Voiteet

Voiteet

Olipa kyseessä vartalolle, jaloille tai säärille tarkoitettu kosteusvoide, sen säännöllinen käyttö on tärkeää, jotta ihosi pysyy kauniina ja hyvinvoivana joka päivä. Tutustu vartalonhoitotuotteisiimme.

Suodata tuotteet
Suodata tuotteet

7 tulokset "Voiteet"

LUE LISÄÄ
LUE LISÄÄ

Miksi vartalovoidetta kannattaa käyttää?

Iho altistuu jatkuvasti ulkoisille haittatekijöille, kuten hankaukselle, lämpötilavaihteluille ja auringolle. Hydrolipidikalvo eli happovaippa, joka muodostaa ihon läpäisyesteen ja suojaa kehoamme ulkomaailmalta, heikkenee. Tämä johtaa iho-ongelmiin ja huolenaiheisiin, kuten kuivaan ihoon, näppylöihin, kutinaan, punaisiin läiskiin ja laikkuihin, kireyteen jne.  

Vartalovoiteiden – kuten kasvovoiteiden– tehtävänä on siis vahvistaa happovaippaa ja tarjota puuttuvaa ravintoa. Tämä ehkäisee tiettyjä ihosairauksia, jotka voivat johtua kuivumisesta, ja myös ihon ikääntymistä.

Lisäksi vartalovoiteet vahvistavat ihoa vuodenaikojen vaihtumiselle: ne vähentävät ihon kuivuutta, kaunistavat päivetystäja jättävät ihon silkkisen sileäksi.

Mikä vartalovoide kannattaa valita?

Vartalovoiteen valinta riippuu tietenkin yksilöllisestä ihotyypistä. Tarvitset erilaisen vartalonhoitotuotteen kuivalle iholle ja vaikkapa selän rasvaiselle iholle. Valitse voide yksilöllisten iho-ongelmiesi perusteella.

  • Xeracalm A.D. Lipid-Replenishing Cream rauhoittaa herkkää ja kuivaa ihoa, joka on altis atooppiselle ihottumalle ja kutinalle. Sen hajusteeton ja Sterile Cosmetics -teknologiaan perustuva koostumus minimoi allergisten reaktioiden riskin.
  • Cicalfate Repairing Protective Cream sopii ärtyneelle iholle, pienille palovammoille ja arville.

Jos et ole varma, mikä voide sopii sinulle, kysy rohkeasti neuvoa apteekista tai ihotautilääkäriltäsi.

Vartalovoiteen valinnassa voidaan huomioida myös muita tekijöitä:

  • Hoidettava kehon alue: tuotteitamme voidaan käyttää myös jalkavoiteina, ja olemme kehittäneet käsivoiteita , jotka on mukautettu niihin lukuisiin rasitustekijöihin, joille kädet saattavat altistua.
  • Vuodenaika: Cold Cream Cream on kehitetty kestämään vettä ja kylmää säätä, ja se suojaa koko perheen ihoa talvella. Se voi soveltua myös kuivalle iholle ympäri vuoden, erityisesti kehon paikallisille alueille.

Saatavilla on muitakin vartalonhoitotuotteiden koostumuksia, kuten vartalobalsami, vartalovoideja hoitava ihonhoitoöljy. Näillä kaikilla on erityisiin tarkoituksiin kehitettyjä ominaisuuksia (ravitseva, suojaavan kalvon muodostava jne.).

Jos aiot mennä ulos nauttimaan auringosta tai vain kävelylle ja UV-indeksi on yli kaksi, vaihda ravitseva tai kosteuttava voide aurinkovoiteeseen, jonka suojakerroin on mukautettu ihosi sävyyn.

Miten vartalovoidetta käytetään?

Vartalovoiteita tulisi levittää puhtaalle iholle säännöllisesti, jopa päivittäin. Tee se suihkun jälkeen aamulla ja/tai illalla. Varmista, että valitset ihosi tarpeisiin sopivan suihkugeelin.

Vartalovoiteen hyötyjen tehostamiseksi suosittelemme käyttämään kerran viikossa vartalon kuorinta-ainetta.

Levitä kosteusvoidetta koko vartalolle keskittyen karheisiin tai kuiviin alueisiin. Hiero se hellävaraisesti ihon pintaan, jotta se imeytyy paremmin ja verenkierto aktivoituu.

Viimeistele vartalonhoitorutiinisi suihkuttelemalla rauhoittavaa ja ärsytystä vähentävää Terveyslähdevettä ennen vartalovoiteen levittämistä. Tämä parantaa vartalonhoitotuotteiden tehoa.

Palaa alkuun