Sisältö

Aktiiviset anti-aging-ainesosat ja -koostumukset

Hyaluronihappoa, kollageenia, antioksidantteja... Anti-aging-ihonhoitotuotteet ovat täynnä aktiivisa ainesosia, joiden tehokkuus on todistettu ja joiden nimet saattavat ovat hieman outoja! Autamme sinua saamaan selkeämmän kuvan aktiivisista ainesosista ja anti-aging-valmisteista, jotta voit valita ihollesi sopivimman.

av_anti-age_ingredient_acidehyaluroniquehautpoids_5-4 472x472

Hyaluronihappo ja kollageeni, luonnollisia vaikuttavia ainesosia

Hyaluronihappoa on luonnostaan ihon verinahassa. Se toimii kuin supersieni, joka pitää ihon kosteutettuna ja kiinteänä. 

Kollageenia on myös verinahassa, ja sen kuidut auttavat tukemaan ihoa. Kolmenkymmenen vuoden iästä alkaen hyaluronihapon ja kollageenin luonnollinen tuotanto vähenee. Ihosta tulee kuivempi ja vähemmän kiinteä, ja ensimmäiset juonteet ilmestyvät. Tässä vaiheessa on aika alkaa käyttää tuotteita, jotka sisältävät vaikuttavia ainesosia ja anti-aging-valmisteita, jotka lisäävät hyaluronihapon ja kollageenin tuotantoa mutta myös torjuvat ulkoisten haittatekijöiden aiheuttaman oksidatiivisen stressin vaikutuksia.

Mitkä ovat ihon vihollisia?

Vaikuttavat anti-aging-ainesosat ja -koostumukset

Antioksidantit auttavat torjumaan saasteiden, auringon tai tupakan aiheuttamaa oksidatiivista stressiä, joka nopeuttaa ihon ikääntymistä. C- ja E-vitamiinien käyttöä suositellaan vaikutusten rajoittamiseksi kolmekymppisestä alkaen, sillä ne neutraloivat vapaita radikaaleja ja säilyttävät ihon kunnon tehokkaasti. 
Hyaluronihappo on ihanteellinen aktiivinen aine korjaamaan kiinteyden menetystä ja syvempiä juonteita, joita esiintyy nelikymppisestä lähtien. Se auttaa kiinteyttämään ja täyttämään ihoa sekä jo syntyneitä juonteita. 
Bakuchiol auttaa ikääntyvää ihoa saamaan takaisin kiinteytensä, elinvoimaisuutensa ja mukavuutensa: tämä kasvipohjainen vaikuttava ainesosa on yhtä tehokas kuin retinoli ja myös voimakas solujen palauttaja. Se stimuloi sekä kollageenin että hyaluronihapon synteesiä ja palauttaa ihon heleyden.

Miten saada kiinteys ja heleys takaisin

av_anti-age_visage_closeup_bouche_rides_1x1 472x472

YSTÄVÄN (JA ASIANTUNTIJAN) VINKKI

Voit lisätä ravintolisiä anti-aging-hoitorutiineihisi.

C-vitamiini, tämä erinomainen antioksidantti, auttaa lisäämään kollageenin tuotantoa. Iltahelokki osallistuu ihosolujen uudistumiseen ja sopii veltostuneelle iholle. Näiden ravintolisien käyttöön ei kuitenkaan pidä suhtautua liian kevyesti. Puhu asiasta lääkärisi kanssa mutta keskity ennen kaikkea ruokavalioosi sisäisen kauneutesi tärkeimpänä lähteenä. Tuoreet, kauden hedelmät ja vihannekset ovat antioksidanttien tärkeimpiä lähteitä.

Miten anti-aging-seerumi toimii?

TEHOSTA AKTIIVISTEN AINESOSIEN JA KOOSTUMUSTEN VAIKUTUSTA

Päivittäinen seerumin ja yövoiteen käyttö parantaa anti-aging-päivävoiteen hyötyjä.

 

Seerumi

Siitä on tullut olennainen osa anti-aging-ihonhoitorituaaleja. Erittäin tiivis koostumus toimii kohdennetusti (suojaa ihoa, silottaa juonteita tai korostaa leukalinjaa) ja valmistelee ihoa vastaanottamaan muita anti-aging-hoitotuotteita tehostamalla niiden vaikutusta.

Yötuotteet

Tiesitkö, että iho uusiutuu parhaiten yöllä? Miksi siis jättää yöhoitotuotteet väliin, jos ne sisältävät aktiivisia ainesosia ja ikääntymistä ehkäiseviä koostumuksia, jotka täydentävät päivähoitoa? Esimerkiksi retinolia ja sen johdannaisia, kuten retinaldehydiä (yksi tehokkaimmista ikääntymistä ehkäisevistä ainesosista), on yöhoitotuotteissa.

Palaa alkuun