Sisältö

Anti-aging-kasvoseerumi: opastusta ja neuvoja

Seerumi, täynnä aktiivisia ainesosia : siitä on tullut perustavanlaatuinen osa anti-aging-hoitorutiineja. Miten valita oikea tuote? Milloin sitä käytetään? Autamme sinua selvittämään tämän.

av_anti-age_femme_quinquagenaire_serum_1x1_v1 672x672

Mikä on anti-aging-seerumin tehtävä?

Seerumin koostumus on juoksevampi kuin päivä- tai yövoiteen ja se levitetään pumppupullosta tai pipetillä ihon puhdistuksen jälkeen ja ennen anti-aging-hoitotuotetta.

Seerumi vaikuttaa syvällisesti ja valmistelee ihoa ikääntymistä ehkäisevää hoitoa varten. Se tehostaa vaikutusta erittäin tiiviin ja ihanteellisesti kohdennetun koostumuksensa ansiosta.

Seerumeita on siis yhtä paljon kuin ratkaistavia ”ongelmia”: niillä voi olla antioksidanttisia, kuivumista ehkäiseviä tai rasvoittumista ehkäiseviä ominaisuuksia...

Erilaiset anti-aging-hoitotuotteet 

Anti-aging-kasvoseerumi jokaiseen ihon tarpeeseen

Elinvoimansa menettänyt iho ja juonteet alkavat yleensä näkyä kolmekymppisenä. Niiden ehkäisemiseksi sinun on puututtava oksidatiivisen stressin vaikuttajiin, toisin sanoen ilmansaasteiden, auringon tai tupakoinnin ihoa vahingoittaviin vaikutuksiin. Tässä tapauksessa tarvitset juonteita ehkäisevää seerumia, joka sisältää C- ja E-vitamiinia, joilla on antioksidanttisia ominaisuuksia. 

Vähentääksesi jo vakiintuneita juonteita ja vahvistaaksesi ihosi kiinteyttä, käytä hyaluronihappoa sisältävää juonteita ehkäisevää seerumia, joka pehmentää ihoa ja tehostaa hyaluronihapon luonnollista synteesiä. Toisin sanoen: se vaikuttaa sekä ihon pinnalla että sen alla! 

Vaikuttaaksesi kaikkiin ihon ikääntymisen merkkeihin, käytä seerumia, joka kiinteyttää ihoa, muotoilee leukalinjaa ja elvyttää ihoa sen korkean siedettävyyden vuoksi valittujen aktiivisten ainesosien, kuten bakuchiolin, ansiosta. Tämä luonnollista alkuperää oleva aito uudistava ainesosa on vaihtoehto retinolille ja se sopii herkälle ja herkästi reagoivalle ihotyypille. 

Mitä aktiivisia anti-aging-ainesosia tulisi suosia?

av_anti-age_ingredient_acidehyaluroniquehautpoids_5-4 472x472

YSTÄVÄN (JA ASIANTUNTIJAN) VINKKI

Aamulla vai illalla, milloin on paras aika käyttää anti-aging-seerumia?

Se riippuu tavoitteesta: jos seerumi on tarkoitettu oksidatiivisen stressin vaikutusten torjuntaan ja sen vaikutus on ilmansaasteilta ehkäisevä, on se parempi levittää aamulla ennen anti-aging-päivävoidetta. Sama neuvo pätee, jos juonteita ehkäisevä seerumi sisältää silottavia ja kiinteyttäviä aktiivisia ainesosia, joiden vaikutukset näkyvät välittömästi. Jos seerumin on kuitenkin tarkoitus vaikuttaa syvällisesti ihon uudistamiseen, se on parempi levittää illalla ennen anti-aging-yövoidetta. Sillä ihosi työskentelee nukkuessasi!

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää aktiivisista ainesosista

OIKEA TAPA LEVITTÄÄ ANTI-AGING-SEERUMIA

Seuraavassa on muutamia yksinkertaisia ohjeita, joiden avulla seerumin vaikutusta voidaan tehostaa.

 

Lisää kiinteyttä

Levitä seerumia kasvoillesi ja taputtele sitten kasvojen ja kaulan alue. Etene sitten silittäen kasvojen keskeltä kohti kasvojen reunoja (kaulaa unohtamatta) ja stimuloi ihoa puristelemalla sitä varovasti peukalon ja etusormen välissä.

Lisää heleyttä

Kun olet levittänyt annoksen anti-aging-seerumia, taputellut ja tasoittanut tuotteen kasvoillesi ja kaulallesi, käytä kuppaustekniikkaa: aseta kädet kasvoillesi kupin muodossa ja ”kuppaa” nopeaan tahtiin mikroverenkierron stimuloimiseksi. Terve hehku on taattu!

Palaa alkuun