Korjaavat hoitotuotteet Korjaavat hoitotuotteet

Onko ihosi herkkä? Siinä tapauksessa tarvitset rauhoittavaa, hyvin herkälle iholle suunnattua voidetta. Tämä kasvojenhoitotuote rauhoittaa ihoasi nopeasti palauttaen sen mukavuuden heti. Se on ihanteellinen rauhoittava hoitotuote herkälle iholle.

2 tulokset "Korjaavat hoitotuotteet"

LUE LISÄÄ
LUE LISÄÄ

Miten lievittää allergisia reaktioita kasvoilla?

Koetko punoitusta, kiristystä ja kirvelyä kasvoillasi kotitaloustuotteiden, kosmetiikan tai auringolle altistumisen jälkeen? Sinulla on todennäköisesti herkkä, helposti reagoiva iho, joka on altis ihoallergioille.

Epämukavien oireiden lievittämiseksi on ensin tunnistettava, mikä aiheuttaa allergisen reaktion ja välttää sitä.

Sen jälkeen suosittelemme kahta ihonhoitorituaalia, jotka rauhoittavat välittömästi kuumotusta ja ärsytystä kuivalla iholla:

  1. Levitä Avène Terveyslähdevesisuihkeella kostutetut siteet tulehtuneelle alueelle noin kymmeneksi minuutiksi ja suihkuta terveyslähdevettä siteille säännöllisesti uudelleen.
  2. Levitä rauhoittavaa kasvovoidetta, joka lievittää epämukavuutta nopeasti ja pysyvästi.

Jos iho tuntuu toisinaan kosteutetulta eikä kuivalta, käytä Cicalfate Absorbing Repair Spray, -suihketta paikallisesti.

Välttääksesi allergisen reaktion toistumisen kasvoillasi, vältä puhdistusaineita ja kosmetiikkaa, jotka sisältävät hajusteita ja voimakkaita ainesosia. Käytä herkälle ja reagoivalle iholle tarkoitettuja hypoallergeenisia tuotteita, kuten Tolérance Gel Cleanser Lotion-voidetta.

Suosittelemme myös odottamaan, että iho on rauhoittunut ennen meikkaamista, ja käyttämään dermokosmeettisia tuotteita , kuten Couvrance-sarjantuotteita. 

Jos kasvojen ihoallergiat ovat vakavia ja/tai toistuvia eikä rauhoittavan voiteen käyttö riitä, käänny lääkärin tai ihotautilääkärin puoleen. He voivat ohjata sinut allergialääkärin vastaanotolle, jotta voidaan tunnistaa tarkemmin allergiaa aiheuttavat tekijät. Näin sinulle voidaan määrätä sopiva allergialääkitys, kuten antihistamiineja, jotka vähentävät turvotusta, punaisia laikkuja, kutinaa ja ihottumaa.

Mikä rauhoittava voide sopii kasvojeni allergiselle iholle?

Yliherkän, herkästi reagoivan, tai allergisen ihon suojelemiseksi on vältettävä rauhoittavia kasvovoiteita, jotka sisältävät hajusteita, eteerisiä öljyjä ja säilöntäaineita, lyhyesti sanottuna kaikkia aineita, jotka todennäköisesti ärsyttävät herkkää ihoa.

Suosittelemme, että käytät päivittäin kasvojenhoitotuotteita, joissa on mahdollisimman vähän ainesosia, kuten Tolérance Extrême -sarjammetuotteita.  Puhdistusmaidosta kosteuttaviin ja rauhoittaviin voiteisiin ja naamioihin, nämä tuotteet vastaavat herkän ihon tarpeisiin.

Herkästi reagoivaa ihoa varten laboratoriomme ovat kehittäneet Tolérance Control -valikoiman rauhoittavia voiteita, jotka lievittävät kuumotusta, kosteuttavat kuivunutta ihoa ja palauttavat ihon läpäisyesteen. Patentoidun vaikuttavan D-Sensinose-ainesosan ansiosta nämä kasvovoiteet lievittävät kirvelyä, kiristystä ja yleistä epämukavuuden tunnetta alle kolmessakymmenessä sekunnissa. Tuotetta on saatavilla kahdessa koostumuksessa:

Jos punoitukseen liittyy kutinaa ja se muistuttaa enemmän atooppista ihottumaa, suosittelemme rauhoittavia voiteita Xeracalm A.D. -sarjastaraapimisen ehkäisemiseksi.

Näissä kolmessa mainituissa rauhoittavissa voidesarjoissa hyödynnetään Sterile Cosmetics® -teknologiaa:

  • Koostumus sisältää vain iholle välttämättömiä vaikuttavia ainesosia.
  • Steriloitu koostumus ja steriili pakkaus.
  • Täysin ilmatiivis sulkujärjestelmä.

Jos aiot mennä ulos aurinkoon, käytä vähintään kahden tunnin välein mineraaliaurinkosuojaa (ilman kemiallisia filttereitä), jonka suojakerroin sopii ihotyypillesi ja auringonvalon määrälle.

Palaa alkuun