Sisältö

Eau Thermale Avène ”Skin Protect” -koostumussitoumus

av_solaires_engagement-formulation_laborantine_microscope_1x1 473x473

Eau Thermale Avènen sitoumus

Eau Thermale Avènen asiantuntijat ovat kehittäneet tuotteita yli 30 vuoden ajan tarjotakseen parasta mahdollista aurinkosuojausta. Aurinkotuotteemme on kehitetty farmkologisten standardien mukaisesti noudattaen kolmea pääpainopistettä: turvallisuus, tehokkuus ja siedettävyys. Jokainen tuotteidemme ainesosa on valittu ja mitattu tarkasti. Ainutlaatuisen ammattitaitomme ansiosta pystymme luomaan koostumuksia, jotka ovat tehokkaita ja vakaita pitkällä aikavälillä. 

Aurinkotuotteidemme perustana ovat*: Patentoitu aurinkosuojayhdistelmä, joka sisältää vähintään neljä eri aurinkofiltteriä ja tarjoaa erittäin laajan UVA-UVB-suojan. Ainutlaatuinen antioksidanttiyhdiste, joka suojaa soluja oksidatiiviselta stressiltä. Avène Terveyslähdevesi, joka tunnetaan sen rauhoittavasta, ärsytystä lievittävästä ja ihoa pehmentävistä ominaisuuksistaan.

*Orange-valikoima SPF 50+, pois lukien puikot, SPF30 ja SPF20.

Erittäin laajakirjoinen suoja UVA- ja UVB-säteilyä vastaan

Eau Thermale Avène -aurinkotuotteet on kehitetty antamaan maksimaalisen UV-suojauksen ainutlaatuisen patentoidun aurinkosuojayhdistelmänsä ansiosta, jossa yhdistyy neljä aurinkofiltteriä ihanteellisessa suhteessa fotostabiiliuden varmistamiseksi. Tämä erinomainen yhdistelmä torjuu kaikentyyppisiä UV-säteitä niiden pituudesta riippumatta: UVB-säteitä, jotka ovat pääasiallinen syy auringonpolttamiin ja ihon ikääntymiseen, sekä UVA-säteitä.

av_solaires_shema_protection_uva_uvb_1x1 473x473 1: ihonalaiskerros (hypodermis) 2: verinahka (dermis) 3: orvaskesi epidermis); 4: aurinkovoide
av_solaires_protection_stress-oxydatif_laboratoire_pipette_1x1_473x455

Parannettu suoja oksidatiivista stressiä vastaan

Lisäksi Eau Thermale Avène on lisännyt aurinkosuojayhdistelmäänsä kaksi toisiaan täydentävää antioksidanttia, jotka antavat kaksinkertaisen suojauksen soluille: Tialdiini ja Pre-tokoferyyli. Tialidiini vaikuttaa varhaiseen oksidatiiviseen stressiin. Se suojaa välittömästi solun ydintä ja sen elintärkeitä , mitokondrioita. Pre-tokoferyyli, E-vitamiinin esiaste, suojaa solukalvoja pitkällä aikavälillä tapahtuvan vapautumisen avulla. Yhdessä nämä antioksidantit suojaavat soluja vapailta radikaaleilta, jotka ovat liikkuvia yksittäisiä molekyylejä, joilla on suuri kemiallinen reaktiivisuus ja jotka aiheuttavat ihon ikääntymistä ja muita ihosairauksia.

 

YKSINOIKEUDELLINEN KUMPPANUUTEMME IHOSYÖPÄSÄÄTIÖN KANSSA

Olennaista on ennaltaehkäisy. Juuri siitä kumppanuudessamme Ihosyöpäsäätiön kanssa on kyse.

Ihosyövät ovat yleistymässä, ja nykyään joka kolmas syöpä on ihosyöpä. Siksi Eau Thermale Avène Laboratories on omistautunut tekemään yhteistyötä Euroopan ihosyöpäsäätiön (European Skin Cancer Foundation) kanssa. Säätiö perustettiin vuonna 2008 lisäämään yleistä tietoisuutta ihosyövästä, joka on todellinen kansanterveysongelma. Tavoitteena on saada sekä lapset että aikuiset tietoisiksi auringon haitallisista vaikutuksista ja opettaa heitä suojautumaan auringolta jo varhaisesta iästä lähtien koko elämän ajan.

Ihanteellinen siedettävyys

Ihanteellinen siedettävyys

Aurinkotuotteemme on testattu järjestelmällisesti sekä niiden auringonvalolta suojaavan tehokkuutensa että hyvän siedettävyytensä osalta. Kaikki aurinkotuotteemme arvioidaan ihotautilääkärien, silmälääkärien ja lastenlääkärien valvonnassa, jotta voidaan taata paras mahdollinen siedettävyys myös herkimmille ihotyypeille. Tehokkaat ja turvalliset Eau Thermale Avène Sun Care -tuotteet tekevät auringolta suojautumisesta helpompaa ja miellyttävämpää, jotta voit nauttia elämästäsi täysin siemauksin!

av_solaires_tolerance-optimale_bebe_plage_1x1 577x585

Ihanteellinen siedettävyys

Aurinkotuotteemme on testattu järjestelmällisesti sekä niiden auringonvalolta suojaavan tehokkuutensa että hyvän siedettävyytensä osalta.

Kaikki aurinkotuotteemme arvioidaan ihotautilääkärien, silmälääkärien ja lastenlääkärien valvonnassa, jotta voidaan taata paras mahdollinen siedettävyys myös herkimmille ihotyypeille.  

Tehokkaat ja turvalliset Eau Thermale Avène Sun Care -tuotteet tekevät auringolta suojautumisesta helpompaa ja miellyttävämpää, jotta voit nauttia auringosta rauhallisin mielin.

Voit siis nauttia elämästäsi täysin siemauksin!

YSTÄVÄLLISTÄ, ASIANTUNTEVAA NEUVONTAA

Eau Thermale Avène -aurinkotuotteet ovat tulosta 30 vuoden tutkimus- ja innovaatiotyöstä. On tärkeää löytää ihollesi sopiva valikoima:

  • Orange-valikoima tai luonnonmukaisten filttereiden valikoima sopii herkälle iholle, lapsille tai aikuisille
  • Mineral-valikoima sopii yliherkälle iholle ja iholle, joka ei siedä kemiallisia filttereitä ja hajusteita
Palaa alkuun