Mitäpä jos akneihosi oireet vähenisivät?
Cleanance

Cleanance

Mitäpä jos akneihosi oireet vähenisivät?

Suhtaudumme aknen hoitamiseen erittäin vakavasti. Cleanance-ihonhoitotuotteet ovat osoitus 30 vuotta kestäneestä sitoutumisestamme akneen taipuvaisille ihotyypeille.

Puhdista, korjaa, tue tai kaunista rasvoittuvaa tai akneen taipuvaista teini-ikäisten tai aikuisten ihoa. Tämä täydellinen valikoima takaa tehokkuuden ja hyvän siedettävyyden joko yksinään tai yhdessä reseptilääkityksen kanssa. Älä anna periksi! Cleanance on paras liittolaisesi taistelussa aknea vastaan!

av_cleanance_gamme_visuel mannequin 1:1 473X473

Cleanance

Ihotautilääkärin suosittelema ihonhoito- ja hygieniasarja, joka vähentää tehokkaasti ja pysyvästi ylimääräistä talia, näppylöitä ja mustapäitä.

Teini-ikäisillä on paljon mielessään aina orastavista ihmissuhteista koulutöiden aiheuttamaan huoliin. Eau Thermale Avènella uskomme, että näppylöiden ja epäpuhtauksien ei pitäisi olla osana huolia.

Cleanance-sarja tarjoaa asiantuntijan luomia ratkaisuja, joiden teho on kliinisesti todistettu 7 päivän kuluttua1, kiillon, epäpuhtauksien ja aknearpien hoitamiseksi.

Cleanancen avulla saat ihosi taas hallintaasi!

CLEANANCE

VERTAILU

Cleanance Comedomed Anti-Blemish Concentrate

 • Vähentää näppylöitä ja mustapäitä jo 7 päivässä¹
 • Rajoittaa uusien epäpuhtauksien ilmaantumista

Cleanance Comedomed on erinomainen tapa torjua näppylöitä ja mustapäitä. Toisin kuin muut epäpuhtauksia ehkäisevät tuotteet, se ei ainoastaan vähennä epäpuhtauksia, vaan vaikuttaa myös niiden juurisyihin rajoittaen niiden uusiutumista. Lopputulos: Näppylöiden noidankehä on katkaistu! 
 

Tutustu sen vaikutuksiin

VERTAILU

TODISTETTU TEHOKKUUS

Pelastava ihonhoitorutiini!

#1

apteekeissa myytävät ja lääkäreiden määräämät aknehoidot²

90 %

uusiutumista ehkäisevä vaikutus³

-45 %

näppylät kahden kuukauden kuluttua⁴

CLEANANCE

VÄLTTÄMÄTÖN TUOTE

Cleansing Gel

 • Uusi koostumus puhdistaa ihon hellävaraisesti
 • Poistaa talin, kiillon ja epäpuhtaudet pitkällä aikavälillä

Kasvojen puhdistus on perusta epäpuhtauksista kärsivän ihon hoidolle! Cleanance Cleansing Gel -puhdistusgeeli puhdistaa ihon ja jättää sen mattapintaiseksi vahingoittamatta sitä. Se poistaa hellävaraisesti epäpuhtaudet, jotka tukkivat huokoset (pöly, saastehiukkaset, meikki). Vähentää ylimääräistä talia, joka aiheuttaa näppylöitä ja jättään ihon kirkkaaksi ja raikkaaksi.
 

Puhdista ihoni

VÄLTTÄMÄTÖN TUOTE

Etsin Cleanance-tuotetta

AINUTLAATUINEN YHDISTELMÄ AKTIIVISIA AINESOSIA

AINUTLAATUINEN YHDISTELMÄ AKTIIVISIA AINESOSIA

Valikoimamme keskiössä

 • Comedoclastin™
  Comedoclastin™Ehkäisee talituppien muuttumista mustapäiksi.
 • Avène Terveyslähdevesi
  Avène TerveyslähdevesiSisältää rauhoittavia ja ärsytystä ehkäiseviä ominaisuuksia.

Dermatologinen innovaatio

Uusi kasvipohjainen näppylöitä ehkäisevä aktiivinen ainesosa: COMEDOCLASTIN™

Pierre Fabre Laboratoriesin yksinoikeudella kehittämä innovaatio, jolla on patentoituja* ominaisuuksia. Comedoclastin™ on peräisin maarianohdakkeen siemenistä. 

