Sisältö

Aikuisten kylpylähoito ihottumalle ja psoriaasille

Kylpylähoito: ihottuman ja psoriaasin perushoito

Totuta ihosi puolustamaan itseään

Voiko kylpylähoito todella parantaa ihon hyvinvointia? Erikoistuneet kylpylähoidot mahdollistavat monien vaivojen hoidon luonnollisella terveyslähdevedellä. Avènen rauhoittavat ja ärsytystä ehkäisevät tuotteet on tarkoitettu ihotautien ja ihosairauksien hoitoon.

Kylpylähoidot auttavat psoriaasista tai ihottumasta kärsivää ihoasi palauttamaan puolustuskykynsä, jolloin tulehdukset ja kutina vähenevät.

Voin taas nauttia omasta ihostani: kiitos Sainte-Odilen vedelle ja Avène-keskuksen tiimin omistautuneelle avulle. Lämmin kiitos heille!

Françoise, kylpyläasiakas

Vesipohjainen hoito kaikille ihotyypeille 

Onko sinulla psoriaasi päänahassa? Vai saako ihottuma kätesi kutisemaan sietämättömästi? Jotta hoitosi olisi mahdollisimman tehokasta, kylpylälääkärimme laativat sinulle ongelmiesi mukaan hydroterapiaohjelman eli terveyslähdevesihoidon. Ennen hoidon aloittamista saat konsultaation, jossa määritetään, mitä hoitoja saat päivittäin noin puolentoista tunnin ajan.

Hoitoesimerkki:

  • yleissuihke imeytyy syvälle ihoon. Tavoite: Avène Terveyslähdeveden kutinaa ehkäisevien ja rauhoittavien ominaisuuksien hyödyntäminen.

Kylpylähoitomme ovat vesi- ja voidepohjaisia

Avène Terveyslähdeveden ja pehmentävien hoitotuotteiden yhdistäminen tarjoaa iholle mukavuutta ja kosteutusta.

Hellävarainen vartalokääre ihollesi

Vartalo peitetään paksulla kerroksella pehmentävää hoitotuotetta, minkä jälkeen se kääritään muovikalvoon 45 minuutin - 1 tunnin ajaksi. Tavoitteena on vähentää sarveiskerroksen paksuutta ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti, jotta siitä tulisi paljon kimmoisampi.

Entä päänahka?

Pehmittävää tuotetta levitetään päänahkaan sormenpäillä, jakaus kerrallaan. Hieronta pehmentää päänahan ihoa ja tarjoaa rentouttavan hetken. Hoidon annetaan vaikuttaa hiusverkon alla, ennen kuin se pestään pois miedolla shampoolla.

 

Työpaja ehostamisesta ja itseluottamuksen palauttamisesta

Avène-kylpylän ehostamista käsittelevässä työpajassa asiantuntijamme opettavat sinulle tehokkaita meikkitekniikoita, joilla peittää ihon virheitä. Miehille ja naisille avoimessa pajassa opit parhaat tavat ja tekniikat käyttää voiteita, korjauspuikkoja ja puutereita ihottumassasi tai psoriaasissasi.

Keinoja ihon hoitamiseen

Kylpylävierailusi aikana voit osallistua erilaisiin työpajoihimme. Näissä työpajoissa voit oppia, miten hallita paremmin psoriaasia tai ihottumaa arjessasi. Hygienia- ja kosteutustyöpajassa annamme sinulle hyviä hoitoneuvoja, kun taas kutinaa käsittelevässä työpajassamme annamme vinkkejä kutinan hoitoon ja raapimisen välttämiseen. Ilmoittaudu jo tänään!

Palaa alkuun