Dermatologiset hoidot, jotka tarjoavat parhaan mahdollisen siedettävyyden kaikille herkille, reaktiivisille, yliherkille tai allergisille ihotyypeille.

Tolérance

Dermatologiset hoidot, jotka tarjoavat parhaan mahdollisen siedettävyyden kaikille herkille, reaktiivisille, yliherkille tai allergisille ihotyypeille.

Reaktiivinen iho on arvaamaton, sillä se reagoi kaikkeen, jopa kaikkein yllättävimpiinkin asioihin. Ihon herkkyyttä on useita eri tyyppejä: vakavassa yliherkkyydessä yliherkkyys koetaan merkittävänä rajoitteena. Lievemmissä tapauksissa tämä herkkyys tarkoittaa yksinkertaisesti ihon hoitamista lisäämällä kosteutusta, mukavuutta ja suojaa.

Onneksi on olemassa keinoja, joilla voit huolehtia ihostasi ja saavuttaa jonkinlaisen mielenrauhan!

av_tolerance_natsuko_295-2-1x1

TOLÉRANCE HYDRA-10

Ihosi tietää, mitä se tarvitsee pitkäkestoiseen kosteutukseen. Asiantuntijamme ovat jäljitelleet sen koostumusta luodakseen TOLERANCE HYDRA-10:n. Ensimmäinen 100 % luonnollista alkuperää oleva biomimeettinen kosteusvoide, joka sisältää runsaasti hyaluronihappoa ja Avène Terveyslähdevettä täydentämään ihoasi.

Kärsiikö ihosi kosteudenpuutteesta? TOLERANCE HYDRA-10 -kosteusvoidesarja on tehty sinua varten!  

Meidän biomimeettinen koostumuksemme koostuu vain 10 ainesosasta, jotka ovat 100 % luonnollista alkuperää ja joita on jo ihossasi sen koostumuksen jäljittelemiseksi. 
TOLERANCE HYDRA-10 on täydellisessä sopusoinnussa ihosi kanssa, säilyttää sen mikrobiomin ja tarjoaa 48 tunnin ajan tehokasta kosteutusta.

Sen tärkein luonnollinen ainesosa: hyaluronihappo. Se pystyy pidättämään 1000 kertaa painonsa verran vettä.

 

TOLÉRANCE HYDRA-10

VERTAILU

TOLERANCE HYDRA-10 Cream

Ihanteellinen kuivalle tai erittäin kuivalle herkälle iholle pitkäkestoiseen kosteutukseen

  • Kosteuttaa ihoa tehokkaasti 48 tunnin ajan
  • Säilyttää mikrobiomin
  • 100 % luonnollista alkuperää
  • 0 % säilöntäaineita

Kosteuttaa ihoa

VERTAILU
KOSTEUTUSTA, JOTA IHOSI ON ODOTTANUT

Pelastava ihonhoitorutiini!

48 tuntiatehokasta kosteutusta
100 %luonnollista alkuperää olevia ainesosia
0 %Sterile Cosmetics® -säilöntäaineet

Tunnetko biomimeettisen voiteen hyödyt?

Iho tietää, mikä on sille hyväksi, se osaa suojata itseään luonnollisen suojakerroksensa ansiosta ja tietää, mitä se tarvitsee pysyäkseen kosteutettuna. Siksi se on luonnollisesti paras innoituksen lähde täydellisten kosteusvoiteiden suunnittelussa.

TOLERANCE HYDRA-10 -kosteusvoiteet ovat saaneet innoituksensa suoraan ihon koostumuksesta, säilyttävät ihon mikrobiomin ja niillä on erittäin hyvä siedettävyys.

LISÄTIETOJA BIOMIMEETIIKASTA
av_tolerance_natsuko_199-1x1 475x475

av_tolerance hydra-10_logo cosmetique sterile_2022

STERILE COSMETICS®

Tehokkuuden ja turvallisuuden tae

Herkän ihon korkeiden turvallisuusvaatimusten täyttämiseksi Pierre Fabre Laboratories on mullistanut dermokosmetiikan luomalla ainutlaatuisen prosessin: Sterile Cosmetics®. Tämä teknologinen saavutus tarkoittaa sitä, että säilöntäaineita ei enää tarvita. Vähän ainesosia sisältävä koostumus, tuotteiden steriilinen käsittely koko valmistusprosessin ajan ja täysin ilmatiiviisti suljetut pakkaukset takaavat tuotteidemme puhtauden, turvallisuuden ja tehokkuuden.

