatkuvasti kuvata kaikkia sen tuotteita, mutta ilman halua tarjota suoraa tuotteen tai palvelun ostoa (ellei siitä nimenomaisesti toisin mainita) (jäljempänä ”Palvelut”).
 
Jos olet alle kuudentoista (16) vuoden ikäinen, sinun on vakuutettava, että olet saanut vanhempiesi tai laillisten edustajiesi luvan ennen kuin annat LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE:lle henkilökohtaisia tietojasi, jotta voit käyttää verkkosivustoa ja vastaanottaa LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE:n lähettämiä viestejä.
 
Verkkosivusto on kokonaan PFDC:n rahoittama. Verkkosivusto ei muodosta sopimustarjouksia, eikä se ota vastaan minkäänlaista mainontaa. 
 
Siitäkin huolimatta, että verkkosivustoa ylläpidetään ja päivitetään, tietyt uudet tiedot, palvelut tai ilmoitukset saattavat olla vanhentuneita eivätkä ole enää voimassa niiden jakeluhetkellä. LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE ei voi kaikista yrityksistään huolimatta taata, että kaikki verkkosivustolla saatavilla olevat tiedot ja palvelut olisivat täysin ajan tasalla.
 
LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE ei takaa verkkosivujen sisältämien tietojen ja palveluiden tarkkuutta ja paikkansapitävyyttä. LABORATORES DERMATOLOGIQUES AVENE tekee tarvittavat korjaukset. Lisäksi tarjottuja tietoja ja palveluita on saatettu päivittää sen jälkeen, kun käyttäjät ovat katsoneet niitä, ja sen jälkeen, kun käyttäjät ovat saaneet tietää niistä. LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE ei takaa millään tavoin, että nämä tiedot ja palvelut ovat täsmällisiä, täydellisiä ja ajantasaisia.
 
Verkkosivuston käyttö on yksinomaan ja täysin käyttäjän vastuulla. LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE ei ole vastuussa verkkosivujen käytön seurauksista.
 
Ellei nimenomaisesti toisin määrätä, kaikkiin uusiin ominaisuuksiin, jotka parantavat tai lisäävät yhtä tai useampaa olemassa olevaa palvelua tai mitä tahansa uutta LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE:n lanseeraamaa palvelua sovelletaan käyttöehtoja.
Käyttäjät hyväksyvät, että palvelu tarjotaan heille ”sellaisenaan”. Käyttäjät sitoutuvat käyttämään verkkosivustoa käyttöehdoissa kuvattujen tarkoitusten mukaisesti, olemaan käyttämättä verkkosivustoa muulla kuin sille tarkoitetulla tavalla ja olemaan yrittämättä ohjata käyttäjiä toiseen palveluun.


3. ARTIKLA – VERKKOSIVUSTON KÄYTTÖOIKEUSEHDOT

3.1. Käyttäjällä on oltava internetin käyttöön tarvittavat laitteistot ja ohjelmistot, jotta hän voi käyttää verkkosivustoa. Jotta käyttäjä voi käyttää verkkosivustoa tietokoneella, tabletilla tai matkapuhelimella (jäljempänä ”laite”), hänellä on oltava asianmukainen nopea internetyhteys, laajakaista- tai dataliittymä, joka mahdollistaa internetyhteyden tietokoneelta/tabletilta/yhteensopivasta matkapuhelimesta, kuten älypuhelimesta (IOS, Android), WAP-yhteys, Wi-Fi- ja/tai 3G/4G-yhteys.
 
