Sisältö

Ihon suojaaminen auringolta

Auringonsäteilyllä on ihoa tuhoavia vaikutuksia, jotka vaihtelevat ihottumaläiskistä (auringonpolttamat) ihon ennenaikaiseen vanhenemiseen ja ihosyöpiin. Auringolle altistuminen on ihosyövän ensisijainen syy ja säteilyn vakavin seuraus. On kuitenkin hyvä ottaa huomioon myös lämpöhalvauksen, auringonpistoksen, valoherkkyyden ja aurinkoallergian aiheuttamat riskit. Kaikista näistä syistä on suositeltavaa suojata iho auringolta aurinkotuotteella, joka suodattaa ihosyöpää ja ihon ennenaikaista vanhenemista aiheuttavia UVA- ja UVB-säteitä. 

Lasten aurinkosuoja

Koska lasten iho on herkempi ja auringolle altistuminen on yleisempää, on ehdottoman tärkeää suojata lapset auringossa vaatteilla, aurinkolaseilla ja korkean suojakertoimen aurinkovoiteella. Koskaan ei ole liian aikaista opettaa heitä auringon haitoista. Lapsuudessa saatu auringonpolttama voi aiheuttaa ihosyövän vuosia myöhemmin aikuisuudessa.

Lasten ihon suojaaminen auringolta

av_solaires_enfants_vulnerable_1x1 1620x1620

Tuote on nestemäinen ja kevyt. Minulla oli aurinkoallergiaa jaloissani ja käsissäni. Tuote auttoi korjaamaan ihoani ilman polttavaa tunnetta. Säännöllisessä käytössä tämä erittäin kevyt ja maitomainen tuote auttoi nopeuttamaan ihon paranemisprosessia.

Anne, 44 vuotta

Rauhoittaa ihoa auringolle altistumisen jälkeen

Auringolle altistunut iho on herkkä ja jopa heikentynyt. Ihon hoitaminen auringonoton jälkeen. Muutamia perustavanlaatuisia käytäntöjä: suojaa ihoa auringonoton aikana ja kosteuta ihoa auringonoton jälkeen.

Ihon rauhoittaminen auringolle altistumisen jälkeen

Skin Protect -koostumussitoumus

Eau Thermale Avènen laboratoriot ovat 30 vuoden ajan kehittäneet yhä tehokkaampia ja turvallisempia, eri suojaustason sisältäviä aurinkotuotteita, jotka suojaavat kaikkia herkkiä ihotyyppejä vähentäen samalla tuotteiden ympäristövaikutuksia. Avènen aurinkotuotteet on kehitetty kolmea ensisijaista tavoitetta varten: turvallisuus, tehokkuus ja paras mahdollinen siedettävyys myös herkimmälle iholle.

  • <span class="ezstring-field">av_solaires_protection_stress-oxydatif_laboratoire_pipette_4x5</span>
  • <span class="ezstring-field">av_solaires_engagement-formulation_laborantine_microscope_4x5</span>
  • <span class="ezstring-field">av_solaires_tolerance-optimale_bebe_plage_4x5</span>

Suojaa ihoasi auringolta myös talvella

Aurinko paistaa ympäri vuoden, myös talvella. UVB-säteet vähenevät talviaikaan ja ovat vaarattomampia, mutta näin ei ole UVA-säteiden kohdalla. Ne aiheuttavat ihon vanhenemista ja joitakin melanoomatyyppejä. Siksi on tärkeää suojata ihoa auringon säteiden haitallisilta vaikutuksilta välttämällä liiallista altistumista auringolle.

Ihon suojaaminen talvella

av_solaires_hivers_se-proteger_1x1

IHO JA AURINKO: YSTÄVÄLLISIÄ (JA ASIANTUNTEVIA) NEUVOJA

Tehokas auringon riskeiltä suojaava kasvojen ja vartalon aurinkosuoja:

  • Sisältää vähintään SPF 6 -suojakertoimen
  • UVA-suoja on vähintään 1/3 etiketissä ilmoitetusta SPF-suojakertoimesta
  • Suojaa pisimmiltä UVA-säteiltä: kriittisen aallonpituuden ollessa vähintään 370 nm.

Näiden ominaisuuksien lisäksi voit valita aurinkosuojan ihotyyppisi ja mieltymyksesi mukaan.

Oikeanlaisen aurinkosuojan valitseminen

 

av_solaires_cancer-peau_homme_dos_1x1

Eau Thermale Avènen sitoutuminen ihosyövän ehkäisyyn

Yksi kolmesta nykyisin diagnosoidusta syövästä on ihosyöpä. Lapsuudesta liiallisella auringolle altistumisella ja ihosyöpien lisääntymisen välillä on yhteys, joka ei enää ole vain tiedossa, vaan nyt myös todistettu. Siksi on niin tärkeää suojautua auringolta.  

Lisätäkseen yleistä tietoisuutta aurinkosuojan merkityksestä ja auringolle altistumisen riskeistä Eau Thermale Avène Laboratories on sitoutunut syövän ehkäisyyn yhteistyössä mm. ihosyöpäsäätiön ja Euromelanooman kanssa.

Eau Thermale Avènen sitoutuminen syövän ehkäisyyn

 

Terveyslähdevesi auttaa auringonpolttamiin 

Auts! Etkö ole käyttänyt tarpeeksi aurinkovoidetta ja ihosi punoittaa? Toimi nopeasti! Reagoi heti, kun huomaat tilanteen. Hakeudu varjoon tai suojaa ihoasi vaatteilla. Virkistä ihoa kostealla pyyhkeellä, käymällä suihkussa tai suihkuttamalla iholle terveyslähdevettä, erityisesti altistuneille ihoalueille.

Toista toimenpiteet niin monta kertaa kuin on tarpeen. Juo runsaasti nestettä ja levitä korjaavaa voidetta tai geeliä, joka rauhoittaa kipeää ihoa. Jos ihollesi ilmaantuu rakkuloita, ota yhteys lääkäriin infektioriskin välttämiseksi. 

av_sun care_intense protect 50-_social_18_post_3282770141214_hd 720x720

RATKAISUMME IHOSI JA TULEVAISUUTESI SUOJAAMISEKSI

Eau Thermale Avène -ihonhoitotuotteet on suunniteltu suojaamaan ihoa auringolta samalla valtameriä kunnioittaen.

AV_SUNCARE_Brand-website_Lotion-50-Very-high-protection_100ml_Packshot_Product-page_600x725

Eau Thermale Avène - Cleanance Solaire Tinted SPF 50+

Viime aikoina olkapääni ja niskani ovat reagoineet huonosti aurinkoon, joten olen päättänyt jälleen kerran luottaa AVÈNEen. Olen todella tyytyväinen, sillä tuote levittyy helposti, sen koostumus on täydellinen ja se tarjoaa erinomaisen suojan!!! Ihanteellinen tuote reaktiiviselle ja yliherkälle iholle!

Christelle 46 vuotta

Palaa alkuun