Vaikuta ihon ikääntymisen perimmäisiin syihin kiihdyttämällä solujen uusiutumista.

Vaikuta ihon ikääntymisen perimmäisiin syihin kiihdyttämällä solujen uusiutumista.

Hyaluron Activ B3

Vaikuta ihon ikääntymisen perimmäisiin syihin kiihdyttämällä solujen uusiutumista.

Eau Thermale Avènen dermatologinen laboratorio on kehittänyt vuonna 2022 innovatiivisen lähestymistavan, joka mullistaa ikääntymisen merkkien torjunnan. Innovaatiomme vaikuttaa suoraan ihon ikääntymisen syihin sen sijaan, että vain korjaisi ikääntymisen merkkejä. 
Kuuden vuoden tutkimustyön jälkeen olemme kehittäneet sarjan ihonhoitotuotteita, joiden vaikutus kohdistuu vanheneviin soluihin – eli soluihin, joiden hajoaminen stimuloi myös niiden ympärillä tapahtuvaa ikääntymisprosessia. 
Uusi Hyaluron Activ B3 -sarja tehostaa solujen uusiutumista ja tuottaa kestäviä tuloksia. Koostumuksessa on käytetty kahta pitkävaikutteisuutta edistävää aktiivista ainesosaa: niasiiniamidia ja hyaluronihappoa.

HOITOMME

Vaikuttaa ihon ikääntymisen syihin ja edistää solujen uusiutumista

HYALURON ACTIV B3

UUDISTAVA PÄIVÄVOIDE

Hyaluron Activ B3 Cellular Regeneration Cream

  • Sisältää runsaasti hyaluronihappoa ja niasiiniamidia
  • Tasoittaa ja korjaa juonteita 
  • Erinomainen voide meikin alle 

Samettisen pehmeä ja miellyttävä voide silottaa ihoa ja tekee siitä välittömästi hehkeän. Voide sisältää niasiiniamidia ja vaikuttaa siten ihon ikääntymisen perimmäiseen syyhyn pidentäen solujen elinkaarta*.

Innovatiivisuus piilee myös tuotteen ekologisessa suunnittelussa: lasipurkki on uudelleentäytettävä ja kierrätettävä. 
*in vitro -testi niasiiniamidilla.

Uudistaa ihon
UUDISTAVA PÄIVÄVOIDE
title

TODISTETTU TEHOKKUUS

Ihonhoitorutiinini, pelastajani!

97 %

Kiinteämpi iho¹

92 %

Luonnollista alkuperää olevat ainesosat

15 päivää

ihon uusiutumiseen²

HYALURON ACTIV B3

UUDISTAVA SEERUMI

Hyaluron Activ B3 - kiinteyttävä tiivistetty seerumi

  • Hyaluronihappo- ja niasiiniamiditiiviste
  • Kiinteyttävä vaikutus ihoon 15 päivän kuluttua*.

Erittäin hyvin siedetty ja tehokas koostumus, jossa on vain kahdeksan ainesosaa. Ainesosista 99,5 % on aktiivisia ainesosia. Tämän ansiosta tuotetta voi käyttää jopa herkillä ihoalueilla, kuten silmänympärysiholla.

Raikkaan ja kevyen koostumuksen ansiosta tuote imeytyy välittömästi tehden ihosta näkyvästi kiinteämmän ja täyteläisemmän.
*In vitro -testi niasiiniamidilla

Täyteläisempi iho
UUDISTAVA SEERUMI

HYALURON ACTIV B3

UUDISTAVA YÖVOIDE

Monivaikutteinen Hyaluron Activ B3 -yövoide

  • Sisältää runsaasti retinaalia (10x aktiivisempi kuin retinoli)
  • Aktivoi kollageenisynteesiä
  • Kiinteyttää ja uudistaa ihoa syvältä

Juuri tämän yövoiteen tarvitset. Hemmotteleva yövoide, jonka miedon tuoksuinen koostumus tuo iholle mukavan tunteen. Kahden viikon kuluttua iho on korjautunut ja kiinteämpi, ja juonteet ovat vähentyneet*

*% tyytyväisyys, 70 käyttäjää.

Korjaa syvältä

UUDISTAVA YÖVOIDE

TESTATTU JA HYVÄKSYTTY

Tämä voide todella heleyttää ihoa! Sen samettinen koostumus on miellyttävä. Voide ei tunnu tahmealta ja sen silottavan vaikutuksen huomaa heti levityksen jälkeen. Käytän sitä yhdessä kiinteyttävän seerumin kanssa, iho tuntuu miellyttävältä koko päivän. Ihoni sietää sitä täydellisesti, mikä on harvinaista tehokkaalle anti-aging-tuotteelle.