Käyttäjä tunnustaa, että hänen internet-/matkapuhelinoperaattorinsa kanssa tekemänsä sopimuksen ehtoja sovelletaan edelleen verkkosivuston käyttöön. Käyttäjä vastaa yksin kaikista kustannuksista, joita operaattori voi vaatia liittyen internetyhteyspalveluiden, Wi-Fi-, WAP- ja/tai 3G/4G-yhteyksien käyttöön verkkosivuston käyttämiseksi.
Verkkosivustoa käyttäessään käyttäjä sitoutuu olemaan häiritsemättä verkkosivuston, palvelimien ja verkkojen moitteetonta toimintaa ja/tai muuttamatta, mukauttamatta, hakkeroimatta verkkosivustoa ja/tai muuttamatta sovellusta tai kolmannen osapuolen verkkosivustoa siten, että syntyy sekaannusta linkistä verkkosivustoon.
 
Käyttäjä on tietoinen internet- ja televiestintäverkkojen rajoituksista ja sitoutuu siksi:
• suojaamaan laitteensa kaikenlaisilta viruksilta, tunkeutumisyrityksiltä, luvattomalta käytöltä ja/tai kolmansien osapuolten käyttämiltä laitteilta. • varmistaa, että heidän laitteensa asennus-, käyttö- ja ylläpito-olosuhteet ovat välttämättömät verkkosivuston moitteettoman toiminnan kannalta.

 
3. 2. KÄYTTÄJIEN VELVOLLISUUDET

Käyttämällä verkkosivustoa käyttäjät sitoutuvat
• olemaan käyttämättä verkkosivustoa ja palveluita politiikkaan, propagandaan tai käännytystoimintaan. • olemaan käyttämättä verkkosivustoa muuhun kuin sille tarkoitettuun tarkoitukseen; • olemaan harjoittamatta laitonta toimintaa, erityisesti valokuvien, kuvien, tekstien, videoiden jne. tekijänoikeuksien loukkaamista. • olemaan mainostamatta tai yllyttämättä muita käyttäjiä käyttämään mitä tahansa muuta palvelua, olipa kyseessä kilpailija tai ei. • olemaan millään tavoin heikentämättä verkkosivuston toimintaa. • olemaan rikkomatta teollis- ja tekijänoikeuslakeja. • olemaan rikkomatta sovellettavia lakeja ja asetuksia.
 
Käyttäjiä kielletään:
• lataamasta, lähettämästä sähköpostitse tai levittämästä millään muulla tavalla sisältöä, joka on laitonta, haitallista, uhkaavaa, loukkaavaa, häiritsevää, herjaavaa, mautonta, säädytöntä, toisten yksityisyyttä uhkaavaa, vihamielistä, rasistista tai muuten paheksuttavaa. • katselemasta, näyttämästä, lataamasta ja lähettämästä sellaista sisältöä, joka on sen maan voimassa olevien lakien vastaista, jossa verkkosivustoa käytetään, erityisesti omistusoikeuksia koskevien lakien vastaista. • yrittämästä johtaa muita käyttäjiä harhaan omaksumalla toisten henkilöiden nimiä tai yritysnimiä ja erityisesti esiintymällä PFDC:n ja LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE:n työntekijänä tai tytäryhtiönä, moderaattorina, oppaana tai isäntänä. • lataamasta, näyttämästä, lähettämästä sähköpostitse tai levittämästä millään muulla tavalla sisältöä, joka sisältää tietokoneviruksia tai muuta koodia, tiedostoa tai ohjelmaa, joka on suunniteltu keskeyttämään, tuhoamaan tai rajoittamaan tietokoneohjelmistojen tai tietoliikennevälineiden toimintaa (tämä luettelo ei ole mitenkään tyhjentävä). • lataamasta, näyttämästä, lähettämästä sähköpostitse tai levittämästä millään muulla tavalla sisältöä, joka loukkaa kolmansien osapuolten patentteja, tavaramerkkejä, valmistussalaisuuksia, omistusoikeuksia tai muita tekijänoikeuksia (jäljempänä ”oikeudet”). • häiritsemästä viestinnän normaalia kulkua, nopeuttamasta näytön vieritystahtia niin, että käyttäjät eivät pysty seuraamaan ja kirjoittamaan tekstiä, tai tekemästä mitään toimia, joilla on vastaava häiritsevä vaikutus ja jotka estävät käyttäjiä kommunikoimasta reaaliaikaisesti. • häiritsemästä palvelua, palvelimia tai palveluun liitettyjä verkkoja tai jättämästä noudattamatta palveluun liitettyihin verkkoihin sovellettavia ehtoja, menettelyitä, yleisiä sääntöjä tai säännöksiä. • ahdistelemasta millään tavalla muita käyttäjiä. • keräämästä ja tallentamasta muihin käyttäjiin liittyviä henkilötietoja ja tunnistetietoja.
 
LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE:lla tai LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE:n nimeämällä henkilöllä tai taholla on oikeus poistaa kaikki sisältö, joka rikkoo näiden ehtojen ja/tai voimassa olevien määräysten ehtoja ja/tai joka on muulla tavoin tuomittavaa.
Käyttäjät tulee tunnustaa myös, että heidän on käytettävä hyvää harkintakykyä ja kannettava kaikki siihen liittyvät riskit käyttäessään palvelua ja verkkosivustoa.

 
4. ARTIKLA – VERKKOSIVUSTON SISÄLTÄMÄT TIEDOT

4.1. Tietoa tuotteista ja palveluista
Ellei toisin mainita, verkkosivustolla esitellyt tuotteet ja palvelut ovat LABORATORES DERMATOLOGIQUES AVÈNE -tuotevalikoiman yleisesittely. Nämä tiedot on annettu ainoastaan informatiiviseen ja ei-sopimukselliseen tarkoitukseen.
 
4.2. Verkkosivustolla annettujen neuvojen käyttö
Tiedot ovat verkkosivuston käyttäjien saatavilla. Tämä määräys ei vaikuta tietoihin liittyvien omistusoikeuksien siirtoon. Käyttäjille myönnetään ainoastaan lupa tutustua näihin tietoihin ja käyttää niitä yksityiseen käyttöön. Käyttäjiä kielletään kopioimasta tai jäljentämästä tietoja tai osaa niistä millä tahansa keinoin ja millä tahansa olemassa olevalla tai tulevalla välineellä, kääntämästä tietoja mille tahansa muulle kielelle ja muokkaamasta tietoja.
 
LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE ei ole vastuussa tietojen virheellisyydestä tai hakkeroinnista aiheutuvista välittömistä tai välillisistä seurauksista ja/tai vahingoista. Lisäksi LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE:n velvoite koskee keinoja, ei lopputulosta, käyttäjille annettavien tietojen ja neuvojen osalta.
LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE ei anna mitään nimenomaisia tai epäsuoria takuita eikä ota vastuuta näiden tietojen tai neuvojen käytöstä. Nämä tiedot annetaan vain tiedon vuoksi.
Jos haluat lisätietoja ja/tai sinulla on huolenaiheita, voit kirjoittaa seuraavaan osoitteeseen:
Sähköpostitse: contact.avene@pierre-fabre.com  Postitse: LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE ”Les Cauquillous” 81506 LAVAUR, FRANCE CEDEX, Ranska

 

5. ARTIKLA – KÄYTTÄJIEN ONLINE-ARVOSTELUJEN JULKAISEMINEN

Verkkosivuston kautta käyttäjät voivat tunnistautua ja julkaista verkossa arviointeja ja arvosteluja (jäljempänä ”arviot/arvostelut”) LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE -tuotteista. LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE/PFDC:n tai jonkin sen tytäryhtiön työntekijät eivät saa julkaista arvioita/arvosteluja verkkosivustolle.

Jokainen käyttäjä on vastuussa arvostelustaan. LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE ei ole vastuussa käyttäjien jättämistä arvosteluista.

