Sisältö

Ihottuman ja psoriaasin hydroterapia

Hydroterapia on tehokas keino kutinan ja kiristävän tunteen pysyvään lievitykseen. Ihottumalle tai psoriaasille räätälöidyt hoidot lääkärin valvonnassa tuovat ihollesi taas mukavan tunteen.

av_instit-sensicure5-hdrvb_1x1 472x472

Miksi käyttää hydroterapiaa ihottuman ja psoriaasin hoidossa?

Kutiseeko ihosi, tuntuuko se kireältä ja onko se hyvin kuiva? Aiheuttaako se kärsimystä päivittäin vai jaksoittain? Hydroterapia on epäilemättä sairauteesi sopiva ratkaisu. Kärsit sitten atooppisesta ihottumasta tai psoriaasista, oleskelu rauhoittavassa ympäristössä auttaa ihoasi saamaan puolustuskykynsä takaisin.

Atooppinen ihottuma

Psoriaasi

Ihottuma ja psoriaasi: Avène-hydroterapian hyödyt

Avène-hydroterapia koostuu lämpöhoidoista ja erityisistä kosteuttavista hoidoista, joilla hoidetaan ihottuman ja psoriaasin oireita. Tavoitteena on tarjota välitöntä ja pitkäkestoista helpotusta tulehtuneille ja ärtyneille alueille sekä vartalon, kasvojen ja/tai päänahan kutisevalle iholle. Helpotus tuntuu jo kylpylässä oleskelun aikana, mutta ennen kaikkea se kestää kuukausia hoidon päättymisen jälkeen. Hoidot ovat perushoitoa, joka korjaa ihoa ja ennen kaikkea palauttaa ihon puolustuskyvyn ja kosteuden. Tämä on yksi parhaista tavoista tulehdusoireiden puhkeamisen viivästyttämiseen tai jopa estämiseen.

Lasten hydroterapiaAikuisten hydrotherapiaPsoriaasi

av_instit-sensicure8-shower-hdrvb-square 472x472

”Ihmiset katsoivat häntä kuin hän olisi epänormaali. Nyt hän voi tavata uusia ihmisiä huolehtimatta siitä, mitä he mahtavat ajatella hänen ihostaan.”

Rooksana15-vuotiaan Alishan äiti Durbanista, Etelä-Afrikasta
av_instit-hydrotherapy-treatment-bath-kid-hdrvb-square

Lapsetkin voivat hyötyä Avènen hydroterapiasta

Lapsetkin voivat hyötyä hydroterapiasta 3 kuukauden iästä alkaen, erityisesti sukulaisen, vanhemman tai isovanhemman seurassa. Suuri osa lapsista kärsii atooppisesta ihottumasta, kun taas psoriaasi on tässä ikäryhmässä harvinaisempi. Olipa sairaus mikä tahansa, se vaikuttaa lasten elämään ja aiheuttaa heille yhtä paljon kärsimystä kuin aikuisillekin. Älä siis epäröi! Varsinkin, kun Avène-hydroterapia sopii kaikenikäisille. Kylpylälääkäri määrää lapselle yksilöllisen ohjelman, joka koostuu hydroterapiasta ja ihon terveyteen liittyvistä työpajoista. Siellä lapsi oppii hallitsemaan sairauttaan paremmin päivittäin. Puhumattakaan mahdollisuudesta tutustua muihin samassa tilanteessa oleviin lapsiin – ja heidän vanhempiinsa.

Miten valmistautua oleskeluun hydroterapiakylpylässä?

Muutamat toimenpiteet ovat välttämättömiä, jotta oleskelusi tai lapsesi oleskelu sujuisi mahdollisimman sujuvasti. Ensinnäkin ihottuman ja psoriaasin tapauksessa yleislääkärin, lastenlääkärin tai ihotautilääkärin on määrättävä hydroterapia, jos haluat saada korvauksen. Saat korvauspyynnön, joka lähetetään sairausvakuutusyhtiöllesi. Sitten voit ottaa yhteyttä kylpylään ja varata ajan kylpylälääkärille, kun saavut kylpylään. Tämä lääkäri laatii sitten luettelon sopivimmista hoidoista sairauskertomuksesi ja terveystarkastuksesi perusteella.