Tämä aktiivinen ainesosa tarjoaa ainutlaatuisen ratkaisunlievän ja keskivaikean aknen hoitoon. Se vähentää näppylöitä ja ehkäisee niiden syntymistä sekä uusiutumista vaikuttamalla näppylöiden syntymekanismiin. Se auttaa pitämään näppylät loitolla estämällä talituppien muuttumisen mustapäiksi

 

av_cleanance_page-gamme_2 577x529
AV_Cleanance WOMEN_gamme_visuel mannequin 473x473

Cleanance WOMEN

Cleanancen tehokkuus on suunniteltu aikuisten naisten elämää (ja ihoa) varten.

Useimmiten nuoruusiässä esiintyvät näppylät ja ihon virheet vaikuttavat myös aikuisiin, mutta eri muodossa. Nämä ovat pääasiassa tulehduksellisia näppylöitä, jotka sijaitsevat usein kasvojen alaosassa ja joiden häviäminen kestää jonkin aikaa.  

Aikuisten naisten iho on herkkä, sekaiho tai kuiva ja erityisen altis päivittäisille ärsykkeille. Se voi kiiltää tietyiltä alueilta, ihohuokoset voivat olla laajentuneita ja iho voi olla altis satunnaisille tai pysyville epäpuhtauksille. Näiden epäpuhtauksien kanssa voi olla vaikea elää, sillä ne voivat heikentää itseluottamusta ja muistuttaa ikävästi nuoruusajan iho-ongelmista....

Laboratoriomme ovat käyttäneet asiantuntemustaan luodakseen Cleanance Womenin, uuden, aikuisille naisille suunnatun, epäpuhtauksia ehkäisevän hoitorutiinin. 

 

CLEANANCE WOMEN

HELEYTTÄ LISÄÄVÄ HOITO

Corrective Serum

 • Korjaa ihon virheitä ja supistaa ihohuokosia
 • Raikas, kevyt koostumus tekee ihosta pehmeän ja kimmoisan

Ihosi virheet eivät tarkoita, että olisit naisena vähempiarvoinen. 
Aloita päiväsi Corrective Serum -seerumilla. Tämä helppokäyttöinen korjaava ja ihohuokosia upistava hoitotuote auttaa palauttamaan ihon sileyden ja heleyden ihon. P-Refinyl™:n ja glykolihapon ansiosta tämä hoitotuote supistaa välittömästi ihohuokosia ja kaunistaa ihon pintaa. 
 

Lisää tämä rutiiniini

HELEYTTÄ LISÄÄVÄ HOITO

CLEANANCE WOMEN

ERITTÄIN TEHOKAS HOITOTUOTE

Smoothing Night Cream

 • Vähentää ihon virheitä ja näppylöitä sekä tasoittaa ihon pintaa
 • Hyvin imeytyvä koostumus luo iholle suojaavan pinnan ja pitää ihon kosteutettuna

Ota Smoothing Night Cream -yövoide osaksi iltarutiinejasi ja anna sen vaikuttaa koko yön ajan nukkuessasi rauhallisin mielin. Tämä hoitotuote poistaa tehokkaasti epäpuhtauksia, rauhoittaa ja ravitsee ihoa. Sisältää retinaldehydiä, joka on yli 30 vuoden ajan tunnustettu dermatologiseksi aktiiviseksi ainesosaksi. Se auttaa vähentämään näppyläitä ja aknearpia sekä tekee ihon sävystä tasaisemman ja kauniimman. 
 

Hanki tämä hoitotuote

ERITTÄIN TEHOKAS HOITOTUOTE

CLEANANCE WOMEN

KAUNISTAVA HOITO

Day Emulsion

 • Korjaa ihon virheitä ja tasoittaa ihon sävyä
 • Kevyt ja miellyttävä koostumus tekee ihosta mattapintaisen 

Tämä päivävoide korjaa ihon virheitä ja takaa 24 tunnin kosteutuksen, joten siitä tulee päivittäinen luottotuotteesi. Sunsitive Protection SPF 30 -aurinkosuojayhdistelmä suojaa ihoasi auringon haitallisilta vaikutuksilta ja aknearvilta. Kevyesti sävytetty tuote tasoittaa ihon sävyä luonnollisesti ja peittää kevyesti ihon virheet saaden aikaan välittömän "häivyttävän" vaikutuksen.
 

Lue lisää

KAUNISTAVA HOITO
av_cleanance_page-gamme_3 472x472

Cleanance HYDRA

Valikoima puhdistus- ja hoitotuotteita, jotka palauttavat lääkehoitojen kuivattaman ihon mukavuuden.