5.1. Arvostelujen julkaisemisen ehdot
Julkaisemalla arvostelun tai arvioinnin verkkosivustolla käyttäjät ilmoittavat ja takaavat:
• että heidän arvostelunsa ovat käyttöehtojen sekä voimassa olevien lakien ja asetusten mukaisia. • että he ovat arvostelun laatijoita, että he eivät esiinny toisen henkilön nimissä ja että he eivät käytä väärää sähköpostiosoitetta tai erehdyksessä johda harhaan arvostelun alkuperää. • että heidän arvostelunsa on/ovat heidän tekemiään eikä loukkaa kolmansien osapuolten omistusoikeuksia. • että kaikki julkaistu sisältö on täsmällistä ja tarkkaa.

Käyttäjät takaavat lisäksi, että he eivät julkaise mitään sisältöä:
• josta heidät voidaan tunnistaa (käyttäjät eivät käytä koko nimeään vaan ainoastaan etunimeään tai ”nimimerkkiä”). • joka sisältää tietoa (mukaan lukien hinnat) LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE:n kilpailijoista tai heidän tuotteistaan (mukaan lukien muut valmistajat ja/tai jakelijat ja/tai kosmetiikkatuotteiden ja hiusten kauneuteen/terveyteen liittyvien tuotteiden toimittajat). • joka ei liity verkkosivustolla esiteltyjen LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE -tuotteiden arviointiin. • josta he saavat korvauksen kolmannelta osapuolelta missä tahansa muodossa. • joka voidaan todennäköisesti katsoa mainokseksi, mainontamateriaaliksi tai muuksi julkaisun muodoksi. • joka sisältää viittaustietoja muihin verkkosivustoihin, URL-osoitteita, sähköpostiosoitteita, yhteystietoja tai puhelinnumeroita. • joka sisältää tietokoneviruksen tai muun mahdollisesti häiritsevän tai vahingollisen tietokoneohjelman tai tiedoston tai ohjeet tällaisen viruksen, ohjelman tai tiedoston luomiseen.
• joka on herjaavaa, uhkaavaa, loukkaavaa, ilkeää, väkivaltaan tai vihaan yllyttävää, mautonta, säädytöntä, yksityisyyttä tai kuvan oikeuksia loukkaavaa tai millään tavalla sopimatonta. • joka koostuu lääketieteellisiin, psykologisiin, lakisääteisiin, taloudellisiin jne. ongelmiin liittyvien diagnoosien tai neuvojen hankkimisesta tai antamisesta.

5.2. Arvostelujen valvonta, julkaiseminen ja muuttaminen
• Valvontatoimet
• ennen AVENE DERMATOLOGICAL LABORATORES:n julkaisuja.
• kahden (2) kuukauden kuluessa siitä, kun käyttäjä on tehnyt julkaisun.
• Julkaisun kieltäminen

LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä julkaisemasta arvosteluja, joiden se voi oman harkintansa mukaan katsoa rikkovan I-artiklassa esitettyjä ehtoja.

Lisäksi LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE pidättää oikeuden olla julkaisematta:
• päällekkäistä sisältöä. • arvosteluja, jotka on kirjoitettu muulla kuin verkkosivuston kielellä. • kaikkea epäselvää sisältöä (erityisesti sisältö, jossa on satunnaisia merkkejä ja sanaketjuja).

• Julkaistuja arvosteluja

Hyväksytyt arvostelut ovat nähtävissä verkkosivustolla kolmen (3) vuoden ajan. Tämän ajanjakson päätyttyä LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE säilyttää arvostelut kolmen (3) vuoden ajan.
Käyttäjän julkaisemia arvosteluja ei muuteta.

