Eau Thermale Avènen nollavaikutussitoumus*

Eau Thermale Avène -aurinkotuotteilla voit suojata ihoasi luontoa kunnioittaen. Kolmenkymmenen vuoden innovaation ja tietotaidon ansiosta Avène Thermal Spring Laboratoriesin tuotteet ovat ihoystävällisiä ja suunniteltu niin, että ne sopivat herkimmillekin ihotyypeille eivätkä saastuta valtameriä. Vuodesta 2013 lähtien olemme kehittäneet aurinkotuotteitamme siten, että niiden ympäristövaikutukset olisivat mahdollisimman vähäiset. Tuotteissamme on mahdollisimman vähäinen määrä aurinkofilttereitä ja silikoneja, jotta ne olisivat mahdollisimman hyvin biohajoavia* ja vähentäisivät ympäristövaikutuksia. Ne täyttävät aina Skin Protect Eau Thermale Avènen aineosasitoumuksen määritysten kolme kriteeriä: turvallisuus valtamerille, tehokkuus ja siedettävyys.

*nollavaikutus koralleihin, kasviplanktoniin tai eläinplanktoniin. 

av_solaires_engagement_corail_1x1_v1 473X473

Ensimmäinen tutkimus koralleilla

Vuonna 2019 Eau Thermale Avène arvioitutti aurinkovoiteidensa (Tinosorb S, Tinosorb M, Parsol 1789, Uvasorb HEB) myrkyllisyyttä Observatoire Océanologique de Banyuls-sur-Mer -merentutkimuslaitoksella. Tämä ensimmäinen tutkimus osoitti Avène Thermal Water -aurinkosuojayhdistelmän turvallisuuden Pocillopora Damicornis -korallille. Tämä laji on erityisen laajalle levinnyt, ja se on osa Isoa valliriuttaa*.   Aurinkovoiteet ja erityisesti niiden valkaiseva vaikutus uhkaavat koralliriuttoja. Korallit ovat kuitenkin vain yksi osa suurempaa kokonaisuutta, eivätkä ne edusta koko meriympäristöä. 

*Tutkimus tehtiin ympäristössä esiintyviä pitoisuuksia vastaavilla pitoisuuksilla.

 

Toinen tutkimus kasviplanktonilla ja eläinplanktonilla

Ymmärtääkseen voiteidensa vaikutusta koko meriekosysteemiin Eau Thermale Avène päätti jatkaa tutkimuksia ja arvioida filttereidensä vaikutusta planktoneliöihin, jotka ovat ravintoketjun pohjalla ja joilla on keskeinen tehtävä merielämän tasapainon ylläpitämisessä ja maapallon elämän mahdollistavien alkuaineiden kierrossa.  

Tämä uraauurtava tutkimus* osoitti, että aurinkovoiteillamme ei myöskään ole vaikutusta kasviplanktoniin eikä eläinplanktoniin. 

*Tutkimus tehtiin kahdella planktonmallilla, joiden pitoisuudet edustavat ympäristössä esiintyviä pitoisuuksia. 

 

av_solaires_engagement_phytoplancton-zooplancton_1x1 473X473

 

Eau Thermale Avènen yhteistyökumppanuus Pur Projetin kanssa

Vuodesta 2016 lähtien Eau Thermale Avène on tehnyt yhteistyötä Pur Projet -yhdistyksen kanssa. Se on yhteiskunnallinen yritys, joka tukee yrityksiä ilmastokysymyksissä osana kestävää kumppanuutta Indonesian meriekosysteemien elvyttämiseksi ja suojelemiseksi.

Tämän yhteisöpohjaisen hankkeen tavoitteena on elvyttää vahingoittuneita koralliriuttoja, suojella mangrovemetsiä ja parantaa paikallisyhteisöjen ympäristökäytäntöjä, kuten muovijätteen kierrätystä. Vuosina 2016–2018 kumppanuutemme ansiosta on asennettu 42 rakennetta, istutettu 6 120 korallia (16 eri lajia) sekä 2 000 mangrovepuuta. Kumppanuuden tavoitteena on istuttaa 10 000 korallia ja 6 000 mangrovepuuta sekä kerätä ja kierrättää 81 tonnia jätettä vuoden 2021 aikana.  

  • <span class="ezstring-field">av_solaires_oceans_engagement_actions-1_4x5_v1_473_590</span>
  • <span class="ezstring-field">av_solaires_oceans_engagement_actions-2_4x5_v1_473_590</span>
  • <span class="ezstring-field">av_solaires_oceans_engagement_actions-3_4x5_v1</span>

Eau Thermale Avènen paikalliset toimet merten suojelemiseksi

Kaikkialla maailmassa, Turkista ja Kreikasta Brasiliaan, Chileen ja Argentiinaan, Eau Thermale Avène pitää yllä korkeita ympäristönsuojelun arvoja. Se luo paikallisten yhdistysten avulla aloitteita, joilla lisätään tietoisuutta ympäristön tärkeydestä: rantojen puhdistamista, väestön valistamista ja luonnon monimuotoisuuden suojelemista.   Vuodesta 2020 lähtien Eau Thermale Avène on tehnyt yhteistyötä Coral Gardeners -tiimien kanssa Mooreassa, Tyynellämerellä, laajentaakseen korallien ennallistamistoimintaansa kansainvälisesti ja edistääkseen tämän ekosysteemin säilyttämistä. Vuodesta 2017 lähtien järjestö on istuttanut yli 14 000 korallipalaa eri puolille Moorean laguunia. Riutat eivät ole vain suojana paikalliselle eläimistölle ja kasvistolle vaan myös paikalliselle väestölle. 

 

 

av_solaires_pur-projet_logo_1x1 473x473
Samasta tuotesarjasta

TULEVAISUUDEN TURVAAMINEN

Eau Thermale Avène -ihonhoitotuotteet on suunniteltu suojelemaan ihoa valtameriä kunnioittaen.

Intense Protect 50+

Intense Protect 50+

Suojaa - Kosteuttaa

Spray SPF 50+ for Children

Spray SPF 50+ for Children

Suojaa

Palaa alkuun