Ainesosa

Niasiiniamidi

Tulevaisuuden aktiivinen anti-aging-ainesosa
Niasiiniamidi on voimakas antioksidantti. Sillä on ratkaiseva vaikutus solujen vanhenemisen suhteen. Tutustu tarkemmin tulevaisuuden anti-aging-ainesosaan.
Niasiiniamidia kutsutaan myös B3-vitamiiniksi, ja sitä esiintyy luontaisesti elimistössä. Sitä on myös joissakin elintarvikkeissa (lihassa, kalassa ja viljoissa). Tämä verenkierron kuljettama molekyyli auttaa kehoamme tuottamaan energiaa ja korjaamaan DNA:ta. Keho varastoi sitä kuitenkin hyvin vähän, ja iän myötä sen tehokkuus heikkenee. Niasiiniamidilla on tehokkaita antioksidanttisia ja suojaavia ominaisuuksia. Tutkimusten mukaan se onkin tulevaisuuden aktiivinen anti-aging-ainesosa, johon katseet kääntyvät hyaluronihapon ja C-vitamiinin sijaan.
Alkuperä
Synteettinen
Lähde
Euroopan unioni

Ainesosan kuvaus

Niasiiniamidia ja Avène Terveyslähdevettä

av_ingredient_niacinamide_1x1 472x472

6 % konsentraatti

Koostumuksesta vastaavat tiimimme ovat kehittäneet Hyaluron Activ B3 -sarjan niasiiniamidia sisältäviä ihonhoitotiivisteitä. Tämä tuottaa tehokkaan vaikutuksen solujen vanhenemista ja siten ihon ikääntymistä vastaan.
av_hyaluronactivb3_ingrid_173-1x1 472x472

Antioksidanttinen vaikutus

Antioksidanttisen vaikutuksensa ansiosta se auttaa korjaamaan UV-säteilyn aiheuttamia vaurioita iholla ja hidastaa vapaiden radikaalien aiheuttamaa solujen hapettumista. Se auttaa hillitsemään ihon oksidatiivista stressiä, joka on tärkein tekijä ikääntymisen merkkien ilmaantumisessa.
av_hyaluronactivb3_ingrid_086-1x1 472x472

Pidentää solujen elinkaarta

Kun ihosolujen elinkaari pitenee yli 50 prosenttia, juonteet vähenevät näkyvästi ja ihosta tulee kimmoisampi.

Niasiiniamidi on johtava aktiivinen anti-aging-ainesosa. Tämä erittäin tehokas molekyyli ehkäisee solujen vanhenemista ja auttaa vähentämään ikääntymisen merkkejä. Kehittämistämme ihonhoitotuotteista, se sopii myös herkälle iholle.

TRI ARIADNA ORTIZ BRUGUESIhotautilääkäri
av_hyaluron-activ-b3_range_1_post_3282770153101_3282770153217_3282770153125_3282770153170_328277_H_16-9 472x472

Tehokas anti-aging-kompleksi uudessa aktiivisessa Hyaluron Activ B3 -ainesosassamme

Tuotekehitystiimimme ovat kehittäneet kahden aktiivisen ainesosan synergian, joka hidastaa solujen ikääntymisprosessia ja sen vaikutuksia ihoon. Kun niasiiniamidi (6 % pitoisuus) yhdistetään luonnollista alkuperää olevien puhtaiden suuri- ja pienimolekyylisten hyaluronihappojen kanssa, saadaan aikaan optimaalisesti kosteuttava ainutlaatuinen yhdistelmä, joka vaikuttaa suoraan ihon ikääntymisen perussyyhyn.

Ehkäise ihon ikääntymistä

IHON OMA KIELI

Tutustu asiantuntijoiden käyttämiin termeihin

Ihosolujen luonnollinen ikääntymisprosessi. Ajan mittaan solut menettävät uusiutumiskykyään; uusiutumista edistävät tekijät poistuvat niistä ja ne vanhenevat. Tämä ilmiö leviää vanhenevista soluista ympäröiviin soluihin. Näin ihon vanheneminen nopeutuu.

Nuori solu, jonka vanheneminen hidastuu ja elinkaari pitenee niasiiniamidin käytön jälkeen.

LUE LISÄÄ

Niasiiniamidi vai hyaluronihappo: Mikä on paras aktiivinen anti-aging-ainesosa?

 

Hyaluronihappo

Suuri- tai pienimolekyylinen hyaluronihappo kosteuttaa ihoa tehden siitä täyteläisemmän. Hyaluronihappo auttaa torjumaan ihon ikääntymisen merkkejä silottamalla juonteita ja torjumalla ihon veltostumista.

Niasiiniamidi

Niasiiniamidi vaikuttaa ihon ikääntymisen syyhyn. Se suojaa soluja, pidentää niiden elinikää ja hidastaa niiden vanhenemista. Kun nämä kaksi aktiivista ainesosaa yhdistetään, saadaan optimaalinen anti-aging-vaikutus.
 

TUTUSTU MUIHIN AINESOSIIMME

Tuotteidemme ainesosat on valittu huolellisesti niiden tehokkaiden vaikutusten perusteella.

Hyaluronihappo

av_ingredients_acide-hyaluronique_1x1 260x260

Ihossa luontaisesti esiintyvä mikrobiomiystävällinen ainesosa, joka kykenee syväkosteuttamaan ja kiinteyttämään ihoa.

Näytä lisää

Avène Terveyslähdevesi

AV_EAU-THERMALE_Representation-Eau_png 500x500

Ainutlaatuisen mineraalisen ja orgaanisen koostumuksensa ansiosta sillä on ihoa pehmentäviä, rauhoittavia ja elvyttäviä ominaisuuksia.

Näytä lisää

Aktiivinen Bakuchiol

av_ingredient_sytenol-bakuchiol 500x500

Luonnollista alkuperää oleva aktiivinen anti-aging-ainesosa, joka on yhtä tehokasta kuin retinoli.

Palaa alkuun