5.3 Omistusoikeudet
Käyttäjät myöntävät täten PFDC:lle ja sen tytäryhtiöille sekä LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE:lle maksuttoman, peruuttamattoman, ei-yksinoikeudellisen maailmanlaajuisen lisenssin kolmen (3) vuoden ajaksi arvostelun julkaisemisesta. Julkaisua voidaan jäljentää, esittää, käyttää, kopioida, muuttaa, mukauttaa, kääntää, luoda johdannaisia julkaisuja, integroida muihin julkaisuihin, jakaa tätä arvostelua (kokonaan tai osittain) ja muulla tavoin hyödyntää ja/tai sisällyttää sisältöä mihin tahansa muuhun viestintävälineeseen, mediaan tai tekniseen toteutukseen.
Käyttäjät hyväksyvät täten, että PFDC sekä sen tytäryhtiöt ja LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE voivat kääntää ja julkaista arvostelun nykyisillä ja tulevilla sosiaalisen median sivuillaan (ilman, että luettelo on tyhjentävä: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, Snapchat jne.) ja kaikki sen verkkosivuston ulkomaiset versiot, mukaan lukien kumppanien/jakelijoiden verkkosivustot.
Käyttäjille ilmoitetaan, että tällaisessa julkaisussa voidaan mainita heidän nimensä (tai edellä suositellun mukaisesti nimimerkki), jota käytetään heidän arvostelunsa julkaisemisen yhteydessä. Käyttäjät hyväksyvät, että heidän arvostelujaan voidaan käyttää LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE -tuotemerkin ja LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE -tuotemerkkiin liittyvien logojen yhteydessä ja tässä osiossa määrätyin ehdoin.

5.4. Yhteystiedot
LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE -tuotteita tai niiden käyttöä koskevia kysymyksiä tai kommentteja varten käyttäjät voivat ottaa yhteyttä LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE:en lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: contact.avene@pierre-fabre.com

LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE pidättää itsellään oikeuden välittää mielipiteesi asiakaspalveluosastolleen, jos se katsoo sen aiheelliseksi.

 

6. ARTIKLA – TAKUUT JA VASTUUT

 6.1 VASTUU
 Verkkosivuston käyttö on täysin käyttäjän vastuulla. Käyttäjät sitoutuvat käyttämään verkkosivustoa sen käyttötarkoituksen mukaisesti.
LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE takaa käyttäjille verkkosivuston sujuvan ja miellyttävän käytön ja että verkkosivusto ei loukkaa kolmannen osapuolen omistusoikeuksia ja että verkkosivusto on alkuperäinen. LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE takaa, että verkkosivusto noudattaa voimassa olevia säädöksiä ja verkkosivustoja koskevia alan standardeja.
 
Käyttäjät sitoutuvat joko vapaaehtoisesti tai tahattomasti olemaan tuomatta verkkosivujen toimintaa häiritseviä viruksia, vikoja tai muita tiedostoja, joista he ovat yksin vastuussa.
LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE voi ryhtyä oikeudellisiin toimiin epärehellisiä käyttäjiä vastaan.
Käyttäjä vakuuttaa ja takaa, että hän on täysin tietoinen internetin ominaisuuksista ja rajoituksista ja erityisesti siitä, että tiedonsiirto internetissä riippuu suhteellisesta teknisestä luotettavuudesta, sillä tieto liikkuu monimuotoisissa verkoissa, joilla on erilaiset ominaisuudet ja tekniset valmiudet ja joihin pääsy saattaa häiriintyä tai olla mahdotonta tiettyinä aikoina.
 
LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE ei ole vastuussa mistään vahingosta, joka aiheutuu siitä, että käyttäjä on yhteydessä verkkosivustoon tai käyttää verkkosivustoa.
LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE ei ole vastuussa virheistä, laiminlyönneistä, viruksista tai seurauksista, joita voi tulla palveluiden, tietojen ja verkkosivuston väärinkäytöstä. LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE:a sitoo ainoastaan yksinkertainen velvoite.
 
LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE, LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE/PFDC:n johtajat tai työntekijät eivät ole vastuussa:
– Mistään vahingoista, jotka johtuvat verkkosivustolle siirtymisestä, pääsystä tai käytöstä. – Vahingoista, jotka johtuvat suoraan tai välillisesti verkkosivuston käyttämisestä tai siellä saatavilla olevien palvelujen käytöstä. – Verkkosivuston käytöstä johtuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista, erityisesti kaikki toiminnalliset, taloudelliset tai kaupalliset menetykset tai verkkosivuston tai tietojärjestelmien tietojen menetykset, vaikka LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE olisi tietoinen tällaisten vahinkojen mahdollisuudesta.
 
LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE ei ole missään tapauksessa vastuussa tähän palveluun liittyvistä tietojen/palvelujen menetyksistä tai vahingoista. Verkkosivuston tarjoamaa tietoa tai palvelua ei voida tulkita minkäänlaiseksi takuuksi.
Jos sovellettavat lakisääteiset tai hallinnolliset määräykset eivät muuta määrää, LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE ei ole vastuussa mistään vahingoista, erityisesti mutta ei rajoitetusti, liikevoittojen, asiakkaiden, tietojen tai aineettoman omaisuuden menetyksestä, jotka voivat aiheutua verkkosivuston käytöstä tai kyvyttömyydestä käyttää verkkosivustoa, tai yleisemmin mistään tapahtumasta, joka liittyy verkkosivustoon ja/tai mihin tahansa kolmannen osapuolen sivustoon.
 
6.2. VERKKOSIVUSTON PÄIVITYKSET TAI KÄYTTÖKATKOKSET
LABORATORES DERMATOLOGIQUES AVÈNE pyrkii pitämään verkkosivuston käytettävissä seitsemänä päivänä viikossa ja 24 tuntia vuorokaudessa, mutta ei ole siihen velvollinen. LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE voi keskeyttää pääsyn verkkosivustolle erityisesti huolto- ja päivitystöiden vuoksi. LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE ei ole millään tavoin vastuussa mistään näistä keskeytyksistä ja seurauksista, joita niistä voi aiheutua käyttäjälle tai kolmannelle osapuolelle.
LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE pidättää oikeuden muuttaa tai poistaa verkkosivuston ilman ennakkoilmoitusta ja ilman minkäänlaista vastuuta. Verkkosivuston poistaminen tai muuttaminen ei voi millään tavoin oikeuttaa käyttäjiä erityiseen korvaukseen tai vahingonkorvausten ja etujen jakamiseen.
 
6.3. TAKUUT
Käyttäjät hyväksyvät nimenomaisesti, että:
• käyttävät verkkosivustoa ja palvelua omalla vastuullaan. LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE ei anna mitään nimenomaisia tai epäsuoria takuita palvelun laadusta ja yhteensopivuudesta tiettyyn käyttöön tai siitä, että käyttäjät eivät rikkoisi palvelun käyttöä koskevia sääntöjä (tämä luettelo ei ole tyhjentävä).
 
• LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE ei takaa, että verkkosivusto ja/tai palvelut vastaavat käyttäjien odotuksia; että ne ovat keskeytymättömiä, tarkoituksenmukaisia, turvallisia tai virheettömiä; että palveluiden käytöstä saatavat tulokset ovat tarkkoja ja luotettavia; että kaikkien palveluiden, tietojen tai muun palvelusta saadun materiaalin laatu vastaa heidän odotuksiaan tai että käytetyn ohjelmiston mahdolliset puutteet korjataan.
 
• Palvelun käytön aikana ladattu tai muulla tavoin hankittu materiaali on käyttäjän omalla vastuulla. Käyttäjät ovat yksin vastuussa kaikista tietokoneelleen aiheutuvista vahingoista tai tietojen menetyksistä, jotka johtuvat tämän materiaalin lataamisesta.

 
7. ARTIKLA – OMISTUSOIKEUDET

Jollei toisin määrätä, kaikki verkkosivustolla esiintyvät elementit (mukaan lukien erityisesti teksti, tiedot, tietokannat, grafiikka, logot, tuotemerkit, nimet, animaatiot, kuvat, videot, äänet, ohjelmistot ja kaikki muut elementit) (jäljempänä ”elementit”) ovat PFDC:n ja LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE:n ja/tai lisenssin myöntäneiden kolmansien osapuolten yksinomaista omaisuutta, ja ne kuuluvat Ranskan ja kansainvälisen tekijänoikeuslainsäädännön ja laajemmin teollis- ja tekijänoikeuksien piiriin.
 