Anna, 46 vuotta7.7.2022
Samasta tuotesarjasta

EIKÄ SIINÄ VIELÄ KAIKKI…

Tutustu muihin hoitotuotteisiimme

HYALURON ACTIV B3 Triple correction eye care

HYALURON ACTIV B3 Triple correction e...

Vähentää juonteita - Ehkäisee turvotusta - Ehkäisee tummia silmänalusia

AINUTLAATUINEN YHDISTELMÄ AKTIIVISIA AINESOSIA

Sarjan keskiössä

Pienimolekyylinen hyaluronihappo

av_anti-age_ingredient_acidehyaluronique_baspoids_1-1

Pienet molekyylit imeytyvät ihoon elvyttäen sitä luonnollista alkuperää olevalla hyaluronihapolla, joka auttaa kiinteyttämään ihoa ja silottamaan juonteita

Näytä lisää

Niasiiniamidi

av_ingredient_niacinamide_1x1

Tunnetaan myös B3-vitamiinina. Stimuloi soluja ja pidentää niiden elinikää, jotta iho uudistuu pitkällä aikavälillä. Vähentää juonteita ja ihon pigmentaatiota sekä parantaa ihon kimmoisuutta.

Näytä lisää

Kattava vaikutus ihon rakenteeseen

Vaikuttaa ihon ikääntymisen perussyyhyn: solujen vanhenemiseen

Hyaluron Activ B3 on tieteellinen innovaatio, joka perustuu maailmanlaajuisesti merkittävään havaintoon: solujen vanhenemiseen. Solut ihon ytimessä ovat nuoruuden lähde. Vuosi vuodelta solujen toiminta kuitenkin hidastuu ja ne menettävät uusiutumiskykyään. Tämän seurauksena ne muuttuvat vähemmän aktiivisiksi (eli vanhenevat) ja levittävät tätä ilmiötä ympärilleen. Näin ihon vanheneminen nopeutuu.  

Eau Thermale Avènen dermatologinen laboratorio on vakuuttunut siitä, että avain tehokkaaseen anti-aging-vaikutukseen on yhtä lailla ihon ikääntymisen perussyiden kuin ikääntymisen merkkien hoitaminen. 

Tutkijamme tekivät yhteistyötä anti-aging-asiantuntijan PR Lemaitren kanssa löytääkseen keinon hidastaa solujen vanhenemisprosessia. Yhteistyön tuloksena on tehokas aktiivisten ainesosien yhdistelmä, joka vaikuttaa vanheneviin soluihin syvältä ja stimuloi solujen uudistumista. 
Tämä uusi ihonhoitotuotesarja on kehitetty ilman kiistanalaisia ainesosia. Se koostuu vähintään 90-prosenttisesti luonnollista alkuperää olevista ainesosista. Unohtamatta omaa Terveyslähdevettämme, jonka ansiosta koostumuksessa on herkän ihon kaipaamia rauhoittavia ja pehmentäviä ominaisuuksia. 
 

 

av_xeracalm-ad_page-gamme

Usein kysyttyä

Onko sinulla kysymyksiä tai huolenaiheita? Olemme täällä ihoasi varten

Hyaluron Activ B3 -ihonhoitotuotteet on kehitetty naisille, joiden iholla on ikääntymisen merkkejä. Ne vaikuttavat ikääntymisen syihin tehostamalla solujen uusiutumista, jotta juonteet vähenevät ja ihosta tulee kiinteämpi ja hehkeämpi. Jos huomaat ikääntymisen merkkejä kasvoissasi, Hyaluron Activ B3 -ihonhoitotuotteet ovat sinua varten.

Hyaluron Activ B3 -ihonhoitotuotteet on kehitetty pitäen allergisten reaktioiden riski on mahdollisimman pienenä. Jos allergiasi tai yliherkkyytesi on vakava, suosittelemme kuitenkin Tolérance-sarjan tuotteita tai yliherkälle iholle tarkoitettujen voiteiden käyttöä. Suosittelemme joka tapauksessa kääntymään ihotautilääkärisi puoleen.

Monivaikutteisten yövoiteiden tapaan Hyaluron Activ B3 ei ole rasvainen eikä tuki ihohuokosia , joten voide sopii kaikille ihotyypeille.

1Tutkimukset tutkimuslaitteella kaksi kuukautta soluja uudistavan Hyaluron Activ B3 -voiteen käytön jälkeen, kolme kuluttajaa 41 kuluttajasta
265 käyttäjän itsearvioinnin tulokset, kun
soluja uudistavaa Hyaluron Activ B3 -tuotetta oli käytetty kerran päivässä.

Palaa alkuun