Vaikeaan akneen käytettävät hoidot kuivattavat ylimääräisen talin ja poistavat siten näppylöitä. Hoitojen sivuvaikutuksena kasvojen iho saattaa joskus kuivua. Kuivuus on hyvin epämiellyttävää ja voi jatkua tai jopa pahentua hoitojakson aikana, jolloin potilaat saattavat joutua lopettamaan hoidon liian aikaisin.

Eau Thermale Avène on kehittänyt Cleanance HYDRA -sarjan vastatakseen paremmin aknehoitojen odotuksiinsa ja tarjotakseen parempaa mukavuutta koko hoidon ajan. Tuotteet on suunniteltu erityisesti rauhoittamaan ja palauttamaan kuivattavien hoitojen heikentämää ihoa.

 

CLEANANCE HYDRA

RAUHOITTAVA HOITO

Soothing Cream

 • Vähentää ihon kuivuutta ja tekee ihosta miellyttävämmän
 • Hyvin imeytyvä, täyteläinen koostumus

Cleanance HYDRA palauttaa ihosi mukavuuden kolminkertaisen ihoa hoitavan vaikutuksensa ansiosta. Tämä hoito palauttaa läpäisyesteen, rauhoittaa ärsytystä ja vähentää punoitusta, jotta voit jatkaa ihotautilääkärin määräämää hoitoa rauhallisin mielin.

 

Päivittäinen ihon kosteutus

RAUHOITTAVA HOITO

TESTATTU JA HYVÄKSYTTY

Käytän isotretinoiinia aknen hoitoon ja ihoni on erityisen kuiva, joten jätin Cleanance Mat -tuotteen syrjään ja valitsin Cleanance HYDRAn sen sijaan. Tämä voide kosteuttaa ihoa hyvin ja imeytyy syvälle ihon orvasketeen. Suosittelen sitä aamuin ja illoin aknehoitoja käyttäville!

Victoria, 26 vuotta3.5.2019

CLEANANCE HYDRA

HELLÄVARAINEN PUHDISTUS

Soothing Cleansing Cream

 • Puhdistaa hellävaraisesti
 • Vähentää epämukavuutta

Puhdistaminen ärsyttämättä voi olla haasteellista, kun sinulla on akneiho, joka on heikentynyt aknehoitojen vuoksi. Cleanance HYDRA Soothing Cleansing Cream -puhdistusvoide puhdistaa hellävaraisesti, rauhoittaa ja ravitsee ihoa, jota aknehoidot ovat kuivattaneet ja ärsyttäneet. 
 

Poistaa epäpuhtaudet

HELLÄVARAINEN PUHDISTUS

Teini-ikäiset, nuoret aikuiset ja teini-ikäisten vanhemmat: ette ole yksin aknen kanssa. Näppylöiden ei pitäisi vaivat sinua iästäsi riippumatta. Laboratoires Dermatologique Avène on tukenasi. 

”Rauhoittava lahja” on tuotemerkkimme tunnuslause, joka ohjaa toimintaamme kaikessa tutkimustyössä ja sen jatkuvassa innovaatiossa. Näin olemme pystyneet kehittämään ainoan rasvoittuvalle iholle tarkoitetun dermokosmetiikkavalikoiman, joka vastaa täydellisesti kaikkiin aknen vaiheisiin. 

Ja koska olemme täysin tietoisia aknen psykologisista vaikutuksista, keskitymme myös parantamaan paljain silmin näkymättömiä arpia.

Jotta voisit elää rauhallisin mielin, tässä on muutamia kaikenikäisille sopivia arjen vinkkejä!

Vinkki #1 

Kun olet löytänyt ihollesi sopivat tuotteet, tärkeintä on käyttää niitä päivittäin. Johdonmukaisuus on yhtä kuin tehokkuus! Käytä hoitotuotetta joka päivä ihon puhdistuksen jälkeen. Tehokkuus tarkoittaa myös yksinkertaisuutta! Älä käytä liian monia tuotteita. Pidä rutiinisi yksinkertaisena, niin tulokset ovat vieläkin parempia. 