Näitä elementtejä suojaavat tekijänoikeudet, tavaramerkit, patentit, tietokantaoikeudet, liikesalaisuudet ja/tai kaikki muut omistusoikeudet.
Kaikki oikeudet jäljentämiseen, esittämiseen ja julkiseen levitykseen pidätetään, mukaan lukien visuaaliset, valokuvalliset, ikonografiset sekä muut esitykset. Verkkosivuston tai sen osan jäljentäminen missä tahansa sähköisessä muodossa on ehdottomasti kielletty ilman kustannusjohtajan nimenomaista lupaa.
 
Verkkosivustolla käytetyt tuotemerkit ja logot on rekisteröity, ja niiden jäljentäminen rikkoisi sääntöjä. Kaikki käyttöoikeudet pidätetään. Teollis- ja tekijänoikeuslain L.122-4 pykälän mukaisesti kaikki esitykset tai jäljennökset, joita ei ole nimenomaisesti sallittu kokonaan tai osittain ja millään tavalla, ovat laittomia ja niistä rangaistaan teollis- ja tekijänoikeuslain L.335-2 pykälän ja sitä seuraavien pykälien mukaisesti.
 
Käyttäjällä ei ole oikeutta myydä, kopioida, vuokrata, markkinoida, siirtää, luovuttaa tai muutoin edelleen luovuttaa, muokata, mukauttaa verkkosivustoa, sulauttaa sitä kokonaan tai osittain toiseen ohjelmistoon, kääntää sitä, purkaa sitä tai luoda mitään ohjelmistoa tai mitään verkkosivustosta johdettuja toimintoja ilman kustannusjohtajan nimenomaista kirjallista lupaa. 
 
LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE myöntää käyttäjälle ilmaisen, ei-yksinoikeudellisen, ei-siirrettävissä olevan, henkilökohtaisen, vain hänen yksityiseen käyttöönsä rajoitetun lisenssin verkkosivuston ja sen osien käyttämiseen ja katseluun. Tämä oikeus myönnetään yksinomaan henkilökohtaiseen, yksityiseen ja ei-kaupalliseen käyttöön, ja sen edellytyksenä on, että kaikki jäljentämistä ja omistusoikeuksia koskevat ilmoitukset säilytetään. Käyttäjältä on kielletty kopioimasta ja/tai jäljentämästä elementtejä tai niiden osia millä tahansa keinoin ja millä tahansa olemassa olevalla tai tulevalla välineellä, kääntämästä elementtejä mille tahansa muulle kielelle tai mukauttamasta elementtejä.
 
Elementtien muu käyttö on ehdottomasti kielletty, ja se on omistusoikeuslain säännösten vastaista.

 
8. ARTIKLA – HENKILÖTIEDOT

LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE kehottaa käyttäjiä tutustumaan seuraaviin tietoihin, jos he haluavat lisätietoja verkkosivuston henkilötietojen suojauspolitiikasta: https://www.eau-thermale-avene.fi/tietosuojakaeytaentoe

