av_anti-age_ingredient_acidehyaluronique_hautpoids_16-9
HYALURONIHAPPO

Ainesosa HYALURONIHAPPO

Ihossa luontaisesti esiintyvä biomimeettinen ainesosa, joka kykenee syväkosteuttamaan ja kiinteyttämään ihoa.

Hyaluronihappo on elimistössä luonnostaan esiintyvä molekyyli. Sillä on kaksi poikkeuksellista ominaisuutta: kosteuttava ja kiinteyttävä vaikutus.

Molekyylipainostaan riippuen hyaluronihappo vetää puoleensa ihossa olevia vesimolekyylejä. Se pystyy sitomaan itseensä tuhat kertaa painonsa verran vettä, minkä ansiosta sillä on tehokas kosteuttava ominaisuus. Ihoon imeytyy vettä, jolloin se on intensiivisesti kosteutettu ja tuntuu miellyttävämmältä.
Hyaluronihapolla on molekyylipainostaan riippuen myös ikääntymisen merkkejä ehkäiseviä ominaisuuksia. Epidermiksen alla oleva dermis koostuu luonnostaan hyaluronihaposta. Mitä enemmän ihossa on sitä, sitä elinvoimaisemmalta ja kiinteämmältä se näyttää. Valitettavasti tämän molekyylin tuotanto vähenee iän myötä. Hyaluronihappo yhdistettynä veteen pystyy täyttämään solujen väliin jääviä tiloja, minkä vuoksi se tunnetaan anti-aging-ominaisuuksistaan.

av_tolerance_juliet_3971-1x1

Kosteuttava hyaluronihappo

Tärkeä ainesosa luonnollisesti ja intensiivisesti kosteutetun ihon saavuttamiseksi

Kehomme koostuu 60-prosenttisesti vedestä. Vesi kiertää veressä ennen kuin se haihtuu orvaskeden kautta. Juuri tämä vesi tekee ihosta kimmoisan. Kun ihosta puuttuu kosteutta, siitä tulee kuiva, ryppyinen ja epämiellyttävä. Ratkaisu tähän on hyaluronihappo. Tämä puhdas ja luonnollinen molekyyli varmistaa veden pysymisen elimistössämme, kosteuttaa sitä päivittäin, palauttaa ihon kimmoisuuden ja vahvistaa sen läpäisyestettä. 
Käytämme Avène Terveyslähdevesi -tuotteissamme luonnollista hyaluronihappoa, joka on erittäin puhdasta ja jolla on suuri molekyylipaino. Se muodostaa orvaskeden pinnalle luonnollisen esteen kaltaisen suojakalvon, joka sitoo vettä ja estää sitä haihtumasta orvaskeden läpi. Tämä hyaluronihapon muoto suojaa ihoa luonnollisesti ulkoisilta haittatekijöiltä ja kosteuttaa samalla pitkäkestoisesti.

Kun käytät hyaluronihappoa sisältäviä ihonhoitotuotteita ja voiteita säännöllisesti, ihosi pysyy pitkäkestoisesti kosteutettuna ja saa luonnollisesti takaisin kimmoisuutensa ja pehmeytensä.

Ihomme on älykäs ja osaa huolehtia itsestään. Olemme pystyneet osoittamaan, että ihotyypistä riippumatta ihon ainesosien jäljitteleminen tuottaa maksimaalisen hyödyn: jäljittelevä koostumus kosteuttaa ihoa huomattavasti perinteistä koostumusta tehokkaammin.

Katia Ravard
Samasta tuotesarjasta

Saatat myös pitää näistä

Hyaluronihappo, 100-prosenttisesti luonnollista alkuperää oleva TOLÉRANCE HYDRA-10:n keskeinen ainesosa

Uusi TOLÉRANCE HYDRA-10

Uusi TOLÉRANCE HYDRA-10

Runsaasti säilöntäaineetonta hyaluronihappoa sisältävä kosteusvoide, joka on valmistettu vain 10:stä 100-prosenttisesti luonnollista alkuperää olevasta ainesosasta, takaa 48 tunnin tehokkaan kosteutuksen.

Tutustu
Back to top