Tolerance HYDRA-10 ja Tolerance CONTROL -sarjat hyötyvät tästä teknologisesta osaamisesta ja takaavat korkeimman mahdollisen turvallisuuden ja siedettävyyden herkkälle iholle!

TUTUSTU

KLIINISESTI TODISTETTU TEHOKKUUS

Pelastava ihonhoitorutiini!

30 sekuntia¹Ihon rauhoittumiseen kuluva aika
-90 %²pistely
-70 %²ihon herkkyys

AINUTLAATUINEN YHDISTELMÄ AKTIIVISIA AINESOSIA

Valikoimamme keskiössä

Hyaluronihappo

Hyaluronihappo

pystyy pidättämään 1000 kertaa painonsa verran vettä.

Avène Terveyslähdevesi

AV_EAU-THERMALE_Representation-Eau_png 500x500

Pehmentävä, rauhoittava ja ihoärsytystä ehkäisevä.

Näytä lisää
av_tolerance_control_visuel_mannequins_2021

Tolérance CONTROL

Dermatologinen ihonhoitovalikoima yliherkkien ja allergiaan taipuvaisten ihotyyppien reaktiivisuuden hallintaan.

Joillakin naisilla on yliherkkä iho: se reagoi kaikkeen ja koko ajan! Nämä arvaamattomat ihoreaktiot voivat käydä todellisiksi rasitteiksi jokapäiväisessä elämässä.

Kirvely, punoitus ja kiristys ovat ihon epämukavuuden aiheuttamia oireita, jotka johtuvat ärsykkeistä, joihin ihon ei normaalisti pitäisi reagoida. Tätä kutsutaan ihon yliherkkyydeksi. Miten voimme ennustaa näitä ennalta-arvaamattomia reaktioita? 

Laboratoires Dermatologiques Avène on kehittänyt Tolérance CONTROL -sarjan, joka koostuu kahdesta uudesta erittäin innovatiivisesta ihonhoitotuotteesta, jotka rauhoittavat ihoa välittömästi ja vähentävät sen herkkyyttä pitkällä aikavälillä.

Haluatko, että ihon reaktiot eivät enää hallitse sinua?

 

TOLÉRANCE CONTROL

KAIKKEIN HERKIMMÄN IHON PUHDISTUS

Gel Cleanser Lotion

  • Puhdistaa ja poistaa meikin ilman huuhtelua.
  • Ei ärsytä ihoa, ei sisällä hajusteita
  • 99 % luonnollinen

Erittäin pehmeän koostumuksensa ansiosta tämä voide levittyy hyvin iholle. Se sisältää runsaasti Avène Terveyslähdevettä, puhdistaa hellävaraisesti ja on hellävarainen ihon läpäisyesteelle, vähentää ihon ärsytystä sekä kiristävää tunnetta.

 

Ihon puhdistaminen

KAIKKEIN HERKIMMÄN IHON PUHDISTUS

TOLÉRANCE CONTROL

VERTAILU

Restorative Soothing Cream

  • Rauhoittaa ja vähentää ihon herkkyyttä pitkällä aikavälillä
  • Kosteuttaa tehokkaasti ja palauttaa ihon läpäisyesteen
  • 98 % luonnollinen

Onko ihosi yliherkkä? Reagoiko se kaikkeen?
Tolérance CONTROL -voide lievittää välittömästi kirvelyä, kiristystä ja kuumotusta. Voide on testattu allergisella iholla, sillä on erittäin hyvä siedettävyys ja on täysin hajusteeton sekä säilöntäaineeton. Se on ihanteellinen valinta päivittäisten arvaamattomien ihoreaktioiden hallintaan!

 

Rauhoittaa ihoani

VERTAILU

Dermatologinen innovaatio

Yliherkälle iholle suunniteltu aktiivinen ainesosa: DSENSINOSE™

Laboratoires Dermatologiques Avène on ottanut uuden tieteellisen edistysaskeleen kehittämällä kolmannen sukupolven bioteknologisen aktiivisen ainesosan, joka on peräisin Avène Terveyslähdeveden ainutlaatuisesta mikrobistosta (biologinen perintö): D-Sensinose™.

Ensimmäinen äärimmäisen rauhoittava postbioottinen aktiivinen ainesosa, joka vaikuttaa suoraan ihossa oleviin aistineuroneihin ihon yliherkkyyden hallitsemiseksi.