 
9. ARTIKLA – HYPERLINKIT

Käyttäjälle ilmoitetaan, että LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE voi tarjota linkkejä verkkosivustoille ja/tai sovelluksiin, jotka kuuluvat tai eivät kuulu Pierre Fabre -konserniin. Nämä verkkosivustot ja/tai sovellukset ovat verkkosivustosta riippumattomia.
LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE ei muokkaa tai valvo näiden verkkosivustojen lähteitä ja sisältöä tai niiden linkkejä muille verkkosivustoille ja/tai sovelluksiin.
Linkit näille verkkosivustoille ja/tai sovelluksiin eivät millään tavoin merkitse LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE:n hyväksyntää, vahvistusta tai sitoutumista näiden verkkosivustojen ja/tai sovellusten sisältöön ja vielä vähemmän niiden mahdolliseen käyttöön.
Näin ollen LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE ei ole vastuussa näiden verkkosivustojen sisällöstä, tuotteista, palveluista, mainonnasta, evästeistä tai muista elementeistä eikä myöskään mistään vahingoista tai menetyksistä, todistetuista tai väitetyistä, jotka ovat seurausta tai liittyvät näillä verkkosivustoilla ja/tai sovelluksissa saatavilla olevien tietojen, palvelujen tai tietojen käyttöön.
 
Hyperlinkkejä voidaan luoda vain LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE:n etukäteen antamalla kirjallisella luvalla. Kaikki lupahakemukset on lähetettävä seuraavaan osoitteeseen: contact.avene@pierre-fabre.com

 
10. ARTIKLA – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ

 Saadaksesi lisätietoja evästeiden käytöstä verkkosivustolla LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE kehottaa käyttäjiä tutustumaan evästetaulukkoon, joka on saatavilla osoitteessa https://www.eau-thermale-avene.fi/tietosuojakaeytaentoe

 

11. ARTIKLA – PÄTEMÄTTÖMYYS JA OSITTAINEN MITÄTÖINTI

Jos jokin käyttöehtojen määräyksistä on mitätön lainsäädännön tai määräysten muutoksen tai tuomioistuimen päätöksen vuoksi, tämä ei vaikuta millään tavoin käyttöehtojen muiden määräysten pätevyyteen ja noudattamiseen.
Jos jompikumpi osapuoli ei vetoa johonkin käyttöehtojen määräykseen, se ei voi vedota samaan määräykseen myöhemmin.

 

12. ARTIKLA – ERILAISET SÄÄNNÖKSET

Siltä osin kuin jokin käyttöehtojen säännös menettäisi pätevyytensä tai jos se sisältäisi aukon, kyseinen säännös korvataan lakisääteisen tulkinnan kannalta lähinnä olevalla määräyksellä.
Käyttäjät ilmoittavat ja tunnustavat lukeneensa käyttöehdot, ja verkkosivuston käyttäminen merkitsee, että käyttäjät hyväksyvät kaikki käyttöehdot täysin ja ehdoitta.
Jos käyttäjällä on kysyttävää käyttöehdoista tai käyttäjällä on mitä tahansa verkkosivustoa tai käyttäjätiliä koskevia kysymyksiä tai huomautuksia, hän voi lähettää sähköpostia osoitteeseen: contact.avene@pierre-fabre.com

 

13. ARTIKLA – KÄYTTÖEHTOJEN MUUTOKSET

LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE voi muuttaa käyttöehtoja milloin tahansa. Käyttäjille ilmoitetaan näistä muutoksista. Verkkosivuston käyttäminen muutoksesta ilmoittamisen jälkeen merkitsee käyttöehtojen hyväksymistä. Sovellettavat käyttöehdot ovat tällöin ne, jotka ovat voimassa verkkosivustolla sinä päivänä, jolloin käyttäjä käyttää sitä. Jos käyttäjä on eri mieltä käyttöehtojen muutoksista, käyttäjä sitoutuu olemaan käyttämättä verkkosivustoa. 
Jos käyttöehtoja käännetään, vain ranskankielinen versio on voimassa ja sovellettavissa.

14. ARTIKLA – SOVELLETTAVA LAKI JA TOIMIVALTAISET TUOMIOISTUIMET

Näihin käyttöehtoihin sovelletaan Ranskan lakia.
Kaikki näihin käyttöehtoihin liittyvät riidat käsitellään sovittelussa ennen oikeudellisia tai mielivaltaisia toimia. Jos sovittelu epäonnistuu, riita viedään toimivaltaiseen ranskalaiseen tuomioistuimeen.

Palaa alkuun