av_instit-sensicure8-shower-hdrvb 1735x477 16x9

ENEMMÄN KUIN PELKKÄÄ VETTÄ. HOITOJEMME LÄHDE. Neljä asiaa, jotka sinun tulisi tietää Avène Terveyslähdevedestä

Avène Terveyslähdeveden koostumus on ainutlaatuinen. Se on kulkenut pitkän maanalaisen matkan yli 50 vuoden ajan, kerännyt mukaansa mineraaleja ja hivenaineita ollessaan kosketuksissa Dolomiittien kanssa ja rikastunut Aquaphilus Dolomiae -mikroflooralla, joka toimii vaikuttavien aineiden lähteenä.

1. Paljon muutakin kuin pelkkää kivennäisvettä

Täydellinen kalsiumin ja magnesiumin tasapaino, neutraali PH-arvo, silikonien ja biologisten vaikuttavien ainesosien runsaus tekevät siitä vettä, jolla on rauhoittavia ja parantavia ominaisuuksia herkimmällekin iholle. Se on ainut vesi maailmassa, jolla on tämä erityinen koostumus. Tämä on terveyslähdeveden ja kivennäisveden ero.

2. Postbioottisten vaikuttavien ainesosien lähde

Alkuperäinen ja erityinen mikrofloora, Aquaphilus Dolomiae, tuottaa tasapainottavia, tulehdusta ja ärsytystä ehkäiseviä vaikuttavia ainesosia Avène Terveyslähdevedessä.

Tutkijamme ovat tutkineet näitä ainesosia jatkuvasti 18 vuoden ajan. Bioteknisen asiantuntemuksen ansiosta on kehitetty kolme tehokasta postbioottista aktiivista ainesosaa, joilla on kohdennettu teho.

av_aquadolomiae_microscope_website 1x1

Tässä yhteydessä emme halua vain ottaa lähdevettä ja käyttää sitä. Haluamme myös suojella sitä.

Sandrine BESSOU-TOUYAVedentutkimuskeskuksen johtaja ja Dermo-Cosmetics R&D – Personal Care -yksikön soveltavan tutkimuksen johtaja
AV_Institutional_Instagram_Post_Quarter3-2018_Hydrotherapy baths and treatment_Low-resolution_2 473x473

3. Tunnetut ja tunnustetut vaikutukset

Tulokset ovat olemassa: kvantifioidut, selitetyt ja todistetut tulokset. Yli 150 tieteellistä tutkimusta todistaa veden tehokkuuden. Joka kausi Avène-hydroterapiakeskuksessa käy yli 3 000 kaikenikäistä potilasta, joilla on vakavia ihosairauksia, kuten ihottumaa, psoriaasia tai syöpähoitoihin liittyviä sivuvaikutuksia.

  • <span class="ezstring-field">av_instit-hydrotherapy-treatment-compress-kid-hdrvb-square_368x460</span>
  • <span class="ezstring-field">av_instit-hydrotherapy-treatment-water-massage-kid-hdrvb-square_368x460</span>
  • <span class="ezstring-field">av_instit-sensicure5-hdrvb-square_368x460</span>

4. Luonnon aarre, jota suojellaan tarkasti

Laboratoires Dermatologiques Avène kiinnittää suurta huomiota koko Avènen sadevesivaluma-alueen suojeluun Haut-Languedocin luonnonpuiston sydämessä.

On etuoikeus omistaa tällainen voimavara. Siksi on itsestään selvää, että pidämme siitä hyvää huolta ja säilytämme sen tuleville sukupolville.

Tutustu Avènen sadevesivaluma-alueen salaisuuksiin

av_instit-impluvium-forest-hdrvb-square 1x1
Palaa alkuun