 

av_cleanance_page-gamme_4 16:9 473 × 284
av_cleanance_page-gamme_6 473x284

Vinkki #2

Voit käyttää meikkiä näppylöiden kanssa, kunhan käytät meikkiä, joka ei tuki ihohuokosia ja poistat meikkisi joka ilta! Pienellä ehostuksella on monia etuja. Ensinnäkin voit peittää ihon virheitä, mikä lisää mielenrauhaasi. Toiseksi, kun käytät meikkiä, on paljon epätodennäköisempää, että koskettelet näppylöitäsi! 

 

Vinkki #3

Ei ole mikään salaisuus, että mielenrauha on tärkeää hyvinvoinnillesi. Liikunta voi auttaa sinua voimaan paremmin!   Liikunta parantaa terveyttäsi, auttaa sinua nukkumaan paremmin, puhdistaa kehoa ja vähentää stressiä. Kaikki nämä asiat parantavat ihon laatua!

 

av_cleanance_page-gamme_5 473x266

USEIN KYSYTTYÄ

Onko sinulla kysymyksiä tai huolenaiheita? Olemme täällä tukenasi

Tämä on joskus totta, erityisesti hormonaalisen teini-iän aknen kohdalla. Toisaalta on mahdollista, että akne jatkuu aikuisikään asti. Tässä tapauksessa se koskee pääasiassa naisia. Hormonaaliset muutokset (esim. raskaus) aiheuttavat aknen puhkeamista, samoin kuin UV-säteily, pöly ja ilmansaasteet, jotka kaikki voivat vaikuttaa aknen syntymiseen. On tärkeää reagoida nopeasti eikä epäröidä kääntyä terveydenhuollon ammattilaisen puoleen.

Aknearpien kohdalla ennaltaehkäisy on hoitokeinoja tärkeämpää. Aknearvista eroon pääseminen on pitkä ja kallis prosessi, johon kuuluu laserhoitoja, kemiallisia kuorintoja, mikrohiontaa... Siksi paras hoito on hyvin mukautettu ja tehokas ihonpuhdistusrutiini. Mitä vähemmän näppylöitä on, sitä vähemmän arpia!
Onneksi on olemassa kaksivaiheisia ihonhoitotuotteita, jotka vähentävät näppylöitä, ihon hyperpigmentaatiota ja vaalentavat haaleita arpia, kuten Cleanance WOMEN Smoothing Night Cream.

Kasvomaskin käyttäminen voi tukahduttaa ihon, jolloin se voi olla alttiimpi oireiden puhkeamiselle.
Vinkkimme: Hygienia on tärkeää sekä aamulla että illalla. Kosteuta ihoa rasvoittuvalle tai akneiholle tarkoitetuilla tuotteilla, jotka kosteuttavat ihoa ja vähentävät samalla ihon epäpuhtauksia ja rajoittavat niiden uusiutumista. Käytä puhdasta maskia joka päivä, sillä kosmetiikka ja voiteet voivat kertyä maskiin, mikä ärsyttää entistä enemmän ihoa ja tukkii ihohuokosia.

1Sieto- ja tehokkuustutkimus ihotautilääkäreiden valvonnassa, 51 koehenkilöä, Cleanance Comedomed -tuotteen käyttö kahdesti päivässä 56 päivän ajan. 2Comedomed 30 ml – #1 apteekkien tali-ihottumaa ehkäisevien tuotteiden markkinoilla IQVIA Pharmatrend PharmaOne – Markkinat 83A, tali-ihottumaa ehkäisevät tuotteet Ranskan apteekeissa – lokakuu 2019 – arvo. Comedomed 30 ml – #1 apteekeissa, lääkärien määräämillä tali-ihottumaa ehkäisevien tuotteiden markkinoilla. IQVIA-Xponent PharmaOne – Ranskassa, apteekeissa – kuukausi: Marraskuu 2019 – arvo – markkinoiden laajuus: tali-ihottumaa ehkäisevät tuotteet (luokka 83A). 3Kansainvälinen kliininen havainnointitutkimus, 90 %:lla potilaista ei ollut aknen uusiutumista T6-kuukauden kuluttua (GEA-protokollan määritelmän mukaan uusiutuminen ≥3, mikä edellyttää suun kautta otettavan tai paikallisen lääkehoidon aloittamista), 48 koehenkilöä, 2 Cleanance Comedomed -käyttökertaa päivässä 6 kuukauden ajan. 436 koehenkilöä, joilla lieviä tai kohtalaisia ihon virheitä. Vertaileva kliininen tutkimus (ryhmä, jota hoidettiin kahdesti päivässä N=18), kontrolliryhmä (N=18) 56 päivän ajan.

*Patentti rekisteröity

Back to top