Sisältö

Eau Thermale Avène on sitoutunut sinuun

Eau Thermale Avène on tarjonnut tukeansa jo yli 30 vuoden ajan. Syöpähoitojen tueksi autamme sinua pitämään huolta ihostasi, mutta tehtävämme on paljon laajempi. Olitpa sitten potilas tai terveydenhuollon ammattilainen, tarjoamme sinulle lukuisia työkaluja saadaksesi tietoa ja tukea aina diagnoosista hoitoon... ja sen jälkeen.

Eau Thermale Avène: sitoutuminen onkologiaan

Eau Thermale Avène on onkologiaan sitoutunut tuotemerkki. Olemme sitoutuneet parantamaan potilaiden elämänlaatua. Lähestymistapamme: tuemme sinua päivittäin, jotta ihosi voisi paremmin ja jotta voisit paremmin myös elämässäsi. Siksi varmistamme, että jokainen suunnittelemamme tuote sopii täydellisesti ihotyypillesi. Neuvomme ja tuemme sinua hoitojen aikana ja sen jälkeen.

AV_post-cancer-patient-woman 472x472
av_tolerance control_cream_eretail_1_post_3282770138801_hd 472x472

Tuotteidemme turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää

Tavoitteenamme on lievittää hoitojen sivuvaikutuksia, mutta haluamme myös tarjota sinulle laadukasta dermokosmetiikkahoitoa, joka on tehokasta, turvallista ja jolla on hyvä siedettävyys. Tähän sisältyy: 

  • Raaka-aineiden tarkka valinta; 
  • Valmistusstandardit perustuvat lääkkeiden valmistuksessa sovellettaviin standardeihin ja ovat paljon tiukempia kuin terveysviranomaisten kosmetiikalle asettamat säädökset;
  • Tiukat arvioinnit, testit ja kliiniset tutkimukset on tehty ihotautilääkärin valvonnassa syöpähoitoa saavilla potilailla.

Eau Thermale Avène on lähellä sinua

Tehtävämme on olla lähempänä sinua. Tätä varten tuemme paikallisia toimijoita, yhdistyksiä, start-up-yrityksiä ja erikoiskeskuksia, joilta saat käytännön neuvoja (tukihoito, meikkaus jne.), työpajoja (jooga, sofrologia jne.), keskustelutilaisuuksia jne. Tutustu kaikkiin kansallisiin ja paikallisiin kumppanuuksiimme täältä. 

Kumppanuudet: Eau Thermale Avène on sitoutunut onkologiaan

 

Yhteisömme kuuntelee sinua

Syöpäkoettelemuksen aikana tekee aina hyvää tietää, että et ole yksin. Jotta voisit luottaa meihin, jakaa kokemuksiasi, saada apua ja auttaa muita, olemme perustaneet yksityisen Facebook-ryhmän ”Mieux vivre le cancer” [Parempaa elämää syöpäsairauden kanssa]. Tässä tukevassa yhteisössä sairaudesta kärsivät potilaat ja heidän läheisensä voivat keskustella epäilyksistänsä, esittää kysymyksiä jne. heitä ymmärtävien ihmisten kanssa.

Facebook-ryhmä

av_peau-cancer_communaute_social-media_facebook_groupe_1x1 472x472
Palaa alkuun