AV_instit-doctor-skin-patient-hd 472x472
av_instit-sensicure7-local-pulverization-hdrvb-square 472x472

 

Ihottuma ja psoriaasi: vesi rauhoittaa ärtynyttä ihoa

Avène Terveyslähdevedellä on atooppiselle ja psoriaasille alttiille iholle tulehdusta hillitseviä, ärsytystä vähentäviä ja rauhoittavia ominaisuuksia. Kylpylässä tarjottavat hoidot vaikuttavat hellävaraisesti ihoon. Kunkin potilaan erityisiin tarpeisiin mukautetut hydroterapiahoidot palauttavat ihon kipeästi kaipaaman tasapainon.

  • <span class="ezstring-field">av_instit-postcancer-hydrotherapy-body-wrapping-hdrvb-square 368x460</span>
  • <span class="ezstring-field">av_instit-postcancer-hydrotherapy-hair-massage-hdrvb 367x460</span>

YSTÄVÄLLINEN (JA ASIANTUNTEVA) NEUVO

Onko vinkkejä kutinaan tulehduksen iskiessä? Avène Terveyslähdevedessä kastellut harsotaitokset, joita levitetään iholeesioille.

 

Aikuisten hydroterapia: Vesihoidot kaikille kutinasta kärsiville ihotyypeille

 

 

Hydroterapia: työpajat, joissa opit kaiken ekseemasta ja psoriaasista

Atooppisen ihottuman tai psoriaasin mahdollisimman hyvä hoito edellyttää, että tunnet sairautesi hyvin. Kylpylähoidon yhteydessä voit oppia työpajoissa, miten iho toimii, ja saat ohjeet ihon päivittäiseen rauhoittamiseen sekä oireiden puhkeamisen ehkäisyyn....

av_eczema-psoriasis_ateliers_1x1_v1 472x472
AV_baby-strategy_dermatologue 472x472

Ihottuma ja psoriaasi: lasten erityishoidot

Lapset voivat saada vesihoitoja aivan kuten aikuisetkin. Käytännössä hoidot kuitenkin mukautetaan lasten iän mukaan, ja toinen vanhemmista on mukana. Erityisesti vauvat voivat hyötyä hydroterapiahoidoista 3 kuukauden iästä alkaen. Tällöin pehmentäviä, tulehdusta lievittäviä ja rauhoittavia kylpyjä annetaan kahdesti päivässä. Tarkoitus on, että iho ei enää vaivaa vauvaa.

 

Lasten hydroterapia: Miten hoitoja annetaan?

Mihin niiden toiminta perustuu? Siksi olemme täällä.

Eivät. Hydroterapialla on määrä olla pitkäaikainen myönteinen vaikutus hoitojaksoa seuraavien kuukausien aikana. Kroonisista ihosairauksista kärsivien elämänlaatu oli merkittävästi parantunut kuuden kuukauden kuluttua hoidosta.

Potilas voi saada korvauksen vain yhteen hydroterapiahoitoon saman sairauden, esimerkiksi ihottuman tai psoriasiksen, hoidossa saman kalenterivuoden aikana eli tammikuusta joulukuuhun.

Kyllä voivat. Yli 3 kuukauden ikäiset lapset, joilla on jokin sairausvakuutusjärjestelmän määrittämistä sairauksista, voivat saada hydroterapiaa yhdessä vanhemman kanssa. Tämä koskee ihottumasta tai psoriaasista kärsiviä lapsia.

Hydroterapia kestää 18 peräkkäistä päivää. Sairausvakuutus ei korvaa keskeytynyttä hoitoa, paitsi jos syynä on ollut ylivoimainen este tai lääketieteellinen syy.

Ratkaisumme atooppiselle iholle

Ihon kutinaa lievittämään suunnitellut Eau Thermale Avène -ihonhoitotuotteet
av_xeracalm_balm_1_post_3282770114171_ld -2-

XeraCalm A.D. -sarja

Rakastan sitä! Minulla ei ole enää punoitusta, kutinaa tai allergioita. Ihoni on pehmeä. Tutustu kutinaa ehkäiseviin tuotteisiimme
Palaa alkuun