Milena on potilaana Avène-hydroterapiakeskuksessa atooppisen ihottuman hoidossa
Jokaisen ihmisen iholla on oma tarinansa

Jokaisen ihmisen iholla on oma tarinansa

Milena on potilaana Avène-hydroterapiakeskuksessa atooppisen ihottuman hoidossa

Potilaat tai heidän seuralaisensa ovat noudattaneet hoito-ohjelmaa ja hyötyneet Avène Terveyslähdeveden hyvistä puolista sekä Avène-hydroterapiakeskuksen asiantuntijaryhmien antamista neuvoista.
Tutustu Erikan tarinaan, jossa hän kertoo tyttärensä Milenan atooppisesta ihottumasta ja heidän perheensä matkasta Avène-hydroterapiakeskukseen.

Kuinka sait tietää Avène-hydroterapiakeskuksesta?

Tyttäreni lastenlääkäriltä. Milena on kärsinyt atooppisesta ihottumasta kuuden kuukauden iästä lähtien. Sille on ominaista kyynärpäissä ja polvissa olevat läiskät, joita esiintyy joskus myös selässä tai vatsassa. Nyt, neljän ja puolen vuoden ikäisenä, tytär kertoo ihottuman polttavan, kirvelevän ja kutittavan. Hänen ihonsa on erittäin kuiva. Kutina alkaa heti aamulla hänen herättyään ja jatkuu illalla ja yöllä. Sen kanssa on vaikea elää joka päivä. Tunnemme itsemme voimattomiksi.

Mitä olet saanut selville Avènella ollessanne? 

Tulimme sekä Avène Terveyslähdeveden hyötyjen että atooppista ihottumaa käsittelevien työpajojen ja konferenssien vuoksi. Tarvitsimme todella molempia. Hoitojen ansiosta Milenan iho tuntuu tasaisemmalta ja kutisee vähemmän. Tyttäreni rakastaa erityisesti vaahtokylvyistä Mieheni ja minä käymme vuorotellen työpajoissa. Nämä vanhempien ja lasten ihon terveyttä koskevat koulutustilaisuudet antavat meille myös mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa muiden perheiden kanssa, jotta voimme tuntea, ettemme ole ainoita näiden asioiden kanssa. Ja voimme viettää erityistä aikaa hoitajien kanssa.

AV_dematitis-atopic-child-girl-3_lifestyle

Millaisen tulevaisuuden näet Milenan atooppisen ihottuman kanssa lähdevesihoidon jälkeen?

Lähdevesihoitojen lopussa havaitsimme ihotautilääkärin kanssa Milenan ihossa selvää parannusta. Myös työpajoista on ollut meille paljon hyötyä. Ne on suunniteltu lapsille, joten tyttäreni pystyi ymmärtämään päivittäisen hoidon merkityksen. Hän on myös oppinut muutamia vaihtoehtoja raapimiselle. Opin myös, miten voidetta levitetään hyvin. Nämä kolme viikkoa ovat rohkaisseet meitä tukeutumaan hyviin rutiineihin, joita olemme päättäneet jatkaa kotona pidentääksemme lähdevesihoidon hyötyjä. Odotamme innolla paluuta tänne ensi vuonna!

 

AV_dematitis-atopic-child_girl_care
AV_dematitis-atopic-child-girl_lifestyle

Paikka : jättimäinen Tammi-peli Avène-hydroterapiakeskuksen puistossa (Milenan veljen viihdyttämiseksi)

Hoito : Avène Terveyslähdevesikylpy

Tutustu : alueen kauniit ja hyvin vaihtelevat maisemat

ATOOPPINEN IHOTTUMA

Krooninen tila

Atooppinen ihottuma, joka tunnetaan myös nimellä atooppinen ekseema, on krooninen tulehduksellinen ihosairaus. Yleisimpiä oireita ovat punaiset, kutiavat laikut ja kuiva iho. 

Palaa alkuun