 

av_tolerance control_social_7_post_3282770138801_hd 472x472

Uusi ”älykäs” koostumus

 

Skin Affinity -koostumuksemme jäljittelevät erinomaisesti ihon luonnollista koostumusta ja edistävät orvaskeden toimintaa. Jokainen ainesosa vaikuttaa kohdennetusti, juuri oikealla annoksella ja oikeassa paikassa. Nämä ”uuden sukupolven” koostumukset tarjoavat tehokasta kosteutusta ja palauttavat ihon läpäisyesteen pitkäaikaisesti.

USEIN KYSYTTYÄ

Onko sinulla kysymyksiä tai huolenaiheita? Olemme täällä ihoasi varten

Käyttämällä ihotyypillesi sopivaa tuotetta, joka koostuu ihossa luonnostaan olevista ainesosista, varmistat tehokkaan ja luonnollisen kosteutuksen. Esimerkiksi hyaluronihappo, joka on ihossa luonnostaan esiintyvä vaikuttava ainesosa, on olennainen osa ihon kosteutusta, sillä se sitoo jopa 1000 kertaa painonsa verran vettä. Siksi sitä tulisi suosia ihon luonnollisen kosteuden varmistamiseksi.

Käytä ihotyypillesi sopivia tuotteita saadaksesi pitkäkestoista ja tehokasta kosteutusta. Noudata kosteuttavaa rutiinia: puhdista, kuori, kosteuta ja ravitse ihoasi säännöllisesti, jotta kosteutuksen vaikutus pitenee ajan myötä.
Suosittelemme myös pitämään huolta kehosi nesteytyksestä. Juomalla 1,5 litraa vettä päivässä ja välttämällä liian rasvaisia, makeita tai suolaisia ruokia parannat mahdollisuuksiasi saada pitkäkestoisesti terve ja kosteutettu iho.

Yliherkkä iho ilmenee toistuvina epämiellyttävinä tuntemuksina, kuten kirvelynä, kiristyksenä tai kuumotuksena. Jotkut jopa sanovat, että heidän ihoonsa ”sattuu”. Vaikka nämä tuntemukset eivät ole näkyviä, ne voivat vaikeuttaa jokapäiväistä elämää.
Jos ihosi tuntuu epämukavalta tietämättä sen syytä: punoittaa helposti suihkun jälkeen tai kiristää lämpötilojen vaihtelun vaikutuksesta, sinulla on todennäköisesti yliherkkä iho.

On tärkeää huolehtia ihosta päivittäin oikeilla kosmetiikkatuotteilla. Valitse hellävaraisia tuotteita, joilla on hyvä siedettävyys ja joissa ei ole mahdollisesti ärsyttäviä tai allergisoivia aineita eikä mielellään hajusteita tai säilöntäaineita.
Puhdistukseen ja meikinpoistoon on parempi käyttää tuotteita, joita ei tarvitse huuhdella pois, jotta vältyt juoksevan veden kuivattavalta vaikutukselta. Suosittelemme myös valitsemaan suoraan sormenpäillä levitettäviä tuotteita välttääksesi vanulappujen aiheuttamaa ärsytystä.

Kuten tiedämme, jotkut ihotyypit eivät siedä mitään. Sterile Cosmetics® -teknologian ansiosta pystymme valmistamaan tuotteita ilman säilöntäaineita.
Kaikki Tolérance-tuotteemme on valmistettu ilman hajusteita ja steriilissä ympäristössä. Täysin ilmatiiviisti suljettu pakkaus takaa tuotteiden säilyvyyden ja suojaa tuotteita saastumiselta avaamisen jälkeen. Tuotteet sisältävät vain niiden tehokkuuden kannalta olennaisia ainesosia, jotka on valittu tarkoin, jotta ne olisivat mahdollisimman siedettäviä myös kaikkein herkimmällekin iholle.

1 Käyttäjien tyytyväisyystutkimus, 25 koehenkilöä, 3 kuukautta, 2 käyttökertaa päivässä. 2 Herkkyysasteikko: ihon ärsyyntyvyyden kliinisten ja toiminnallisten merkkien arviointi, 25 koehenkilöä. Tulokset todettu välittömästi Tolérance Control Cream -voiteen levittämisen jälkeen. 3 HI-kinetiikka, 26 koehenkilöä

*liittyy kuivaan ihoon. 

Palaa alkuun