Ainesosa

HYALURONIHAPPO

Ihossa luontaisesti esiintyvä mikrobiomiystävällinen ainesosa, joka kykenee syväkosteuttamaan ja kiinteyttämään ihoa.
Hyaluronihappomme on puhdasta ja 100-prosenttisesti luonnollista. Se kosteuttaa ja kiinteyttää tehokkaasti.
Koostumuksesta vastaavat tiimimme käyttävät hyaluronihappoa, joka varmistaa molekyylin maksimaalisen synteesin ihossa ja tehostaa sitä kuusinkertaiseksi. Sen kiinteyttävät ja kosteuttavat ominaisuudet tehostuvat. Hyaluronihappo uutetaan vehnästä orgaanisella käymisprosessilla maitohappobakteerien avulla. Sen uuttaminen ei vaadi orgaanisia liuottimia, säilöntäaineita, sulfaatteja tai hajusteita, joten se on puhdas molekyyli. Luonnollinen hyaluronihappo on keskeinen ainesosa kiinteän ja syväkosteutetun ihon aikaansaamiseksi.
Alkuperä
Kasvipohjainen
Lähde
Euroopan unioni
Patentti
Sisältää patentoituja* ominaisuuksia
av_hyaluronactivb3_ingrid_177-16x9 472x472

Isomolekyylinen hyaluronihappo

Tärkeä ainesosa luonnollisesti ja intensiivisesti kosteutetun ihon saavuttamiseksi

Kehomme koostuu 60-prosenttisesti vedestä. Vesi kiertää veressä ennen kuin haihtuu epidermiksen läpi. Juuri tämä vesi tekee ihosta kimmoisan. Kun ihosta puuttuu kosteutta, siitä tulee kuiva, epämiellyttävän tuntuinen ja sille tulee juonteita. Ratkaisu tähän on hyaluronihappo. Tämä puhdas ja luonnollinen molekyyli varmistaa veden pysymisen elimistössämme, kosteuttaa sitä päivittäin, palauttaa ihon kimmoisuuden ja vahvistaa sen läpäisyestettä. 

Käytämme Avène Terveyslähdevettä sisältävissä tuotteissamme luonnollista hyaluronihappoa, joka on erittäin puhdasta ja jolla on suuri molekyylipaino. Se muodostaa epidermiksen pinnalle luonnollisen esteen kaltaisen suojakalvon, joka sitoo vettä ja estää sitä haihtumasta epidermiksen läpi. Tämä hyaluronihapon muoto suojaa ihoa luonnollisesti ulkoisilta haittatekijöiltä ja kosteuttaa samalla pitkäkestoisesti.

Kun käytät hyaluronihappoa sisältäviä ihonhoitotuotteita ja voiteita säännöllisesti, ihosi pysyy pitkäkestoisesti kosteutettuna ja saa luonnollisesti takaisin kimmoisuutensa ja pehmeytensä.

 

MUUTAMA SANA ASIANTUNTIJALTAMME

Iho on älykäs ja huolehtii itsestään. Olemme osoittaneet, että ihotyypistä riippumatta ihon ainesosien jäljitteleminen tuottaa maksimaalista hyötyä: jäljittelevä koostumus kosteuttaa ihoa huomattavasti perinteistä koostumusta tehokkaammin.

KATIA RAVARD-HELLFEREau Thermale Avènen innovaatioprojektipäällikkö.

UUSI HYALURON ACTIVE B3

Ensimmäiset Avène-kasvohoitotuotteet, jotka vaikuttavat ihon ikääntymisen syihin ja stimuloivat solujen uusiutumista.

Tutustu

UUSI TOLÉRANCE HYDRA-10

Ensimmäiset 100-prosenttisesti luonnollista alkuperää olevat biomimeettiset kosteuttavat ihonhoitotuotteet. Runsaasti hyaluronihappoa ja Avène Terveyslähdevettä sisältävät tuotteet rauhoittavat ja kosteuttavat herkkää tai herkästi reagoivaa ihoa.

Tutustu

Pienimolekyylinen hyaluronihappo

Tärkein ainesosa ihon kiinteyttämiseksi

Suurimolekyylinen hyaluronihappo kosteuttaa ja kiinteyttää ihon pintaa. Pienimolekyylinen hyaluronihappo (HAF 120) koostuu puolestaan pienemmistä molekyyleistä, joten se pystyy vaikuttamaan syvemmällä ihossa.

Se on täydellisesti yhteensopiva keratinosyyttien reseptorien kanssa ja aktivoi välittömästi hyaluronihapon tuotantosignaalin. Näin iho uudistuu pitkäkestoisesti.

Koostumuksesta vastaavat tiimimme ovat kehittäneet Hyaluron Activ B3 -sarjaan kahden erityyppisen luonnollisen hyaluronihapon synergian, joka vaikuttaa ikääntymisen merkkeihin sekä ihon pinnalla että syvällä ihossa.

av_hyaluronactivb3_ingrid_182-1x1 472x472

MUUTAMA SANA ASIANTUNTIJALTAMME

Pienimolekyylinen hyaluronihappo on aktiivinen kiinteyttävä ainesosa. Se tehostaa ihon hyaluronihapon synteesiä.

Optimaalisen sietokyvyn ja tehokkuuden saavuttamiseksi on suositeltavaa valita hoitojatuotteita, jotka sisältävät runsaasti suuri- ja pienimolekyylistä hyaluronihappoa

TRI ARIADNA ORTIZ BRUGUESIhotautilääkäri

MENE ENTISTÄKIN PIDEMMÄLLE

Suuret ja pienet molekyylit: mitä eroa niillä on?

 

Suurimolekyylinen hyaluronihappo (HPM) ei suuren kokonsa vuoksi pääse tunkeutumaan epidermikseen, joten se vaikuttaa vain ihon pinnalla. Se saa ihon näyttämään täyteläiseltä ja kostetutetulta.

Pienimolekyylinen hyaluronihappo (HAF 120) sen sijaan vaikuttaa syvemmällä. Se on täydellisesti yhteensopiva keratinosyyttien reseptorien kanssa, joten se maksimoi hyaluronihapon synteesin ihossa ja kiinteyttää ihoa.

TUTUSTU MUIHIN AINESOSIIMME

Tuotteidemme ainesosat on valittu huolellisesti niiden tehokkaan vaikutuksen perusteella.

Niasiiniamidi

av_ingredient_niacinamide_1x1 500x500

Vähentää juonteita, ihon pigmentaatiota ja tekee ihosta kimmoisemman.

Näytä lisää

Avène Terveyslähdevesi

AV_EAU-THERMALE_Representation-Eau_png 500x500

Pehmentävä, rauhoittava ja ihoärsytystä ehkäisevä.

Näytä lisää

Aktiivinen Bakuchiol

av_ingredient_sytenol-bakuchiol 500x500

Luonnollista alkuperää oleva aktiivinen anti-aging-ainesosa, joka on yhtä tehokasta kuin retinoli.

*Patenttiyhdistelmä HAF 120 + RAL: WO2005/082327 a1 – kosmeettisessa ja lääketieteellisessä dermatologiassa hyödylliset natriumhyaluronaattifragmentteja ja retinolia yhdistävät topikaaliset koostumukset

Palaa alkuun